Param olsa fakir kızı da ben istemem
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Param olsa fakir kızı da ben istemem
valla inan zerre bi tarafımda değil zaten para yoksa sevmeyen seni sevmez paranı sever bu da paragöz haşereleri elemek için iyi bi yoldur aslında paran yokken yanında duruyorsa tamamdır o iş eğer durmuyorsa da zaten senden uzak cehenneme direkt olsun napacaksın sivrisineği hayatında
Tamam evet dışarıda para göz olan kalbe huya bakmayan çok kadın erkek var ama verilen cevaplardan da görüyorsunuz erkekler de bunun hep geçerli olduğunu düşünüyor özgüveni düşük veya fazla mağrur ama gururlu havalara giriyorlar. Bu da öyle para peşinde olmayan kadınları itiyor haliyle bence.
Parasız erkeği hiç bir kadın sevmez. Erkek korur kollar doğası gereği. Sen sıfırdan var edebilirsin herşeyi. Param yok beni kimse sevmez düşüncelerinden sıyrılıp kazanmaya odaklanmasın..
Bunları yazarken hiç insanlık durumlarını da dusundun mu? Belki hastalanir belki yatalak plur belki parasiz kalabilir.
Ne olacak böyle erkek olmaz diyip terk mi edeceksiniz?
Para kazanmaya odaklanmalıyız o doğru ama paramız var diye de bize yanaşmaya kalkmayın derim...
@Sayyoubelieve kasdettigim bunlar değil tabi. Dediğin durumlar geçici durumlar seven kadın destek olur zaten
Benim parasal sorunum yok ama kadınlar bu zihniyetteyse ben evlenmem.
Erkeğin kendisi yerine parayı seviyorsunuz.
@Sayyoubelieve sen baya dertlisin. Ne desek nefret kusucan
Değilim. Yorumunda dediğin şey belli zaten. Daha başka ne diyebilirsin ki?
Parayı seviyorsunuz işte. İnkar edemezsin.
Yan gelip yatıyosa doğru dediğin. Ama bu düşünce bir noktada yanlış. O parasızlık bugünün koşullarında işsiz kalması veya yaptığı iş ile iflas etmesi ile alakalı ise o zaman git anan sevsin diyip terk mi edilecek.
Cevap
25Cevap
Evet sadece annesi sever
Beni parasız değil tembel erkek daha çok tedirgin eder. Adam cidden çalışıyor emek veriyorsa ama babadan gelen malı mülkü olmadığı için zorluklar çekiyorsa suçu ne? Sevemez mi? Evlenemez mi? Mutlu olamaz mı? Koskoca bir aşiretin kızıyım, ne aileler gördüm görüyorum hâlâ. Mutluluk bu değil! Her sene Türkiye turu yapıp para saçanlar evinde kavga gürültü, birbiriyle huzuru yok haldeyken. Evinde oturup standart bir hayat sürerken eğlenen, mutlu olan ve birbirlerini cidden sevip sayanlar var. Evet insan para ister daha rahat bir hayat için, çocukları için vs. Ama cidden Sevgi, huzur, mutluluk çok başka şeyler. Bunlar ortama , ortamın sana sağladığı standartlara bağlı olan şeyler değil. Ortamda kimlerle olduğuna ve o kişilerle nasıl ilişki kurduğuna bağlı.
Sevilmeyen şey parasız erkek değil parasızlık durumudur. Para kazanamayan insan başkalarına yük olarak hayatta kalmaya çalışıyordur. Başkasına yük olanı Allah bile sevmez. Henüz anne babasından geçinen ergenler bu konuyu anlayamazlar. Onlara her şey bedava gibi geliyor çünkü. Ama yaş ilerleyince parasız olmanın ne anlama geldiğini öğrenip kendi kendilerini bile sevmeyecekler.
Erkek para kazanamayacak kadar kötüleşse hastalansa yatalak olsa bişey olsa terk edecek ilk kişi siz kadınlarsınız demek ki.
Paramız için beraber olduğunuzu bile bile neden sizinle evlenelim mesela ya da neden ilişki yaşayalım? Sonuçta böyle erkek olmaz deyip zor zamanda ilk siz terk edeceksiniz bu aşikar yani.
@Sayyoubelieve hastalık yüzünden calisamamak ayrı şey tembellik edip calismamak iş begenmemek ayrı şey. Ben burada ikinci durumdan bahsediyorum arkadaşım. Benim eşim hasta olup calisamasa o Allah'ın bir imtihanı oluyor ve bu durumda onu terkedecek değilim. Ben çalışırım bakarım yediği de helal hoş olsun. Bunu yapan bir sürü kadın var. Hemen para kadın ilişkisine bağlamayın olayı. Eğer sağlığın yerindeyse ve henüz bekar isen maddi anlamda kendini güvende hissetmediğin sürece sen kendin bir kadınla ciddi ilişki dusunmezsin zaten. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Param için benim yanımda duracak kadını ben napayım onu söylesene.
@Sayyoubelieve ne yaparsan yap sana kalmış. 😂Kadınlar hayallerine göre erkek secer erkekler ise karşılarındaki kadına göre hayal kurar. Eğer karşındaki kadın aşık olduğun kadın ise zaten paranı da muhtemelen onun önüne sermek isteyeceksin. Aşık olduğun kadın değilse para karşılığında kendisiyle biraz eglenmek isteyip sonra yol vereceksin işte. Başka bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.
Başka bir ihtimal daha var.
Kadınlarla alaka kurmamak.
Erkekler ise karşılarındaki kadına göre mi hayal kurar?
Benim hayalim kaliteli bir hayat yaşamak gezip tozmak başkaları gibi olmamak. Kadın merkezli bir hayat yaşamaya niyetim yok.
Erkekler kadınların etrafında mı dönüyor acaba kadınlara göre hayal kuruyormuşuz olmadı sizin ağzınıza bakarak yaşayalım.
Sen git kontrol edebileceğin bir erkek bul.
@Sayyoubelieve sen daha okuduğunu anlamıyorsun ki arkadaşım ben sana ne anlatayım. Karşındaki kadına göre hayal kurmak demek kadına göre yaşamak demek değil. Burada anlatmak istediğim şey şu. Hani erkekler kadınları eglenilecek evlenilecek diye ayırıyor ya. İşte bunu kastediyorum. Karşındaki kadın eğer işe yaramaz bir objeden ibaret ise onu sadece eğlenme aracı olarak görürsün ve eğlenme hayali kurarsın. Güvenip sevebileceğin bir kadınsa evlilik hayali kurarsın. Demek istediğim bu. Kadınlar ise eğer amaçları eğlence ise ona göre erkekleri secerler ve evlenene kadar düzgün erkekleri istemez öyleleri. Ama düzgün aile kızı ise o zaman da evlenene kadar kendini saklar sonra kendi gibi düzgün birini bulur evlenir. Yukarıda söylediğim sözün açıklaması bu şekilde.
Nereden biliyon arkadaşım sen kadınla eğlenerek kullanacağımı kahin misin acaba?
Param için eğlenmek isteyen kadınla vakit harcayacağımı nereden biliyon yani.
@Sayyoubelieve erkeklerin geneli kendilerine para için gelen kadını eglenilecek kadın olarak görüyorlar da ondan. Tabi buradaki para kavramı erkeğin düzgün bir iş sahibi olup aile kurabilecek duruma gelmiş olma seviyesi değil zengin olma durumudur. İlkini aramak çoğu erkeğin kadınlara hak verdiği bir konudur. Sorun, kadının servet avcısı bir açgözlü olup ikinci durumdaki adamlari istemesidir.
Sen kadınlardan tamamen uzak durmak istiyorsan bu da bir tercih tabi. Kimse karışamaz buna.
Zaten benim yaşım gereği de bu konularla alakam irtibatım yok.
Olgun kadinlar hem ask hem mantik evliligi ister. Hem sevip , hem de rahat harcamak ister.. 23 yaslarina kadar bende "maddi durumu iyi olmasada olur, bende çalışır destek olurum" derdim. Şu an 30 yasindayim cocuklarimi kendim buyutmek istiyorum diyip işten ayrildim. Esim bize bakmak zorunda. Kadina hem cocuk hem ev isi hem de para kazanma zorunluluğu yuklenemez kafasindayim. Üzgünüm bu bir gerçek.
O yüzden erkeğe nazaran daha rahat işte çalışacak belki az kazanacak. Ama sigorta yatacak bir ücret gelecek. Ev işlerini erkekte yapacak. çocuğada yine büyük kısmı annede de olsa erkekte ilgilenicek. Kadın çalışmasın diyen zihniyet kadınların hayatta mal olarak kalmasına katkı sağlar. Kadın bir bireydir ve bu birey bir erkek olmadan hayatını sürdürebilmelidir. Bu zihniyeti kendim kabul ederim aksi durumlar erkeği köle gibi kullanmak oluyor. ya da kadını eve hapsetmek oluyor.
Hayır ne alaka kadin calisinca mi birey sayılıyor?
Onu bunu bilmem kadin bekar veya dul iken babasi, evli iken kocasi bakacak bu dinen boyledir. Gereken degeri vermek fikirlerine saygı duymak evinin prensesi gibi hissettirmek de kadini degerli kilar. Erkege muhtac olmak gibi bir algi yanlis.
Seni Bolat ortada kalırsan bir fiske tokat yersen veya çocuğun masrafları ya da sen kendin için bir şey almak istediğinde ya para az dersen o gün bunları kendine söylersin. Cem Yılmaz'ın söylediği şey doğru ne kadınlar var Boeing uçak uçurur bizimkiler ne uçurur yok kadında birşeyler yapacak. Bugün benim çalıştığım yerde kadın diyor 10 yıldır çalışıyorum şimdi 2 yıl çocuğma vakit ayırıcam ben büyütücem diyor bu da demek oluyor ki yine çalışıcam ama bırakıcam artık yatış demiypr kadınlarda çalışmalı çalışmalı
Parası bitse hastalansa calisamayacak hale gelse tekmeyi vuracak ilk kişisin hanımefendi.
Neden sizin gibilerle evlenelim ki?
Parası var diye evleniyorsunuz zaten.
benim manita işsiz üniversite yeni bitti ikimizin de. valla şöyle söyliyim bebek gibi bakıyorum manitama elini sıcak sudan soğuk suya koymuyorum nolmuş yani parası yoksa bugun olmaz yarın olur. sevmeye engel değilll
20 yaşından sonra parasız erkek her kesimin gözünde gereksiz adamdır. Bugün ciddi ilişkide bile karşı taraf soruyor evin var mı arabası var mı? O yüzden 20 yaşından sonra maddiyat önemli. Zaten ondan diyorlar ya davul bile dengi dengine
Madem davul dengi dengine parasız kızla evlenmek zorunda değiliz bizler de.
Evlenme zaten🤔
E ozaman?
Peki kişinin sosyal ortamı fark eder mi sen e?
Türkiye geneline yaydığımızda evet doğru hatta çoğu kadın "zengin koca" arayışında bile. Ama bireysel olarak ilişkilere daha duygusal bakan karakterde kadınlar da var. Yani evet geçinmek için para lazım ama güveni ve samimiyeti parayla alamazsın. Olum beni seveni ben bin kat severim yaw
Agnelli ailesinin tek erkek varisi monaco da kendi malikanesinde kendini neden astı? Dişin bakalım
ee yani davul dengi dengine. aslında maddiyatta olduğu gibi her konuda davul dengi dengine olmalı. ideoloji, ırk ve eğitim seviyesi de dahil.
Sevgilim var parasi fazla yok calismiyor yinede seviyorum
Allah herkesi aradığı ekonomik kıstastaki kişiye kavuştursun. 😊 Ben de azıcık aşım, kaygısız başımla mutlu ve huzurlu yaşayayım. 😊
Para yoksa kafamızı çalıştırıp bir yerlere gelmeli ve kızların bizi seçmesine izin vermeyip biz kızları seçen olmalıyız.
Tabiki de hayir öyle olsa bir suru sevgilim olmazdi herhalde 😁
Çalışmayan yan gelip yatanı sevmez hiç bir kadın kolay kolay ben kadın olsam bende sevmem
parasız biri sevilebilir ama ciddi düşünülmez genelde. ama kız zenginse sorun olmaz herhalde
Benim param olsa da olmasa da kız fakir bile benim ici bir hava hoş. Parasında değilim ben
Parasız Erkek ilk önce kendini sevmeli sonra da karşısındaki insana kıymet ve değer vermeli... hem parasız hem de saygısız hiç çekilecek gibi değil Özgüven Özgüven Özgüven Her şey özgüvende saklı
kimse sevmez fakir bile fakiri sevmiyor artık
Türkiye sınırlarında evet
Çalışan erkek sevilir çalışmayan annesi de sevmesin Bi zahmet
Parasiz olmaz ki. Mantıklı dusunen herkes aşkın yanında parayı da ister.
aşkom parasız erkeği değil ana kuzularını sadece annesi sever zaten de sadece anneleri sevsin ana kuzularını
Benim sevgilim fakirdi valla ama çok iyiydik sev8yosan önemli değil. Yani en azından benim için. Para gelip geçici
nie ayrıldınız peki
en azından fakir erkek gerçek aşkını bulabilir, zenginleştiği zaman bir sürü kadın parası için ona koşar..
Parasiz adam gereksiz adamdir derler anasindan baskasi sevmez onuuu
Aksini iddia eden hatun seninle evlensin
parasiz her insani sadece annesi sever
Hatta annesi bile sevmez :))
Sever ama bir yere kadar.
Kesinlikle
O zaman zengin bekleme dostum
hep kadınlarmı istemiycek haklısın sjsj
Parasiz erkegi kim napsin :)
Maddi durum önemli değil lâkin işi olması önemli.
Parayla gelen hatun parayla gider kardeş.
Annesinin bile sevmedigi olur
Hayır ben seviyorum
Parasız kız sever
Hayır ne alakası var kişilik bu
Parasız ve çirkinsen maalesef evet
Doğrudur
o da sevmez nayirr
Ne sandın
Belki de
Garibanın yüzü güler mi hiç
Annesi bile sevmez
maalesef evet..
Parası var rahat yaşarım diye dusunen bir kızla evlenmeye biz mecbur muyuz peki? Bunu da dusunu n...
Detay çok net bravo
Güzel soru. 🙂
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?