Sevgilim aile dostlarının kızlarıyla mesajlaşıyordu. En son 2 ay önce buluşmuşlardı hatta. Neyse ben rahatsız olup buluşmamasını söylemiştim ona tekrar. Bir daha buluşmadı. Sonra kız bizim bulunduğumuz şehre taşınmaya karar vermiş, ben de bunu görünce sevgilime haberi olup olmadığın sordum. Bildiğini söyledi. Kız buna canım cicim öpüyorum vs yazmış. Kalpler göndermiş falan. Benimki ona sevgilisi olduğunu söylememiş ve ben söyle demiştim. Tabii ki ben kavga ettim ve ona söylettim sevgilisi olduğunu. Kız sevgilisi olduğunu duyunca, hiç aa kim vs demedi. Madem o kadar yakın arkadaşın neden hiç şaşırmadı dedim. Benim içim bu konuda hiç rahat değil ve bu konu beni geriyor. Sizce kız yürüyor mu? Ben ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aralarında bir şey vardır. Sevgilin demedigine göre hatalı
bence o da alttan alttan onun flörtüz şeyler yazmasına seviniyor ve bu hoşuna gidiyordu.
Belkide. Senin mi hoşuna gidiyor?
benim niye gitsin ya. Onun gidiyor. Alttan alttan flört ediyordu bence
Evet flört ediyo zaten sen biraz daha sessiz kalırsan o kız senin yerini alır.
yok ben baya sert kavga ettim ama şu an konuşup konuşmadığını bilmiyorum tabii ki
Telefonunu kontrol etmiyor musun
edemiyorum telefon konusunda çok hassas ama kızla olan tüm konuşmaları baştan sona okudum
Göstermemesi bile bir işaret
evet ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Zorla bakacaksın baktırmıyorsa ayrıl çocuk mu oyalıyor
Evet sevgilinde tepkisini koymuyor muhtemelen aralarında bir şey var
bence olabilme ihtimalini eksiltmek istemiyor benimki. Sonrasında beni susturmak için söyledi ama sevgilisi olduğunu
Sen demeden önce söylemesi lazımdı üstelik kavgayla söylettirmişsin😀 sevgilisinin olduğunu söylemek bu kadar zor olmamalı
kavga etmemiştik söylerken ama söyledikten sonra neden benim söylemem gerekti de kendiliğinden söylemedin sevgilin olduğunu diye kavga ettim ama baya büyük bir kavgaydı
Normal arkadaş olarak konusamazlar mi peki bu kadar kötü mu bu olay
işte nasıl ayırt edeceğimi bilemiyorum ama bilemediğim için de kafam karışıyor. İlişkimizi söylememiş olması beni işgillendiriyor
Söylemişti olsa dahi kız yine onunla konussa normal günlük konularda yakın olmadan çocuk çok ilerletmesse bişey olmaz gibi
iyi de bu da o mesaj yazdıkça cevap yazıyor sonuçta. İlerleyip ilerlemediğini ne bilicem.
Kızdan uzak durmasını sagla derim:) ben bu hikayenin sonunu biliyorum
di mi bana da ne olacağı belli gibi geliyor. Bana sürekli o benim kardeşim vırt zırt çocukluğumuz beraber geçti diyor. Ama sonuç olarak her şey olabilir
Ama sürekli o kizdan bahsedipte aklına iyice sokma sinsice halletmeye bak.
yani ben baya büyük bi kavga ettim. Ama baya. Konuşmayı bırakamayacağını annesinin bile bu duruma müdehale edebileceğini söyledi
Büyük saçmalamış. Çok üzücü bir durum:/ Kızla guzel bi dille konuş ozmn
Sadece kız değil çocukda yürüyor bunlar sevgili
çocuk benim kardeşim gibi diyor, sevgili değiller.
Kardeşi gibi olsaydı çoktan söylerdi vs. Kendini avutma dikkatli ol sevgililer diyorsam güven bana.
yürüme durumu var. arasına biraz mesafe koymasını ve konuşmalarına dikkat etmesini söyleyebilirsiniz.
Kavga etme kizin amaci o
kız sevgilisi olduğunu yeni öğrendi benimkinin
Kız yürüyor, sevgilin masum değil.
Kıza bak ne yüzsüz ya bir de taşınıyor yakına
Kız yürüyor seninki de müsade ediyor
Senin bilmediğin şeyler de olmuş olabilir
Bu ne kadarlık ilişkin ki senin
9 ay
2 ay önce nasıl izin verdim
Bi hinlik var
sonrasında kıza söyledi beraber olduğumuzu ama bence de garip
Kızın tepkisi noldu buna
biz İstanbul'a gideceğiz. Dedimki kıza bugün söyleyeceksin beraber olduğumuzu. O da nasıl dedi. Ben de sevgilimle İstanbul'a geleceğiz önerebileceğin bir etkinlik var mı diye sor dedim. Sorunca kız sadece şuraya şuraya gidebilirsiniz dedi. Ama hiç aaa sevgilin mi var vs demedi
Hımm kız gevsek mi
nasıl yani
Motor mu kız
o kadarını bilmiyorum ama kızın profiline baktım baya böyle ilgi çekmeye çalışır bir hali var
Sevgilinin halt yemesi
evet en suçlu o. sevgilisi olduğunu söylemekten sakınan o.
Teepkini kpy
ben baya büyük kavga ettim ama baya büyük
Ayrı mısınız
yo ayrılmadık ama ağzına tükürdüm yani
Bilirim onu bilirim yasadım bende anlıyorum seni
Paylaşabililrsin
Şimdiye kadar çoktan işi pişirmişlerdir 😅