Çözemiyorum evlilik düşünüyor mu?

Arkadaşlar dört ay önce biriyle tanıştım konuşuyorduk bi anda takipten çıktı sonra dışarda karşılaştık bana tekrardan yazdı konuştukça anladım ki tek amacı belli neyse ben kendimi biraz geride tuttum falan ama bi şekilde sürekli iletişimde kaldık geçen gün iki kere üst üste buluştuk ve ikinci gün evine gittim biraz bi şeyler yaşandı ama ileri gidilmedi kesinlikle sonrasında konuşuyoruz sürekli evlenmem gerekiyor işte zinayı bırakmam gerekiyor falan filan diyor seni alırım ama üni okuyorsun yok yaşın küçük bide şey dedi benim seni almam için 20 K maaşın olmalı esmer sevmiyorum falan dedi böyle karışık şeyler konuştuk ailemi de tanıyor ve benim için daha önceden birileriyle öpüştüğün belli dedi ama ilk defa onla öpüştüm ben buna içten inanmasını çok isterdim ama çok dert değil açıkçası bana konuştuğu kızları gösterdi dedi bi kaç kişi hangisine güvenip seversem onunla nişan yapıcam ben ilk defa böyle bi şey yaşadım biriyle pişman olmadım ama ne hissedeceğimi şaşırdım yatakta benden ciddi bi şey bekleme dedi ama bekliyorum nasıl ikna edebilirim nasıl benimle evlenebilir veya bi yola girebilir lütfen çok istiyorum akıl verin bana çok uzun süre sohbet ettik ve düzelmeye çalıştığını ifade etti sence ben nişanlansam düzelir miyim falan dedi

Çözemiyorum evlilik düşünüyor mu?