Ayrılırken yazdıklarınızı buraya yazan kişiye tepkiniz nolur?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
aradaki özel bilgileri ifşa etmek çok ayıp bir şey.
İyi de gizli soruyorsun zaten kimse tanımıyor ki sizi
ona kıza bilirsin hakaret ede bilirsin. fakat arada yaşananları ifşa edemesin. bu iki taraf içinde aynı
Ben yaptım o değil
ne geçti eline öyle yapınca?
Hiçbir şey sadece insanların ona olan tepkisini merak ettim.. kırıcı sözleri vardı
yanlış yapan her zaman hatalıdır bu ayrı bir konu. ikinizi bu duruma düşüren sebepleri hiç düşündünmü.
Düşündüm. Beni sevmiyor oluşu sözleri ve kırılmış olmam..
sayfandan silerdin öylesini giderdi gideni bu denli konuşmak ona hala ilgi duyduğunu gösterir senin. çok hırslı birisin kaybetmeyi hazmedemiyorsun. çok anaç duyguların var sahiplenme iç güdüsü çok fazla sende.
Silmiştim o gece ama içimde kalmış.. evet olabilir biraz ama olsa ne bir faydası yok. Öyleyim ama bu ilk kaybedişim değil zoruma giden hiç sevilmiyor olmamdı kim olduğu fark etmez ve sevince çok değer veriyorum olan bana oluyo
Sevmek ve sevilmek güzel bir duygu fakat karşılıklı olursa bu dahada güzel olur.(bu sözüm kulağına küpe olsun; iki cins insan vardır bir gerçek seven,2- gönül eğlendiren sen gerçek seveni bulmalısın) derim
Hic karşılıklı olmadı ki.. O eğlendirmedi ki sevemeyecegini demişti ama ben ısrar ettim.. sanırım öyle biri yok olmayacak da
yaşın kaç ki daha
Küçük işte
Acele etme seni gerçekten seven çıkacaktır karşına
Çıkmıyor ya kullanmak istiyorlar ya da ego tatmin etmek ya sevgilileri oluyo ya da sevmiyorlar işte..
iki cins insan olduğunu söylemiştim sana sen seni seveni bulacaksın.
Sevmeye canım kalmadı daha
sen peşlerinden koşma onlar senin peşinden koşsun.
Kimse koşmuyor peşimden haklılar da sevilecek bi yanım yok demek ki
karamsar olma etrafına bir bak ne çirkinler bile eş bulmuş değilmi.
Dikeriim belasini
Az düzgün konuşsan keşke
Duzgun davranmamiski düzgün konuşalım. Hayatta herkese hakettiği bu vereceksin. Yasmaa kuralı 1. Madde
Bunu ben yaptım.
Ozaman dikse haklıdır. Herşeyin bir yolu yordamı usulü vardır. Usulü bozan kendini bozmuştur. Yapıyorsan bir şey sonuçlarına katlanacak sin.
Siz kadınlar güzel sözler güzel davranislar güzel hayatlar istiyorsunuz. İyi güzel peki bunu isterken verdiğiniz şey nedir?
Haksızım biliyorum ama hakkını helal etmez mi sence
Fazla sevgi yemin ederim çok seviyordum onu çok
Ben etmezdim burada paylaşıp buradaki ipe sapa gelmez kişilere adamın sulalesine kadar sovdurmussundur ben bunu affetmezdim. O değilde zaten ayrılmış sin is bitmiş yol bitmiş daha ne diye derdine düştün onu anlamadım
Hayir öyle şeyler söylemem ben hele ailesine asla.. sadece sevmediğimi artık sevmeyeceğimi belirttim birkaç bir şey daha.. çünkü çok seviyordum onu ve soruyu görüp yorum paylaşınca bana artık asla güvenmeyecegini gördüm beni hep kötü olarak animsamasindan ve hakkını helal etmemesinden korktum😔
Sen demezsinde millet demiştir onu şeyettim. Yahu ayrılmış sin helal etse nolurr etmese ne. Bu arkadaş kalalım seysileri çocukça. Bir ilişki bitmisse bitmiştir alan almış veren vermiş olan olmuş.
