Güncellemeler
+1 yıl
Evet arkadaşlar hırs yaptım uzayacağım ne tavsiye edersiniz?
Merhaba
20 yaşımdayım 2 3 cm uzamak istiyorım 2 yıldır uzamıyorum imkanı yok mu spor ve siz uzadınız mı ne yaptınız tavsiye verebilir misiniz kafaya takıyorum bu ara az uzasam çok mutlu olucam sjsk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aga ben basketbol oynadım barfiks demirinde asılı kaldım 4 ayda uzadığımı farkettim daha sonrasını getirmedim bence sende denemelisin özellikle barfiks demirinde asılı kalmak iyi
Kanka barfikse ben de asılıyorum ama kalıcı uzama değil gibi sen kaç ay yaptın ve ne kadar uzadın kaç yaşındaydın
Ben 20 yaşımda askere gittim şu an yaşım 23 askerde 1 yıl boyunca her gün sabh öğle akşam ve boş zamanlarımda yaptım 175 den 178 e yükseldim
Asılı mı kalıyodun barfikse acaba duruş bozukluğun mu vardı yoksa kemik uzaması mı oldu
Asılı kalıyodum kemik uzaması olduğunu düşünmüyorum olsa fark ederdim üstelik kalıcı bir durum boyum tekrar kısalmadı askerden döneli 2 sene oluyo
Barfikse asılıyım o zaman şöyle 2 ay felan
Ama askerden öncede uzuyomuydun uzaman kaç yaşında durmuştu benim 18 de durdu
Erkekler 25 den sonra sıkıntı çekiyo uzama konusunda durduk yere uzayanlarda oluyo bir spor vs gibi şeylerle uzayanda oluyo ama 25 den sonra olmuyo diye biliyorum
Yani hala şansım var değil mi barfikse asılıyorum sadece bakalım
25 e kadar var ümidini kesmeden devam knk
Teşekkür ederim desteğin için
Rica ederim 😎🤙🏻
Günde 4 5 dakika barfikse asılmak beli sakatlama durumu yaşatmaz değil mi sakatlanmayalım sjjdkd
Vücudu bozmaz yani
Bozmaz ama öncesinde ısın plank duruşu yap ip atla sonra yani sadece hemen gidip demirde sallanma 5 dakika kdskmsx
20 yaşından sonra uzayan var ama 2-3 cm uzaman çok zor
2 3 cm uzamak istiyorum zaten ne tavsiye ediyorsun
İşte ben de diyorum ki 2-3 santimetre uzayamazsın. Uzayanlar bile 1-2 cm uzuyor onlar da zaten uzamaya devam edenler. Mesela ben 1.91'im 20 yaşıma geldim uzamam çok yavaşladı ama halen devam ediyor.
Sen mi 191 sin kısa duruyosun resimde omurgan mı kısa
Yüksek bel giyiyorum belki de ondan 😂
2 cm uzasan napican ki. İmkansiz degil ama zor.21 yasinda tamamlaniyor diye biliyorum.
Spor işe yarar mı acaba barfiks
Kamburun yok ise imkansız maalesef, aynada üstünü çıkarıp kendine yan bak kamburun var mı diye.
İllakı vardır 1 2 cm görüntü olarak göze batmıyor ama
Ortopedi'ye gidip röntgen çektir, varda 1-2CM uzayabilirsin ama yok ise imkansız yani.
Uzarsin daha ya stres etme, edersen uzamazsin asil
İnşallah bakalım asılmaya devam edicem günlük 2 dakika bir şey kaybetmem olursa olur olmazsa olmaz Allah büyük
Biraz zor
2 cm felan uzamak istiyorum zaten çok değil