Etramdaki herkes beni or***** sanıyor bunun bir çözümü var mi?

Arkadaşlar şimdi ben doğuda yaşıyorum. Bu yüzden giyimime dogululardan çok dikkat ediyorum. Çünkü doğulu biri açık giyinince bir şey söylenmez ama yabancı biri giyince aşırı göze batıyor. Asla açık veya abartılı şekilde dar giyinmem. Nerde nasıl giyinmem gerektiğini iyi bilirim. Ağzım bozuk değildir. Aşırı kibar biriyim gerçekten kendimi övmek için söylemiyorum

Tek sucum biriyle bir iliskim oldu ve benimle evlenmedi. Yani anlaşamadık ayrıldık. İşte o gunden sonra yuzumu nereye çevirsem gercekten herkes bana or***** diyor. başlarda takmadım , umurumda bile olmadı ama artık bu durum beni yormaya başladı. Bana göre ben or**** falan değilim. Ama onlar beni artık inanılmaz derecede rahatsız ediyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ailemle doğuda yaşıyorduk bu yüzden üniversitemi ailemin yanında okumak istedigimden doğudan ayrılmadım. Bu sefer ailem komple ülkeyi terkedince ben bu şehirde yalnız kaldım. ve böyle bir yerde adınızın or*** olarak anılması o kadar zor ki. Ne yapabilirim?

Güncellemeler
+1 yıl
Su anda eski sevgilim evli. Karısından tut komşularına kadar herkes ama herkes or***** diyor bu kadar zor bir şey olamaz yani. Özellikle doğu gibi bir yerde or**** damgası yemek aşırı zor
Etramdaki herkes beni or***** sanıyor bunun bir çözümü var mi?