Ben kime sorsam "pişman oldum" diyor. Boşanması da ayrı dert. Arkadaşım yıllardır boşanamıyor kocasından. Evlilik insanların başına bela herhalde.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmalarının binlerce sebebi olabilir. Ben kendi görüşümü yazmak istiyorum. Bu durumlarda en önemli etken maddiyat. Evlenirken bir sürü borçla evlenen kişiler evlendikten sonra bu borçları nasıl ödeyeceğiz diye kara kara düşünüyor doğal olarak çiftlerin üzerine pskolojik olarak yük binmekte ve buda mutsuzluğun ilk adımı olmakta,
İkinci sebep ise severek evlenmemek, severek evlenmeyenler bir süre sonra birbirlerinden sıkılıyor. Ayrıca birde zampara olanlar var ne kadar maddi imkan manevi imkan sağlanırsa sağlansın maymun iştahlı oldukları için aldatmaya meyilliler00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar pişmanım diyenlerin neredeyse hepsi de evlilik beklentileri arşta olan kişilerden oluşuyor... Evlilik olduğun konumu en yaşanılabilir duruma getirmektir evlilik sevgi saygıdır evlilik karşılıklı anlayıştır evlilik bambaşka bir şey... Bunlar yoksa biz zahmet evlenmeyin sevgilinize nişanlınıza yapamayacağınız sözler toz pembe hayaller vadetmeyin... Rızkı veren Allah çalışıp çabaladıktan sonra neler başarılmaz ki...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 😁 Onca kişiye sormuşsun başa bela demişler, hiç merak edip sormadın mı neden, hayırdır, neden böyle söyledin, neler oluyor bitiyor.
Ya bekar olan evlenmek ister, evli olan bekar olmak ister işte. Kimde ne yoksa onu ister, doğa kanunu. Ancak çocuk ve aile sorumluluğu ile katlanılır veya büyük aşk vardır, devam ediyordur değilse sonu boşanmak işte.
00 Yorumla
Kadınlar evliliği her şey çok güzel hayaliyle başkıyor. Cicim ayı geçince herkes kendi yüzünü gösteriyor. Kah erkek te kah kadında sıkıntı oluyot. Ama kimse üstüne almıyor. Özellikle kadınlar her akşam mısır patlatıp yan yana aşk filmi izliceklerini düşünüyorlar 😂 o kadar romantik değiliz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyerek evlenmiyorlar zamanla her şeyi tüketiyorlar yurtdışında yaşıyorum burada millet birbirine aşkla bakıyor Türkiye dekiler bir ev içinde birbirinin ömrünü yiyor.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEmpati yoksunluğu, anlayış kıtlığı, karışan çevre, ekonomik darbeler, çeşitli kara bulutlar etkiliyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olmadıkları için. mantık evliliği yaptıkları için
00 Yorumla Evlilik ancak gerçekten doğru insanla yapılırsa mutluluk getirir; baskıyla, aile ve çevre zorlamasıyla sırf evlenmiş olmak için evlenenlerin yüzde 90'ı mutsuz ve evliliğinde aradığını bulamıyor.. Sonra da ben neden evlendim sorusunu kendi kendine sorup duruyor. İnsanlar aşkın geçici sarhoşluğu bitmeden, doğru dürüst karakter ve çift analizi yapmadan evleniyor.. Ondan sonra da zar atar gibi mutluluğunu kumardaki kazanma ihtimaline bırakıyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar evleniyor sonra mutsuzum diyor... çünkü sağlayıcı erkek istiyor. Yani cafeye, diskoya,5 yıldızlı otellere , adamın arabası , adamın benzini , adamın evi adamın parası en önemlisi!!! en önemlisi adamın zamanı!!! ZAMAN en önemli birim satın alamazsın zamanı... Bunların hepsini kullanıp hiç bir şey vermemek.. Ne güzel bir cinsel hayat, ne saygı , ne de anlayış, ne eşi için güzel görünme ve bir ortam da eşinin gurunu okşucak davranışlar... Bunların hiç birini yapmayıp... Üstüne erkeğin sağladığı bütün bunları kullanıp her gece farklı cevizleri kırıp içini boşaltmak... bunları karşılamayınca erkek... Sonra mutsuzum... erkeğin üstte saydığım şeylerin hepsini sonuna kadar karşılamasını beklemek ve bencilce hiç bir şey yapmadan bir bireyi sömürme amacıyla evlenip mutsuz evli bir kadın olmalarının nedeni bunlar.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Arkadaşım yıllardır boşanamıyor kocasından. Evlilik insanların başına bela herhalde."
