Selammmss ✌️
Bir kızı 10 kişi ister, kız onu istemeyen 11. kişiyle kafayı bozar; sözünün doğruluk payı var mı?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Selammmss ✌️
Bir kızı 10 kişi ister, kız onu istemeyen 11. kişiyle kafayı bozar; sözünün doğruluk payı var mı?

𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ️
Her kız için geçerli olmasa da büyük çoğunluğu için geçerli. O kafayı taktığı 11. kişi de genelde saygısı olmayan, şiddet uygulayacak ya da aldatacak serseri tipli birisi oluyor ne hikmetse...
Adam gibi sevenler de bir köşede kendilerini harap ediyorlar. O 11. kişiye kafayı takan kızlar da mutsuz oluyorlar. Sonuçta herkes mutsuz oluyor...
Neyse ki ben bu durumu yaşamayan şanslı kesimdenim 😌
Yaradan yaşatmasın :D yazasım geldi, yazıyorum
Amin 😄
Kaçan kovalanır diyoruz biz buna. Ayrıca 10 kişiyi peşine takıp 11. Şahısta diretiyorsa, muhtemelen geride bıraktığı 10 kişininde ilgisini seviyordur. Ulaşmak istediği 11. Kişiyi üstüne çekmeye çalıştığı kişinin ilgisidir..
Değişik bir bakış açısı, linçleyin kızlar jsjsdjsj
Jssj erkekler like atacaksa varsın linçlesinler
Yanlış cevap sayın ikizler burcu
İlgi de bi yere kadar çekiliyor
İyi işte çektiği yere kadar 10 kişiyi sürükleyip 11. Şahsa kafayı takan kadınlarımız vardır. Ayrıca ilginin süresinden bahsetmiyoruz. Bizatihi ilginin varlığına değinen arz/talep ilişkisini konu alıyoruz.
Ilginin dereceleri var şimdi mesela her iki taraf da birbirine ilgi veriyorsa bu karşılıklı olandır ki ben karşılıklı olsun fazla da olmasın isterim sıkar çünkü.
Fakat bazı hemcinslerim vardır az yetmez günde her saat konuşmak var mesela birde günde 3 kere konuşma var.
Bence arz/talep olarak değil de dereceye göre nitelendirmek lazım.
Prensip meselesi biraz da 10 kişi istemiştir mesela hiç birinin de ilgi haricinde istediği özellik bulunmadığı için reddetmiştir. Fakat 11. şahısta istemediği için haliyle bu niye beni istemedi diye sitem yapmıştır. Bunlar gayet doğal şeyler belki ilgi çekici değilsindir belki onun istediği özellik sende yoktur vb.
Arz/talep olayından kastım şudur; kadın ilgi isteyen, erkek ise veren taraftır. İlk adımlar içim söylüyorum bunu. Söylediğin gibi geride kalan 10 kişide istediği özellikler olmayabilir hanımefendinin. Lakin 11. Kişide kafayı bozmasının tek nedeni ondan ilgi alamamasıdır. 11. Kişi o 10 kişinin içinde olmuş olsaydı, belki başka bir 11. Kişi olacaktı. İlginin nitelendirilmesi, karşılıklı olması bunlara katılıyorum.
11. sahis muhabbeti sona erdi. Çünkü ikimiz de aynı şeyi bahsettik.
Bir onceki yazıda yazdığımda adamın badboy takılıp kizi takmamasidir ve kızın da sitem etmesidir.
Yani her şekilde sonuç ilgiye dayanıyor.
Okii🥳
Teşekkür ederimm 🍀
Rica ederim ✌️
olabilir
sanırım herkes onu isteyenlerle değil de onun istediğiyle olmak istiyor garip ama üzücü olan kısmı bu ve o istediği de bir şekilde olmuyor.. isteyenler de gidiyor sonra kalıyorsun öyle bir başına
Evet kesinlikle vardır bence bana gerçekten bir şeyler katabilecek hatta ciddi ilişki vaad edebilecek insanları ben geri çevirdim beni istemeyen insan yerine koymayan bana hayvan muamelesi bile uygulamayan birisinin peşinden koştum hala öyle yapıyorum sanırsam hiçbir zaman akıllanmıyorum ve Zeynep bastıktan kendime Uslanmıyor bu şarkısını armağan ediyorum jxjxjxjxjjxjxujdjxjxjxjxjxjjdjd
Allahımmm kendine şarkı armağan ediyor :D
Evet iyice kendimi aştım mdjxjxj
Akıllanmalısın artık ya akıllan redaaa
Akıllandım daaa zaman gerek biraz
Zaman sana gerek, zaman değerli, zaman pahallı :D
Ben bile 20 oldumsa sen düşün kdjdj Zaman geçiyor ama boş geçiyor
shsjssh maniaac
Teşkürlerrr😃😂
Ricalar pıtırçıkımız 🎈
Cevap
67Cevap
Beni isteyenleri istemediğim doğrudur ama beni istemeyen birini ben hiç istemem. Bu doğru değil.😃
Evet türk kızları genelde seveni seçmezler. kendilerini istemeyeni seçerler.
