Bana senden hoşlanıyorum demişti ama aylar sonra bana göre değilsin dedi ona hiç yanlışım olmadı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kültür farkı olabilir ama bu körlemesine bir tahminden ibaret. Detaylı mevzuyu bilmek lazım.
Ben ic Anadolu o mugla
Bu söylediğin şey çok yüzeysel bir şey. Daha derin bir şey olabilir işin içinde sadece bölge olması olası değil. Hayata baktığınız pencere gibi vs vs
Yani bilemedim ama aşırı bir kültür farkımız yoktu ama en son yanimdayken sana karşı o kadar da hissetmiyorum belli değil mi hareketlerimden bana göre değilsin demişti çok defa başkasıyla konuştu sonrasında geldi benden özür diledi iltifatlar etti anlayamadim en başında ise bana önem veriyordu aslında
Kültür farkı değil gibi sadece dış görünüş olarak yanında istemediği biri gibi görünüyorsun.
O zaman neden bana senden hoşlanıyorum dedi yani görüntümu begenmeseydi ilk tanıştığımız zamanlarda benimle sinema planları yapar mıydı ikinci üçüncü görüşmeler için planlar yaparken miydi?
Ya düşünce şu olabilir "yalnız kalacağıma birkaç kez şununla takılayım sonra zaten yol veririm". Yani doğru kişi olmadığı bariz gibi zorlama bence...
Yani yalandan hoşlandığıni söylemiş diyorsun
%100 yalan demiyorum ilk buluşmanın heyecanını taşıyor olabilir... Ama görünüşe göre gerçekçi değilmiş...
Beni en son aradı ve seni özledim vb dedi durumum yok müsait değilim yanına gelemiyorum dedi beni o kadar eleştirdi kasların kalın vb dedi gitti benden daha da kalın kaş bir kız buldu
Ahahahhah iştee önemli olan başından beri dış görünüşün olmuş
Tamam da ilk tanıştığımız da da kaşlarin çok güzel diyordu bana , bacakların kalin ben böyle severim diyordu 😂gerçekten de herkes kaşlarımı beğenir ama sonradan da tam tersini söylemeye başladı
Ya dediğim gibi ilk buluşma heyecanı biraz farklı olabiliyor... Ama zamanla olup olmayacağı belli oluyor
Tamam da bir erkek niye beğendiği halde sonradan beğenmiyorum desin yani aşırı çelişkiler var burada , ben mesela ilk buluşmada asil ben onu o kadar beğenmedim soğuk davrandım aradan aylar geçti başkasıyla konuştuğunu gördüm ağladım, bana sen de bana ilk zamanlarda umursamiyordun ben böyle yapmaya başlayınca uzak olunca mı değerli oldum gözünde işte böyle olur falan dedi sonra sinirlendim evden çıktım
Senden uzaklaşmaya başlayınca mi kıymete bindim falan dedi ne bilim ya hiç anlamdım ama bence güzellik göreceli
Burada sorun kadınların duygularının zamanla oluşması erkeklerin duygularınınsa kısa süreli yanıp sönmesinden kaynaklanıyor ki. Sen zaman ne kadar ilerlerse o adama o kadar çok bağalanacaksın ki bu normal ama erkekler seninde bildiğin üzere bir süre sonra sıkıldım ayrılalım dicek... Bu başta beğenme mevzusu da böyle
Onun çirkin demesiyle çirkin güzel demesiyle güzel mi oluyorum ben tabiki de hayir Qllaha şükür elim ayağım tutuyor aynada kendime bakınca güzel diyebiliyorum , bana o kadar kalın kaş bacakların kalin vb dedi gitti benden kasları daha kalın bacakları daha kalın olan bir iri yapılı bir kızı sevdiğini söyledi aradab aylar geçti geldi benden özür diledi
Öyle zaten bence başkalarının söylemlerinin biizm üzerimizde hiç etkisi olamaz. Çok doğru düşünüyorsun seni takdir ediyorum
Bence erkeklere fazla ilgi gösterince a bunu acaba kimse istemiyor da o yüzden mi bana ilgili ya diye düşünüyorlar şahsen ben onun üzerine çok düştüm ve onun a bu o kadar da güzel değil demekki kimse bunu talep etmiyor ben ne yapayım bunu diye düşünmesine sebep oldum
Olabilir dediğin de ama bence güzel bir kızsın boş ver elini sallasan ellisi
Tesekkur ederim , bir arkadaşım var gervekten Kiz ortalamanin üstünde güzel gözleri yeşil bembeyaz teni var burnu estetik gibi ama ona rağmen onun sevgilisi bile ona aynaya bak bizimla değilsin! demiş halbuki kız bakımlı da , gerçekten bazı erkeklerin bence aşağılık kompleksi var
bizimla değilsin sldknskjdşjksdnkjsndskjdksnldklns KOPTUM AHAHAHHAHAH.. Ya yanlış insanlarla geziyorsunuz desem alınır mısınız bilmem. Çok iyi adamlar tanıdım yalnız geziyor, çok * adamlar gördüm peşinde koşan kızlar var hayat...
Tamam hepimiz ilk dış görünüşe bakıyoruz ama begenmiyorsan ikinci kez üçüncü kes onuncu kes görüşme unut verme kardeşim
Kesinlikle öyle kardeşim
Kafa yapısından dolayıdır ya da seni daha iyilerine layık görüyodur
belki erkeklerle konuştuğun ya da fazla açık olduğun içindir
Belki o kullanip aticagi birini istiyodu ve sana kiyamamis olabilir
Yattı mi
Hayir yapmadık
En fazla ne oldu