Aşk İlişkileri Yakın erkek kankadan hoşlantı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En yakın erkek kankamdan hoşlanıyorum çok çekici bi çocuk bazen onu ayartmaya çalışıyorum ama hiç oralı bile olmuyor. Nasıl ilgisini çekicem? Güncellemeler+1 yıl Görev tamam. Çocuğu yatağa attım çatır çatır becerdi beni Yakın erkek kankadan hoşlantı? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bu soruyu sorarken ne kadar küçük bir jrey olduğunu düşünüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 21 yaşım Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Aklın daha 15 Yorumla
Yomrakızı Takip Et Xper 3 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Boyle bişi yapmamayı deneyebilirsin mesela senden hoşlanıyo olsa şimdiye kadar olurdu zaten 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben çok hoşlanıyorum. Ten çekimi de var Yorumla Yomrakızı +1 yıl Bu kadar şey yapmışsın anlamasına imkan yok istemiyo bence zorlamasan mı Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle deme akıl ver Yorumla Yomrakızı +1 yıl Olm ne akıl vercem adam istemiyo arkadasliğınız bitmesin diye de safa yatiyo anlamiyomus gibi yapıyo neyi zorluyosun ki Yorumla Soran +1 yıl Ya biraz da olsa yakınlaşmaj istiyorum Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gay dir belki uğraşma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok değil gay Yorumla everkeğii +1 yıl Nerden biliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Kız Sevgilileri oldu. Kızlardan hoşlanıyor Yorumla Soran +1 yıl Yeni ayrıldı sayılır Yorumla everkeğii +1 yıl Gostermeliktir belki Yorumla
bama3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne yapıyorsun mesela 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Foto gönderiyorum gecelikle filan Yorumla bama3410 +1 yıl Hiçbir tepki vermiyor mu Yorumla bama3410 +1 yıl Daha cesur fotoğraflar at Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş diyor ya da ona yakın şeyler. Bir sürü attım cesur foto Yorumla bama3410 +1 yıl İstek atabilir misin bana Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla bama3410 +1 yıl Konuşmak için Yorumla Soran +1 yıl Neyi konuşacağız ona göre Yorumla bama3410 +1 yıl Konu hakkında ya da sen ne istersen Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya hoslaniyorsan kanka demeyi kes bari 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Ona konuşurken kanks demiyorum tabii ki de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sana diyor mu Yorumla Soran +1 yıl Diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun o zaman kanks Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle deme akıl var nasıl çeviricem kendimi Yorumla Soran +1 yıl Kendime nasıl çeviricem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıskandırmaya çalış ya da kıskanıyor mu seni erkeklerin yanındayken? Dozunu abartmadan bir erkek ismi ver de ki yakisikliymis böyle tepkisini ölç Yorumla Soran +1 yıl Ya yok öyle kıskanması yok ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geceleri cin.. sel.. lik konuları aç buna da karşı koyamaz herhalde Yorumla Soran +1 yıl Gece hiç bi foto filan atmadım işe yarar mı bi gelsene ya profilini aç yalvarırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka mı ahhshshshhs Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil valla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu soruyu sorarken ne kadar küçük bir jrey olduğunu düşünüyorum
21 yaşım
Aklın daha 15
Boyle bişi yapmamayı deneyebilirsin mesela senden hoşlanıyo olsa şimdiye kadar olurdu zaten
Ama ben çok hoşlanıyorum. Ten çekimi de var
Bu kadar şey yapmışsın anlamasına imkan yok istemiyo bence zorlamasan mı
Ya öyle deme akıl ver
Olm ne akıl vercem adam istemiyo arkadasliğınız bitmesin diye de safa yatiyo anlamiyomus gibi yapıyo neyi zorluyosun ki
Ya biraz da olsa yakınlaşmaj istiyorum
Gay dir belki uğraşma
Yok değil gay
Nerden biliyorsun
Kız Sevgilileri oldu. Kızlardan hoşlanıyor
Yeni ayrıldı sayılır
Gostermeliktir belki
seni kullanır
Yok ya
Ne yapıyorsun mesela
Foto gönderiyorum gecelikle filan
Hiçbir tepki vermiyor mu
Daha cesur fotoğraflar at
Güzelmiş diyor ya da ona yakın şeyler. Bir sürü attım cesur foto
İstek atabilir misin bana
Niye
Konuşmak için
Neyi konuşacağız ona göre
Konu hakkında ya da sen ne istersen
Attım
Ya hoslaniyorsan kanka demeyi kes bari
Ona konuşurken kanks demiyorum tabii ki de
O sana diyor mu
Diyor
Geçmiş olsun o zaman kanks
Ya öyle deme akıl var nasıl çeviricem kendimi
Kendime nasıl çeviricem
Kıskandırmaya çalış ya da kıskanıyor mu seni erkeklerin yanındayken? Dozunu abartmadan bir erkek ismi ver de ki yakisikliymis böyle tepkisini ölç
Ya yok öyle kıskanması yok ki
Geceleri cin.. sel.. lik konuları aç buna da karşı koyamaz herhalde
Gece hiç bi foto filan atmadım işe yarar mı bi gelsene ya profilini aç yalvarırım
Şaka mı ahhshshshhs
Hayır değil valla