Evet bu tip kızlar özellikle ülkemizde çokça mevcut şimdi bunlar bi çok pasif erkekten ilgi görüp kendini rihanna zannettiği için ilgi vermeyene hırs yapıp elde etmeye çalışır ama onu da elde ederse o da diğer 10lunun yerine geçer o yüzden bu tip kızları sallamamaya devam :d
Doğru bence. Erkeklerde, kızlarda kendisini kim istemiyorsa hırs yapıp "O beni nasıl istemez ulen?" diyor ve kendine aşık etmek için uğraşıp duruyor. Zaten hemen her filmin, dizinin konusu da bu değil mi? Klasik "Dünya üzerinde tek erkek olarak sen kalsan da yüzüne bakmam" diyenler iki bölüm sonra sevgili oluyor ☯
Vardır, kadınların zaten bu dünyaya ait olmadığını düşünüyorum.. Bazılarının düşünce yapısını asla çözemedim, bir ömür kafa yorsam yine çözemem herhalde..
11 kişi ya canım çıkarsa. çıkınca. Bir şeyden anlamıyorsa, vay o kadının haline, dönse erkekler kucağıma düştü diyecek, gitse canım ile gidecek. Müthiş bir seçim olacaktır.
Sorun yok 😃
Bu söz aslında kızların nasıl doğru seçim yapamadığının kanıtıdır.
Bu sözü ilk kez duyuyorum. 😂😂
Benim çevremde böyle bir kız yok sanirim ya, gelmedi aklıma kimse. Doğruluk payı olan çevreler olabilir tabii.
Bir kızı bin kişi ister bir kişi alır sözünü peki?
Onu duydum ama kızın inatla 11. kişiye gittiğini ilk kez duydum 😂
Al işte :D eksik bilgiymiş tamamladık 🤪
Benim öğrendiğim tek şey ; kızların kendilerine zarar veren erkeklere aşık olduğu.
Kadınlar çok garip varlıklardır.
Yanlış. Kızlar kendilerine zarar veren erkeklere aşık olmazlar, aşık edene kadar zararlı taraflarını güzel kamufle ediyor erkekler, sonra sonra çıkıyor ortaya ak koyun kara koyun.
Hep aynı hikaye. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Ya sus, kavun karpuz mu seçiyoruz :D bazıları oscarlık oynuyor ne yapalım yani
Tamamda sonra neden tüm erkekler diye bağırıyorsunuz. Veya siz erkekler hepiniz aynısınız diye ağzımıza vuruyorsunuz shshsj
Genelleme yapmayalım, tüm erkekler aynıdır cümlesini şu yaşıma kadar kullanmadım :D kimsenin ağzına vurmadım 🙄
Neyse illa bir yerde yakalarım shsjsj😏
shsjsh kolay gelsin 😅💁♀️
Bilemedim şimdi
Ben istediğimi alayım da 10. 20. Den bana be 😀
Genel olarak doğruluk payı olduğuna inanmıyorum. Genel olarak günümüzde karşılıklı sevenler daha çok beraber oluyor. iletişim araçları son derece gelişmiş artık o eskidenki zorla başlık parasına kızı veren aileler yok
Bilmem beni daha 3 kişi istedi, 10 olunca haber veririm
shsjsjs süper 😅
Doğrudur 😀 kafaya çok takıyoruz. Taktıkmı kimse elimizden kurtulamaz.
https://www.youtube.com/embed/LdrsDwxbtFQBir kadının kaderi;
Kendisini seven efendi erkek ile kendisinin zil zurna aşık olduğu zibidi erkek arasındadır...
Istemekle yapılsaydı tüm işler basit olurdu hemen verdim denilirdi. Fakat almadığın zaman ne anlamı kaldı istemenin
Doğru bir söz aradığını bulamayınca ve yediginle kalınca o 10 kişinin içinden hala beni seçen var mı der
Kadınlar onu anlayan el ustunde tutanı degil daha cok içine edeni tercih ediyor
Yani peachin peşinden koşmayı seviyor
Yoluna güller dökeni tercih etmiyor
@kızselanslarınız senin için süreci hızlandırayım 😂😅🤣🤣 seni istemeyen 11. kişiyim.