Bir kadın boşanmak isterse boşanır. Anında.
... tatlım napıyım adam beni bırakmıyor...
... tatlım adam takıntılı bana korkuyorum...
... şekerim çocuklarım var ama...
Bunların hepsi : " koca parası yiyorum işte. Henüz para suyunu çekmedikçe boşanmıyım. Çekerse harekete geçerim " İfadesini niteleyen münpülatif amaçlı örtücü mazeretler. Say say bitmez ama en kolayları bunlar.
Bir kadın mutsuzum diyor ve bir mazeretle boşanmıyorsa bunun tek nedeni erkeğin hala para ve kaynak sağlıyor oluşudur. Para ve kaynak belki ev-araba kaynağını sağlamadığı anda boşanma davası mektubu kapıdan girerdi. Bunlar sağlandıkça kadın hergün farklı ceviz kırar-boşaltır ama evli kalmaya da devam etmeye çabalar çünkü para ev araba diğer kaynak ve bakımlar...
+1 yılGerçekten anlamıyorum. Neden bir insan evlendiğine pişman olsun ki? Evlilik çok güzel bir şey bence tabi doğru insanla... Evlilikten sonra aşk sanki daha çok büyüyor, saygı daha çok artıyor... Kimse kiminlese hemen resmi nikah yapmak zorunda değil, "Vatandaş nikahı" denilen bir şey var. Bunu bir araştırsınlar bence... Genel olarak Sevdiğin bir insanla evlilik dünyanın en güzel hissi bence💓
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimle aram kötü değil gayet mutluyuz yine de kendisine de ara ara “niye evlenilir ki, hadi bir çocuk oldu ikinci nasıl istenebilir tek başına yaşamak varken” derim eşim iki gün iş seyahatine gitse sıkılırım, her şey anlamsız gelir, gelir gider kıyafetini koklarım ç, sessizlikte yorulurum uyumaktan başka bir şey yapmak gelmez içimden 😂
20 Yorumla
+1 yılBir abim pişman değil, mutlu.
Diğer abim pişman, "boşanacağım Endonezyalı alacağım, bu türk kadınlarının 1.55 boyları var ama kendilerini dünyanın en güzel kadını zannediyorlar" diyordu en son 😂35 Yorumla- +1 yıl
Endonezya'lı kadını gece evin içinde kaybeder karanlık Göremez bu sefer de🤣🤣🤣ev karanlık kadın karanlık
- +1 yıl
Endoznezyalıların nesi kapkara🤦🏻♀️🙄 afrikalı olsa neyse de 😂
- +1 yıl
onlarda çifte kavrulmuş bikere😁😁
- +1 yıl
Sen işte değil misin🤦🏻♀️ yazıp duruyorsun rahat rahat
- +1 yıl
ben işteyim 😊😊ama iş telefon kullanmama engel değil ki sen napion🙃🙃
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbirbirini tanımadan, basit heyecanlarla önceden ve anlık verilen kararlar sonucunda bunlar oluyor maalesef.
eskiden evlilikler ömür boyu sürerken istisnalar hariç, şimdi 2 senede şiddetli geçimsizlik ya da anlaşamama yüzünden boşanmalar artmakta.
kısacası bu pişmanlığın temel sebebi birbirini tanımamak bence.00 Yorumla Hem ekonomik şartların ağırlaşması, hem de insanların ve toplumun kalitesinin her geçen gün düşmesi evlilikleri katlanılmaz hale getiriyor. Her evliliğin sebebi kendine özeldir ama eninde sonunda iş bu sebeplere geliyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Millet evlenince refah'a ulaşacağını sanıyor fakat stresden uyuyamıyorlar bile, köylü ve elalem ne der kafasıyla hareket ettikleri için cezasını çeksinler bırak.
