Aşk İlişkileri Sizi bir "Heyvana" benzetim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Aramızda öküzler, danalar, balinalar da olacak önemli olan çıtır dişi ceylanları ayıklamak. Sizi bir "Heyvana" benzetim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Olur. 1 0 Yorumla
Sukera Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yorumları okurken gülme krizine girdim güzel olmuş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Solucan Yorumla Sukera +1 yıl Yorum istemedim ben Yorumla Sukera +1 yıl Sende köstebek o zaman Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl iyi bisi olcagini sanmiyom ama benzt bkm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bizon Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. benzet (lütfen düsündügüm sey olsun) 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Kısrak Yorumla emineh +1 yıl hshdhshsh o da iyimis ama tavsan deseydin mutlu olurdum baya Yorumla Soran +1 yıl Değişiyorum gergedan Yorumla emineh +1 yıl ya hayir ya tavsanim ben Yorumla Soran +1 yıl burada heyvanı ben belirlerim emine Yorumla emineh +1 yıl ama ben tavsan istiyodum ): Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Benzet 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çita Yorumla Edameda06 +1 yıl İyiymiş idare eder :d Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sırtlan Yorumla thecutewitch +1 yıl ohh güzelmiş teşekkürler :) Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benzet, bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Karınca yiyen
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olur, benzet 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İguana Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl sürüm sürüm sürünüyoruz şu hayatta, isabetli bir benzetme olmuş Yorumla Soran +1 yıl Seni süründüren hayat bize ne yapmaz Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl 🥲 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yolla gelsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yarasa Yorumla TheCeketli +1 yıl İyiymiş :) Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Benzer bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurt köpük Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benzet bakalimm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dişi vaşak. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hadi bal porsuğuna benzet bro 0 0 Yorumla
Üzgünkutupayısı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olur benzet 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Çıtır dişi ceylan hey maşallah Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl bugünde ceylan olabildik daha ne istiyebilirim Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan yarınlarda ceylan olabilmek Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Yani 365 derece değişmediğim sürece öyle olcak gibi Yorumla Soran +1 yıl Benim bakış açımında değişmemesi lazım Yorumla Üzgünkutupayısı +1 yıl Yani senin soruna geldiğim zaman evet doğru serengetide yasamak çok zor ceylan olarak bakalım hayat ne göstericek Yorumla Soran +1 yıl Evet çıtır ceylanım dikkatli ol ham yapmasınlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olur.
Yorumları okurken gülme krizine girdim güzel olmuş
Solucan
Yorum istemedim ben
Sende köstebek o zaman
Benzet
Kokarca
iyi bisi olcagini sanmiyom ama benzt bkm
Bizon
benzet (lütfen düsündügüm sey olsun)
Kısrak
hshdhshsh o da iyimis ama tavsan deseydin mutlu olurdum baya
Değişiyorum gergedan
ya hayir ya tavsanim ben
burada heyvanı ben belirlerim emine
ama ben tavsan istiyodum ):
İnsanızndaha ne olalım
Benzet
Çita
İyiymiş idare eder :d
olur
Sırtlan
ohh güzelmiş teşekkürler :)
Benzet, bakalım
Karınca yiyen
Heyvan
Ayı
Tavşan. d
Zebra
olur, benzet
İguana
sürüm sürüm sürünüyoruz şu hayatta, isabetli bir benzetme olmuş
Seni süründüren hayat bize ne yapmaz
🥲
Yolla gelsin
Yarasa
İyiymiş :)
Benzer bakalım
Kurt köpük
Benzet bakalimm
Dişi vaşak.
Hadi bal porsuğuna benzet bro
Olur benzet
Çıtır dişi ceylan hey maşallah
bugünde ceylan olabildik daha ne istiyebilirim
Önemli olan yarınlarda ceylan olabilmek
Yani 365 derece değişmediğim sürece öyle olcak gibi
Benim bakış açımında değişmemesi lazım
Yani senin soruna geldiğim zaman evet doğru serengetide yasamak çok zor ceylan olarak bakalım hayat ne göstericek
Evet çıtır ceylanım dikkatli ol ham yapmasınlar