Hshshs güzeldi bu
Evet çünkü kızların çoğunda hırs var. Elde etme hırsı ve çoğu zaman bu hırsın ne yazık ki kurbanı oluyorlar
10 tane adam sıradan gelmiştir 11. Adam sıradan gelmemiştir, kolay kolay denk gelinecek biri değildir demiştir hanım kızımız bence.
eskiden 1 kızı 10 kişi ister 1 kişi alırdı şimdi 1 kız 1000 kişiyle beraber olur 1 nin üzerine kalır kafası
Benim eski hatunun eniştesi de bir kızı bin kişi ister bir kişi alır kafasındaydı.. Sanki bulunmaz hint kumaşı bu kızlar mübarek.. :/
Sanmam 10 kişi çok 1 kişi ister diğerine kafayı bozar daha doğru.
İstemekle olmuyor almak lazım kızı o yüzden saçma o söz
evet bu yüzden hayatın anlamı kadınlar ve aile dışında bir şey olmalı
Tabii ki de bu doğrudur genelde kızlar şerefsiz erkekleri seviyor ama maalesef biz şerefsiz olamıyoruz
Denk gelmediği sürece uğraşmıyoruz ki nereden bilelim. Çok yoruyo bu işler
Nasipte varsa Bağdat'tan bile gelir bulurmuş inananı... Şey😁, olur mu olur
Bende hic öyle olmuyor beni istemeyeni ben hiç istemem
aynen öyle kızları ziklemiyecen defalarca denendi ve sonuç oldu
Genel olarak öyle oluyor. Ama öyle olmayanlar da azınlıkta olsa da var.
Kendisini isteyenleri beğenmez, kendinin istediği de onu beğenmez 😂
Adam bir de ters yapıyorsa kızın gece fenalaşıp acillik olması yüksek ihtimal ahahaha. d
İstemeyen birine niye kafayı takayım, öncesinde bir ışık olmuştur.
Aslında bir kızı 10 kişi ister bir kişi alır gerçeği bu
Doğru söze ne denir.. Ah keşke iyi kızlar iyi erkeklere iyi erkeklerde iyi kızlara yar olsa
Sonuna kadar doğru bir dizi de duymuştum bunu
Yüzde 1000000000000000000000 doğru da benim yazdığım rakam kaç oldu😄
Bir seksilyon
@LadyOfMidnight öyle mi oluyor 😄
Evet
@LadyOfMidnight 10 seksilyonmus 22 sıfır var
Kadin milleti deger vermeyene gider deger verene gitmez kadinlarin uyu böyle
Kızlar uzun boylu, geniş omuzlu, yakışıklı, paralı, bilmem neresi büyük, esmer veya kumral erkeklere kafayı bozar.
Hayır, beni 1 kişi bile istemedi, hoşlsnmadı, beğenmedi, sevmedi
Ateşlerde yanacağim sensiz deli olacağim.
Koydun beni bir başıma nasıl dayanacağım.
Kurşun aşkın silahında vurdun beni en sonunda.
Kuruyan topraklar gibi susadım sana..🙄
Atasözünü, tepe taklak yapmış servis etmişsin.
Sana ne
Öyle bir söz yok senin uydurman civciv🤣
Var tabii ! 🤨
Vaaar dediysem var
shsjshs :D chamber!
😅
Size sormak lazım bunu 🧐
Herkese soruyorum 😃
Kadınların yerine karar vermiş olmayayım ben 😂
Kendi görüşünü beyan et :D
Hayatımda 10 kişinin istediği ama o 11. Erkegı seçen kadın tanımadım ki 😏
🙄🙄
İstemeyen her zaman daha çekici olmuştur ama isteyenle istenmeyenden çok bence bir kadın kafayı birinci gün bozar, ikici gün alır.
Onun için ne istediğini bilen bir kadınla karşılaşmak o kadar değerliki.
Sen söyle kadın olan sensin, doğru mu bu?
Doğru
Neden böyle peki
Doğrudur sonuç benşm yaşadım ve gördüm
Bunu bilen erkek kızlarla oynuyor 😒
Bence yok alakasiz bi söz
Türkiyede her kızı 10 kişi ister. İstemek bedava.
Atasözü gibi söz olmuş. Çok doğru 😅
Bu hayatın kanunu kimse sevdiğine kavuşamaz
evet bu sözün vücut bulmuş haliyim ben
Kadınlar kaçanı sever kovalayanı değil
Kesinlikle katılıyorum
Yüzde bir milyon doğru
Doğrudur :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?