20 Yorumla
+1 yılBizim toplumumuzda “evlenince düzelir” algısı olduğu için evlenmeden önce maddeye tapıp diğer bütün sorunlar göz ardı edilir. Evlenince de hiçbir şeyin değişmediğini görünce sorun oluyor. Bile bile lades oluyor kimileri için.
00 Yorumla
+1 yılAksine cok mutlu evlilikleri olan ciftler de var. Buna karsilik es secimini onemsemeden ve birbirini dogru noktalarda tanimadan sadece evlenmek icin evleniyor pek cok insan da. Denginizi buldugunuzda dunyadaki cenetinizi de yasiyor olursunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik doğru zaman ve doğru kişi ile yapılırsa cennet gibi nimettir,
Yanlış zaman ve yanlış kişi ile yapılırsa cehennem, gibi eziyettir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadan evleniyorlar çünkü aceleye getiriyorlar.
Birbirlerinin huyunu suyunu bilmeden haz tutku gibi duygulara kanıyorlar. Birde evlenince düzelir değişir kafası var eh ne diyelim nah değişir.00 Yorumla İlkel beyinli insanla evlilik zordur. İlkel beyinli yönetmek ister. Onunla evli olan ilkel beyinli de yönetmesine boyun eğer. Evlenince de kısıtlanınca tiksinir her şeyden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik insanlarin basina bela degil. Evlilikteki en buyuk hata guc savasi. Bizde ara ara yasiyoruz onu, benim dedigim olacak kafasina giriyoruz. Halbuki inatlasmayi biraksak sorun yok.
00 Yorumla
+1 yılO gördüklerin hayatı paylaşmak için değil , toplumsal normlar ve seks yapmak için evleniyorlar. Sonuç ise fiyasko.
10 Yorumla
+1 yılSorun evlilikte değil sizin evlilikten beklentilerinizde. Evlilik bir imtihandır. Siz ise evlenmeyi cennete gitmek sanıyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirbirlerini anlamamışlar demek ikisi başka ülkeye başka şehire gezmemişler demek birlikte sevdikleri seyler yapmamışlar demek beraber oturup saatlerce konuşmamışlar belkide
Birbirlerini tanımamış demek ve öyle konuşuyorlar bence.
00 Yorumlaİlgisizlik, anlayışsızlık, saygı. Bunlar olmayın sevgi ve tahammül de olmuyor bence. Pişman oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yıl3 günde tanımadan evlenirsen, 5 günde acı ceke ceke bosanirsin.
Birbirini tanımadan evleniyor insanlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimine cennet kimine cehennemdir.. Ambalaja aldanıp birisiyle hayatı yakmak yerine.. İçine bakmak lazım.. Dışı çürük içi sağlam olsun🫡
00 Yorumla
+1 yılYaw he he demelisin, millet boş hayat yaşamaktan ne diyeceğini şaşırıyor. Öyle derler sonra da, biliyorsun sonrasını
00 Yorumla
+1 yılO biraz aileden kaynaklı birazda günümüzün hayat pahalılığından kaynaklı. Aileler düğün yapıyo bütün borcu evlenenlere yıkıyolar adamlar borç mu ödesin geçim sıkıntısı mı yaşasın evliliklerinin tadını mı çıkarsın?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü evlilik masal dünyası değil. Çok çok paran yoksa evlilik tam bir yük ve sorumluluk
10 Yorumla
+1 yılGenç yaşta evleniyorlar çok. En az 30 yaşında olmak lâzım bence evlenmek için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir. Doğru insanla zaman geçirebilirsen. 40 yıllık evli gibi takılmazsan gayet güzel
00 Yorumla
+1 yılEvet bela en güzeli karışıklık anlayışlı birini bulup onunla evlenmeden birliktelik yaşayacaksın
00 Yorumla
+1 yılBende 7 aylık evliliğim pişmanım sürekli baskı bi kıskançlık güvensizlik 😒😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kime sorsam evlendigime mutluyum diyor cidden
00 Yorumla
+1 yılTanıyamadan evlenmek veya insanların birbirine artık katlanamaması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlillikte sadiklik ilgilenilmek cok onemli iyi kalpli insani bulmak onemli
00 Yorumla Evlilik iyi bir şey. Ama iki olgun insan bir araya gelmediği için sıkıntılar çıkıyor
00 YorumlaBeni yıllardır evlendirmeye çalışanlar şimdi aman sakın evlenme diyor
00 YorumlaÇoğu ekonomik sıkıntılar. Ciftler bir yerden sonra acısını birbirinden çıkarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvliler mutsuz diye suçu evlilik kurumuna yüklemek kolaya kaçmaktır. Sorun, evlilik kurumunun kendisinde değil insanlarda. Sabır, hoşgörü, kanaatkârlık ve anlayış yoksa mutsuz bir evlilik kaçınılmaz olur ve insanların çoğunda bu hasletler eksik. Mutlu bir evlilik için iki tarafında iyi huylu olması en azından öyle olmaya çalışması ve kötü taraflarını terbiye etmesi gerekir ancak çoğu insan buna yanaşmıyor.
