Ben bi hata yaptım çok pişmanım?

Hayatim boyunca kimseyle sevgili olmadim tek 1 kisiyle birlikte oldum ilk elini tuttum gercekten ciddi dusundum 4 yıldir taniyorum falan bi ara bana bisiler deyip beni kandirdi yani ilk zamanlar degil sonralarda ya ben nası bi sa lagim bilmiyorum ama kandım ona beni sevior die bana sahip olmak istedi ben istemedim zorladi surekli beni sevsen yapardin falan ben hemen inanan biri degilim büyü falan mi yapti bilmiyorum bide regl gunumdu ilk günüm ya ozur diliyorum ama oyle seylere merakli kiz da degilim o rspu falan demeyin arkadan yaptı bana ben korktum kizligima bisey oldu mu falan die allaha dua ettim affetsin beni die isteyerek yapmadim lanet olsun nasil oldu bilmiyorum ama uzun zaman oldu 7 8 ay gecti ama ben hala atamadim cok kotu hissediyorum kendimi ayrildim ben ondan oyle insanla işim yok die korkuyorum yeni evlenevegim adama bakmaktan da utaniyorum nolur bana biseyler soyleyip icimi rahatlatrmisinz bos yorum yapacak yazmasin zaten pişman olmasam yazmam ztn kendi istegimle yapmadim

Ben bi hata yaptım çok pişmanım?