Aşk İlişkileri Bu gün aldığınız son mesaj veya son dm neydi? kimse_bilmesinbeni Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor merhaba son mesaj son dm neydi bana gelen son mesaj selin beni niye engelledin 🙄 Bu gün aldığınız son mesaj veya son dm neydi? Cevapla Mesaj Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl olmadı bakarız sonra hallederiz teşekkür ederim.. sms olarak buydu iş yerinden bir arkadaşın ricasını geri çevirdim kibarca 1 0 Yorumla
Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yakın arkadaşımla sevgilisi kavga etmişti bana yazmış nasıl mesaj atayım ona diye hdhdhdh 1 0 Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Aldıgım son dm , askere kaç yaşında gittin 🤣Mesajda , bana 200 TL borç ver 😅 1 0 Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl En son bayana kilosu sorulmaz beyefendi imiş. 1 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Onun yerini sen alirsin belki yazmış manitam ndndnd 1 0 Yorumla
Bahar_DE Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl direk dansımı yapıyosun? 3 5 Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Ne Alaka Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl @Powerlifter00 strpliz ahajsnsnnn Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Hayır o ayrı bu ayrı 😅 Yorumla kimse_bilmesinbeni +1 yıl @Powerlifter00 bunu bilmiyorum 😅😂 Yorumla Powerlifter00 +1 yıl Spor olarak yapıyor çoğu ve çok zor Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sizden haber bekliyoruz 😁 1 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Selin yapma selin Selina 😅😅 1 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Banka'nin vadeli mevduat hesabı mesajı 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Çıktım geldim yazmış arkadaş 1 0 Yorumla
barlasbeyist Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Engellediğin halde nasıl mesaj atabilmiş 0 0 Yorumla
Karbonat-erol32 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl 10 pragraflik soru sordu biri okumaya erindim😅 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
olmadı bakarız sonra hallederiz teşekkür ederim.. sms olarak buydu iş yerinden bir arkadaşın ricasını geri çevirdim kibarca
Yakın arkadaşımla sevgilisi kavga etmişti bana yazmış nasıl mesaj atayım ona diye hdhdhdh
Aldıgım son dm , askere kaç yaşında gittin 🤣
Mesajda , bana 200 TL borç ver 😅
En son bayana kilosu sorulmaz beyefendi imiş.
Onun yerini sen alirsin belki yazmış manitam ndndnd
direk dansımı yapıyosun?
Ne Alaka
@Powerlifter00 strpliz ahajsnsnnn
Hayır o ayrı bu ayrı 😅
@Powerlifter00 bunu bilmiyorum 😅😂
Spor olarak yapıyor çoğu ve çok zor
Sizden haber bekliyoruz 😁
Selin yapma selin Selina 😅😅
"Hmm Anladım.. "
Mesaj almadım.
Banka'nin vadeli mevduat hesabı mesajı