Haa evet diyen olmuştu bi tane.. sevgili değildik zaten ne ayrılması off. Ne alması vermesi be ne diyorsun sen 😑
Puhaha vermek derken o bakımdan değil ya. Yani lafın gelişi guzelim
Bu samimiyet ne be? Yazma artık bb
Sevgili degilmiydin. Ee ozaman s. et gitsin ne tatlı canını sıkiyorsun
Doğru konuş bak.
Iyy bb ne yaş kac 06 mi. Kimle nasıl istersem oyle konuşurum ben
Senin Kafanmı güzel? Sana bir şey diyen yok ne tripler anlamadım. Relax ol biraz. Adama sardin şimdide banamı saracaksin? Ohooo anlaşıldı sen adamlada böyle her lafa bir kulp bulduysan adam bikmistir tabi
Ne sarıcam be git işine asabımı bozma benim sanane kardeşim nolduysa oldu sananeeee. Bir daha yazarsan şikayet ederim
Ahahah çok korktum şikayet etcekmis :))) adam inşallah seni surundurur. Şurada iki dkda beni bile Deli ettin. Ortada bir şey yokken kavga cikartiyorsun. Seninle gecinilmez sana guvenilmez vallahi. Git artık bna cevap verme çok kırıcı bir yapın var. Hakkım haram zıkkım olsun.
Süründürmez. Küfür ediyorsun ondan olabilir. Aynen aynen. Kirmasalardi kırıcı olmazdım kıracak bir şey de yapmadım. Lafını bilerek konuşsan sorun çıkmazdı. Haram edecek bir hak mı ortada var eğer varsa edecek olan benim.
Yaw bi git. Miktiret deyince ben sana mı küfür etmiş oluyorum? Sen iyi değilsin. He oldu hem gel bana bir ton laf et sonrada helal etme oghh ne güzel dünya.
Evet. Ayn kardeş eyv işine hadi bb daha yazma
Diğer yorumlar gibi yalakalık yapmadım doğru neyse onu dedim ki neyse onu derim ben. Ona bozuldun. Bütün kadınlar aynı pembe yalanlari çok severler doğru dersen böyle sacmalarlar.
Yaw bi susup gidermisin ablacım teyzecim yazma
Neyine tepki gösterelim
O kizdi ama bana
O kim ve nerden görmüş
Konuştuğum kişi buradan gördü
Sen burdan tanışıp konuştuğun kişiye ayrılık mesajı yazdın ve onuda burada paylaştın gördü doğru mu anladım bu soruyu da görür o zaman
Evet doğru anladın. Ayrılık mesajı değil de aniden gelisti neyse sonuçta helallestik yani öyle diyim
Bu soruda bir şey yok sadece hatamin farkındayım ve çözüm yolu arıyorum
Ayrıldığın kişinin sana bu kadar karışma hakkı yok bu bir ikincisi ise sen bunu neden bu kadar problem ettin
Hata filan değil yaptığının nesi yanlış anlamadım sadece fikir almak istemişsin
Var cunku ozeli paylaştım. Çünkü beni kötü olarak tanıyacak artık belki de hakkını helal etmeyecek vicdanım rahat değil hemde çok seviyordumm
Ayrılık mesajının neyi özel pardon
Onun söylediklerini yazdım iyi de ve kendi dediklerimi
Nasil bir şeydi ki
Numaramı her yerden siliyorsun resimlerimi bana dair ne varsa her şeyi siliyorsun bilmem ne diye bir mesajdı
Yok benim değil ben öyle bir soru açmadım ki daha önce niye soruyorum 🙄
Ayrılık mesajı deyince aklıma o geldi
Yok nasıl diyeceğimi bilemedim başlığa o yüzden.
Neyse siz helallik almışsınız daha takma kafaya olsun bitsin
Üstüne bi olay dağa eklendi eder mi sence
Hangi olay
Iste su yazdıklarını sormam olayı
Daha üsteleme derim
Etmezse nolucak peki 🥺 bir de öbür dünyada ağlayamam
Ya ne hakkı olacak abartma istersen
Abartmıyorum gerçek ama 😔
Ne hakkı var senin üzerinde
Yazsana sen bi bana
Bilmem. Yok olmaz
Peki
👍🏻
Bu kadar mı düştün diye bir sorarım
Çok kirilmistim..
🤷🏻♀️🤷🏻♀️ yapacak bir şey yok
Sen olsan hakkını helal eder miydin
Bilmem bu olayı yaşamadan bir şey demek zor.
Zaten helalleştik ama vicdanım rahat değil beni iğrenç biri olarak anımsayacak
Bir eşy olmaz boş ver
Off umarım..
Neden buraya yaziyor
Ben yazdım..
Sen yazdin himm ne yazdin
boş ver. Ayrılırken ki dediklerini ve dediklerimi ayrı ayrı
Neden ayrildiniz
Ya zaten sevgili değildik ki flört bile değildik. Sınavı vardı ve zaman ayırmıyordu en önemlisi sevmiyordu hissi yoktu ben bunları kaldıramadım 😔
Sevgili bile değilmiş siniz cok takmaya gerek yok
Evet ama çok içime dert oldu..
Sen seviyordun galiba
Ben çok seviyordum hemde çok 😢
Belli zaten içine dert olmuş ama boşa seviyorsun değmez
Sevemedi zaten ama çok zoruma gitti
Olabilir hayat bu hisler bazen olmuyor sen üzülüyorsun farkindayim ama yapacak birsey yok
Benim ki hiçbir zaman olmuyor.. Ve kısa bi süre içinde kör kütük bağlandım resmen o bana sevemeyecgini d3di ama anlamadım ısrar ettim 😣🥺
Her zaman kacan kovalaniyor keske sen kacsaydin zamaninda senin yerine o yazardi burda😐
Yazmazdı sevmiyordu ki neyine yazsin
Sosyal medyadani mi tanistiniz
Buradan
Tamda yerinden bulmuşsun ya burdan adam sevilirmi neyse buda sana ders olsun artik kusura bakma
Sevilir o güvenilir biri.. herkes gibi başka şeyler için gelmedi
Gelir veya gelmez ama sonu husran olur burdan sevmek senin Şu an husrana ugradigin gibi mesela iyu biri olabilir kitu olabilir hic farketmez
İste o iyi biriydi.. hâlâ öyle
şeref yoksunu der gecerimm
Oooovvvv😶
olsa buraya yazmaz yani
Sadece kırılmıştım hemde çok kırılmıştım
onunla halletmen gerekirdi
Helalleşip gittik zaten ama içimde çok kaldı o sözleri beni çok yaraladı
geçmiş olsun ne diyim
Teşekkürler de her yerden engelledi galiba. Sadece helallik istiyordum son kez sen olsan eder miydin 😔
helalleşip ayrılmışız zaten gerek yok derdim
Ne bileyim bu durumdan sonra etmez falan ise
edeceğini etmiş zaten boş ver
İçim rahat degil hiç
illa helallesecem diyorsun bu sefer daha çok kızarsa ne olacakk
Daha çok üzüleceğim ama vicdanım rahat etmiyor birinin beni kötü tanımasına. Kötü bi amacım yeminnederjm yoktu ama şu an onun gözünde yalancı pislik konumundayımdır
boş ver bi kaç güne unutur gider hatırlamaz bile
Ama anımsar ise kötü olarak hatırlayacak
o zamana kadar yeni birini bulur aklına bile gelmez
😔 yok bulmaz
Ayrılmışım zaten takmam
Sevgili değil aslında flört bile değil
Olsun umursamam ki
Bunu ben yaptım ve soruyu gördü yazdı her yerden engelledi galiba ulaşacak yer yok. Helalleşmiştik ama.. Ya etmez ise
İnş eder belki ilerde açar engeli
Asla yapmaz
Hakkında hayırlısı olsun