00 YorumlaTanimadan evlenmek ya da evlendirilmek bence. Namus takıntısı yüzundendir muhtemelen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet ya bende etrafimda iyi birilerini göremiyorum oyuzden hiç istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik pişmanlıktır çünkü boşanma büyük dert. Boşuna değil yanlızlik sultanlik
225 Yorumla- +1 yıl
+1
Cevap sahibi+1 yıl@Sadecebenimmmmmm evli misin ya da ayrıldın mı 😅
- +1 yıl
😀🤭evliyim şimdilik 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Sadecebenimmmmmm şimdilik ne demek🤣 sallantılı mi demek her şey yolunda mı
- +1 yıl
Daha dava açmadım demek 🤭😁 ya hangi evlilik sağlamda ki
- +1 yıl
Sizin dava sonuçlandı mı 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Sadecebenimmmmmm bizimki çok karışık hiç girmeyelim adaletin pençesine takılıp kalan sayılı mahkûmlardanim. Bu yüzden davalar bana kurtuluş olmadı yıllardır devam.
- +1 yıl
En kötüsü zaten bu ne orada ne buradasın arada kakıyorsun ama herşeyin bir sonu vardır
- +1 yıl
😏ama daha güzel şeyler yaşama imkanından mahrum kalmak en kötüsü
Cevap sahibi+1 yıl@Sadecebenimmmmmm yok arada değilim onunla alakamız yok yıllardır ama mahkeme bizi bırakmıyor sadece kağıt üzerinde sürünmeye devam🤣 tabii hayatımda kimseye zaten yok olamaz bu yüzden sorun yok evimde oturuyorum ama istediğim sadece soyadi özgürlüğü, millet o kadar kutlamayi boşuna yapmıyor yerden göğe haklılar o günleri dört gözle bekliyorum ama kim bilir ne zaman Ufuk karanlık daha kac yılıma mal olur kim bilir
- +1 yıl
Bu şekil görür müyüz seni de :)
Cevap sahibi+1 yıl@Sadecebenimmmmmm helal olsun kadına😅 aklımı yitirmezsem mutluluktan neler yaparım bilmiyorum bu hanım 2 yıllık süreci kutluyor ben ise 7 yıl bitti daha ufuk karanlık ama böyle çıkıp oynayamam ben kapalı bir kadınım ama nasıl adaklarim var neler yaparım bilemiyorum. E5 pankart filan düşünüyorum bakalım gözyaşı dönmezsem sevinçten. Kurban sadaka ne bileyim bitmez benim kutlama davul zurna da düşünmüyor değilim oynamasamda neler olur kim bilir yazarken bile heyecanlandim😅
- +1 yıl
7 yıl mı o ne ya 7 yılda ülkede kaç darbe davası sonuçlandı sizi boşayamadılar mı diyeceğim ama bu ülkede olmayan saçmalık mı var
- +1 yıl
Bende adak adayacağım o kadar şey oldum 😀
Cevap sahibi+1 yıl@Sadecebenimmmmmm valla bir 7 daha sürer tek çözüm ilahi adalet artık ben bu adaletten umudum da kurtulusum da yok
- +1 yıl
Ne saçma iş ya o vallahi hiç anlamadım ne yaşandı o kadar
Cevap sahibi+1 yılSürünmeye devam, kimseler evlenmesin tavsiye etmiyorum çünkü evlilik 5 dk bir imza ama boşanmak ölüm bu ülkede. Kimse bana söylemedi ben bilemedim ben yandım kimse yanmasın yaşım yıllarım gitti ben bittim bu davalar bitmedi bitmiyor. Beni kurtaracak kişi varsa bu ülkede dilesin benden ne dilerse. Artık öldüm yaşamak istiyorum bunu en çok da ben hak ediyorum ama yok yok işte, davul zurna az kalır benim için adliyeyi ateşe versem yetmez giden yıllarım için
