Aşk İlişkileri Konuştuğunuz kızın hiç erkek arkadaşı yok? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin hiç erkek arkadaşı yok yürür mü bu ilişki sizce Güncellemeler+1 yıl Var mı böyle kızlar Konuştuğunuz kızın hiç erkek arkadaşı yok? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Valla arkadaşı var da erkek mi kız mı bilmiyorum 😅. Güvenim sonsuz ona 🙏 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Güveniyorsan sıkıntı yok demektir Yorumla Serqts +1 yıl Sonsuz güveniyorum ♾ Yorumla Soran +1 yıl Bi erkek güvenmiyorsa napabilirim Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İliskiyi arkadaş sayısı mi belirle r 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Daha iyi dkdkkd 1 54 Yorumla Soran +1 yıl Bazı erkeklerin daha çok erkekle konuşan kızlar ilgisini çekiyor sen daha iyi diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düşünsene sadece ben bende tüm kız arkadaşlarımdan uzaklaşırım Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani sevgilin sadece sizinle konuşsa sende mi diğer kızlarla konuşmazsın doğru mu anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka anlamda konuşmam zaten hiç bir zaman arkadaş olurdum sadece Yorumla Soran +1 yıl Adamsın ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett sen de böyle düşünüyorsun o zaman dimi Yorumla Soran +1 yıl Evet ama bence benim erkek arkdaşım bin tane kız takip edemez Yorumla Soran +1 yıl Ederse de yolu açık olsun Yorumla Soran +1 yıl O anlamda konuşmuyorsa konuşsun ama flört ediyorsa yürümez yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tabi bende flört etmem ki hayatta olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski kız arkadaşım herkesi çıkarmıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama öyle kimseyle flörtleşmiyordum Yorumla Soran +1 yıl Ya aynen bide şey var erkekler şunu çok yapar kızları çıkartıyoruz ya hani ayrıldıktan sonra geri takip ediyorsunuz çıkarttığım kızları ama bazı erkekler yapar her erkeğe demiyorum Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar nasıl aldatıyorlar ya aklım almıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kimseyi takip etmedim Yorumla Soran +1 yıl Seni üzerler ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldatmakta saçma sonuçta evlensek çocuğumuz olcak çocuk için sevmesem bile boşanmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üzüyorlar zaten dmdkdk Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğin kadını başka birisiyle yatakta yakaladın naparsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onda mecbur boşarım çünkü eve tanımadığım bir insanın girmeyeceği kesin değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra hayat devam ediyor Yorumla Soran +1 yıl Neden boşarsın Yorumla Soran +1 yıl Sen kıskanç değilsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıskancım bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka napabilitim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşanmaktan başka Yorumla Soran +1 yıl Ben görsem ikisinide yatağa gömerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eline ne geçecek ki Yorumla Soran +1 yıl Sonra boşanırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatağa gömmek derken bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E tabi işte bende boşanırdım Yorumla Soran +1 yıl Kötü şeyler olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende kıskançsın işte benim gibi Yorumla Soran +1 yıl Sen galiba balıksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kova sen? Yorumla Soran +1 yıl Aa kova erkeği mi bende kova kadınıyım Yorumla Soran +1 yıl O yüzden kıskançsın benim gibi her şeyi burca bağlıyorum haahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdkdkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğum günün ne zaman Yorumla Soran +1 yıl Şubat sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ocak 24 Yorumla Soran +1 yıl Anladım duyduğuma göre kova erkekleri çok sıkıyormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bilmiyorum ki insanlar sohbetimi seviyor eski flörtümle tüm gece konuşmuştuk mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama tabi ben bunu anlayamam ki Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten de öylesin sarıyor muhabbetin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kdkdm teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karşıdaki de kafa dengi ise zaten güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim aynen öyle anlaşamadığın burcu söylesene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç öyle düşünmedim ama aslan derim ya Bazen gereksiz ego yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin? Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya aslanlar sadıklar severim aslan burçlarını anlaşırım genelde Yorumla Soran +1 yıl Anlaşamadığım burç balık ikizler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsinin özelliklerini okumadım ki ben sadece tanıdığım insanlara göre söyledim kdkddk sadece kovaya baktım Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Yürür daha iyi yürür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla arkadaşı var da erkek mi kız mı bilmiyorum 😅. Güvenim sonsuz ona 🙏
Güveniyorsan sıkıntı yok demektir
Sonsuz güveniyorum ♾
Bi erkek güvenmiyorsa napabilirim
İliskiyi arkadaş sayısı mi belirle r
Daha iyi dkdkkd
Bazı erkeklerin daha çok erkekle konuşan kızlar ilgisini çekiyor sen daha iyi diyorsun
Düşünsene sadece ben bende tüm kız arkadaşlarımdan uzaklaşırım
Nasıl yani sevgilin sadece sizinle konuşsa sende mi diğer kızlarla konuşmazsın doğru mu anladım
Evett
Başka anlamda konuşmam zaten hiç bir zaman arkadaş olurdum sadece
Adamsın ya
Evett sen de böyle düşünüyorsun o zaman dimi
Evet ama bence benim erkek arkdaşım bin tane kız takip edemez
Ederse de yolu açık olsun
O anlamda konuşmuyorsa konuşsun ama flört ediyorsa yürümez yani
E tabi bende flört etmem ki hayatta olmaz
Eski kız arkadaşım herkesi çıkarmıştı
Ama öyle kimseyle flörtleşmiyordum
Ya aynen bide şey var erkekler şunu çok yapar kızları çıkartıyoruz ya hani ayrıldıktan sonra geri takip ediyorsunuz çıkarttığım kızları ama bazı erkekler yapar her erkeğe demiyorum
İnsanlar nasıl aldatıyorlar ya aklım almıyor
Ben kimseyi takip etmedim
Seni üzerler ya
Aldatmakta saçma sonuçta evlensek çocuğumuz olcak çocuk için sevmesem bile boşanmam
Üzüyorlar zaten dmdkdk
Sevdiğin kadını başka birisiyle yatakta yakaladın naparsın
Onda mecbur boşarım çünkü eve tanımadığım bir insanın girmeyeceği kesin değil
Sonra hayat devam ediyor
Neden boşarsın
Sen kıskanç değilsin
Kıskancım bu arada
Başka napabilitim
Boşanmaktan başka
Ben görsem ikisinide yatağa gömerim
Eline ne geçecek ki
Sonra boşanırdım
Yatağa gömmek derken bu arada
E tabi işte bende boşanırdım
Kötü şeyler olurdu
Sende kıskançsın işte benim gibi
Sen galiba balıksın
Kova sen?
Aa kova erkeği mi bende kova kadınıyım
O yüzden kıskançsın benim gibi her şeyi burca bağlıyorum haahahah
Kdkdkdkdk
Doğum günün ne zaman
Şubat sen
Ocak 24
Anladım duyduğuma göre kova erkekleri çok sıkıyormuş
Hiç bilmiyorum ki insanlar sohbetimi seviyor eski flörtümle tüm gece konuşmuştuk mesela
Ama tabi ben bunu anlayamam ki
Gerçekten de öylesin sarıyor muhabbetin
Kdkdm teşekkür ederim
Karşıdaki de kafa dengi ise zaten güzel olur
Rica ederim aynen öyle anlaşamadığın burcu söylesene
Hiç öyle düşünmedim ama aslan derim ya
Bazen gereksiz ego yapıyor
Senin?
Hayır ya aslanlar sadıklar severim aslan burçlarını anlaşırım genelde
Anlaşamadığım burç balık ikizler
Hepsinin özelliklerini okumadım ki ben sadece tanıdığım insanlara göre söyledim kdkddk sadece kovaya baktım
Yürür daha iyi yürür