Sevdiğim insanla konuşurken önemli olan konuştuğum konu değildir. Dünyanın en boş sohbeti bile onunla konuşurken bana iyi gelir. Çünkü asıl mesele onunla konuşuyor olmaktır.
Minik detaylari dahi paylaşmak beni cok mutlu ediyo kimsenin onemsemedigi ya da saçma şeyleri anlatmak aşırı çok güzel bisey yani böyle olmali ya işte saçını dert ettiginde onunda seninle beraber dert edebilmesi aşırı güzel bisey ya da yeni elbise aldığımda ilk ona göstermek isteyisim oda prenses muamelesi yapması
Kendime geliyorum. Onunla kendimi kaybettiğimi sanıyor ama aksine her geçen gün kendimi buluyorum. Dün üzülmemeyi öğrendim onun sayesinde. Artık bazı şeylere kafa takmıyorum. Kendimi seviyorum, zaten seviyordum ama kendimi üzüyordum çok.
Sevdiğinle sohbet etmenin tadı bir başka hangi konudan konuşursan konuş neşe huzur rahatlama ve güven veriyor inanılmaz bir mutluluk pozitif enerji sarıyor etrafını
Bence sevdiğin insanla herşeyi konusabilmen gerekir birbirinizi anlamanız gerekir sorunlarınızı dertlerinizi paylasabilmek gerekir bir ilişkide ztn iki kelimede olsa sohbet yoksa o ilişki soğur gider
Rahatlarsin , baskalarindan gizlemek zorunda oldugun konulari ona anlatirsin , icini dokersin. Eglenirsin, ortak zevkler bulup onun dogrultusunda konusur ve hic eglenmedigin kadar eglenirsin. Huzunlenirsin , dertlerinizi paylasirsiniz ve o artik ikinizin derdi haline gelir. Ama işin garibi eger gercek bir ask ise en huzunlu konusma bile sana iyi gelir.
Onunla konuşurken her şeyi unutuyorum. Unutmak ise gerçek bir ilaç. İyi hissediyorum, mutlu oluyorum. Asıl mesele, onunla konuşmadığım zaman. O zaman uykusundan uyanmış külkedisi gibi hissediyorum.