- +1 yıl
Bende herkese iki kere düşünün diyorum evlenirken gerçekten çok sıkıntılı şey sevgili kal ya aynı evde yaşa zaten devir de değişti kimse kimseye karışmıyor
Cevap sahibi+1 yılYaşanan değil olmayan işlemeyen adalet bir bana işlemiyor herkese bilmem. Kazancım sıfır kaybettiğim yılların hesabını kimse ödeyemez bir daha asla
- +1 yıl
Ya zaten öyle bir kurum yok adalet diyor ama kaybolanın adaleti yok en büyük adaletsizlik onlarda
Cevap sahibi+1 yılİki kere yetmez 10 kere düşünmeli herkeso bir imza nelere mal oluyor sadece dua bekliyorum bu yazıyı gören herkesten çünkü benim kurtulusum sadece yaradana bağlı bu ülkede bana çözüm yok
- +1 yıl
Bu sohbetin üstüne yorum yapman lazım
Ne kadar yıldır evlisiniz? ↗ - +1 yıl
İnşallah en kısa zamanda kurtulursun gönlüm seninle
Cevap sahibi+1 yıl@Sadecebenimmmmmm sağol Varol ama hiç umut yok iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa beklediklerini bulamıyorlar ya da evlenmek için evleniyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakında kirayı ödemek için evleneceğiz galiba.. ben olaya artık es durumu ev arkadaşımın gibi bakıyorum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bunu bende merak ediyorum. Hem pişmanlar hem de boşanmıyorlar.
00 Yorumla Benim cevremde bunu diyen kişiler ya en basinda evlilik delisi olup 5 ayda tanıdığı kişilerle evlenenler ya da toksit bi iliskisini evlilikle taclandirip kurtarabileceklerini sananlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇapkınlıktan vaz geçmeyenlerin ortak yalanı..
00 YorumlaYa doğru kişiyle evlenmiyorlar ya da boşluktan evleniyorlar (sevgi aramıyolar aile mecbur ediyor ya da sıkıntıdan evleneyim bari diyorlar)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik zor bir kurum herkes üstesinden gelemez
10 Yorumla Evlilik çok güzel bir şey lakin gerçek aşık olduğun ve sevdiğin kişi ile
10 Yorumla
+1 yılDoğru insanla yapıldığı taktirde cennetin olabilir ya da tam tersi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersi ben kime sorsam harikaa muhteşem diyorlar sürekli gezip tozuyolar bekarlar bile o kadar gezmiyor
00 Yorumla
+1 yılBen hiç pişman değilim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Nedeni evlenmiş olmak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulamazsan evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimle evlendiğine göre değişir
00 YorumlaÇünkü evlendikleri ne pişman oluyorlar işte.
00 Yorumla
+1 yılher şey yalan çünkü
00 YorumlaHak etmedikleri için olabilir
00 Yorumla
+1 yılbenim çevremdeki kadınlarda öyle diyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Evlenmek boşa masraf ve kötüdür de ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yanlış insanla evleniyor çoğu kişi
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kime sorsam "evlendiğime pişmanım" diyor. Bunun nedeni nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler