Namuslu , efendi çıplak giyinmeyen , yalan konuşmayan kız bulamıyorum?
Ben Namazında biriyim çok şükür.
Ben Namazında biriyim çok şükür.
Öyle kadın yok ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk başka bişey göremez nafaka ugrasır erkek. Evlenince eski müşteri leri ile iletişimi yatmayı asla kesmez kadın
Az var ama bize denk gelmiyor
Yukardaki kızla tartışmamı izle anlarsın tekrar acı durumumuzu
Cevap
1Cevap
dürüst insanlar var cok sükür az da olsa varlar iyi araştırmak lazım Allah gönlüne göre versin insAllah
Amin sağol sana da , keşke herkes senin gibi tarafsız ve hakkaniyetli olsa...
Tesekür ederim🥰
burada arama bence saçma, kendin bilfiil görüp tanı
Niye burdakiler insan değil mi, ya da dışardakiler sosyal medya kullanmıyor mu?
Sen anladığım kadarıyla ortahali bir müslümansin sosyal medyada istediği profili destanı yazar yüz yüze somut olarak tanırsın, yani burada denk gelmesi çok zor
Boş yapma ne diyon la
Kaba herif kesin ayı gibi macosun sen ne kadın bulmak ne
Bana alttan alta laf sokmaya çalışıp, karakterimi niyet okuyarak, küçük düşürmeye çalışmaktan iyidir
Kapalı mı olsun
şu an fark etmez ama evlenince evet
Ne demek şu an farketmez o ne ya açık da olur evlenince kapatırız kafası. Resmen insanın duygularıyla oynamak bu. Sen baştan diyor musun kapanmazsan bu iş olmaz diye. Kapalı kadın istiyorsan ilişkiye kapalı kadınla başlayacaksın ne öyle gezeyim tozayım iş ciddiye binince şart koşayım. Oldu. O zaman o da sana şart koşsun evlenince annenle görüşmeyeceksin desin. Öyle şey mi olur bu insanların vaktini çalmak kendi vaktin de dahil.
Hanfendi kendiniz sormuşsunuz , kendiniz cevaplamışsınız. Benim daha ne demek istediğimi anlamadan , dinlemeden bambaşka bir mevzu açmayın. Elbette kapanmadan evlenmem dedim okumuyorsun galiba.
şu an için farketmez ne demek? Sen ne yazdığını bilmiyorsun o zaman
Açık olması kapali olması ahir zamanda önemsiz , ama yine de evlenince bana da ona da günah yazılmasın diye tesettürlü olması farz. Beni seviyorsa sevecekse tesettüre girer bu kadar basit demek istediğim...
Yanlış işte. Sen kimsin ya seni seviyor diye kapanacak Allah’a da öyle mi diyecek. Allah hesap sorduğunda kocamı sevdiğim için kapandım seninle alakası yok mu diyecek. Allah bunu kabul mü edecek? Kapanma mevzusunu bi anlayamadınız kadının neden kapanması gerektiğini anlaşan Allah’la o kadının arasına girmeye kalkışmazsın.
Bak eşinin kapalı olmasını isteyebilirsin ona saygı duyarım ama başı açık biri zorla kapatılmaz şart koşulmaz beni seviyorsan kapan yoksa terkederim denmez. Müslüman olmak böyle bir şey değil dinde böyle bir zorlama yok sen kapalı biri istiyorsan ilişkiye en baştan kapalı biriyle başlayacaksın o kadının duygularını düşünüyor musun o kadın senin bunu istediğini en başından bilse belki seninle hiç görüşmeyecek bunu soruyor musun buna kul hakkı denir vesile olduğunu sanarak bir kulun hakkına girersin.
Bık bık konuşma, seninle evlenen yandı. Işte siz Türk kızlarının yüzde 90u her şeyi yanlış anlayıp , kafanızdaki Din ile yorumlar.
Sana mı sorcam kime ne şart koşacağımı? Açık biri zaten beni seviyorsa Allahi da sevecek ve kapanacak ama sen bunu anlayacak zekaya sahip değilsin anlaşıldı.
Hristiyan bir kız Müslüman bir erkekle tanışıp birbirini seviyorsa 'HEM ALLAH İÇİN KOCASI İÇİN KAPANAZ MI '?
Müslümanlıktw zorlama kafire olmaz , Müslümana olur ama zır cahil laik sistemdeki dini öğrenip nefsi emarelerine göre tefsir yaparsanız , düğmeyi baştan yanlış ilikleyip her konuda çaka satıp faka basarsınız, sonra neden mutsuzum , neden dünya böyle dersiniz.
Oysa ben sizin gibi acımasız ve bencil insanlardan şikayet ettiğim için gerçek haklı mutsuz ve şikayetçi, sorgulamayı hak eden biriyim !
İslam İlmihali , Fıkıh , Kıyam , Hadis Kur-an ve Kissa öğren sonra gel konuşalım.
Tüüü Allah seni kahretmesin bir de kendine mğslğman diyorsun sen daha konuşmayı bilmiyorsun dini anlayamamışsın kul hakkı hakkında fikrin yok bastırılmış duyguları olan cehalet sahibi sapık seni. Ben senin gibi hadsiz değilim seninle kim evlenir diye saçmalığa girmem herkesin dengi vardır senin için de sana uygun bir cahil vardır elbet ama sizden çıkacak nesillere de üzülürüm işte elinde değil
Şu pis cahil konuşmanı kes Allah da senin gönlüne göre versin cevap yazmadım say sende bana yazma artık
Ya hadi ordan yeşil feminist seni. Sen git rengârenk tesettür adı altında Fetönun Sefa Merve markasından elbiselerini ve türbanları giy ve kendine çakma Müslüman erkek bul. Ha zenginsen bir de Jeep sür , başına güneş gözlüğü tak , rujunu ve gözlerini boyamayı unutma, müzik açıp sağa sola hava atmayı da... Dar giyin ve paraların nereseyse dizlerine kadar açık görünsün. Ok tamam bb.
Tehlikeli bir SAPIKsın Allah seni ıslah etsin müslüman olan müslümanları senden senin soyundan korusun
Eskidendir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar