Güncellemeler
+1 yıl
Bu aralar gerçekten bi bunalim içinde kendi sorunları da var sebebi ne bilmiyor ama 2 3 gündür seviyorum sadece bir an acaba diyorum dedi ama bitirip sonra pisman olup seviyormuşum gerçekten demek istemiyorum dedi.
Cunku konuştuğumuz seyler basit degildi böyle bitsinde istemiyorum biraz guzel kafayla dusunelim dedi. bende emin olana kadar yazmani istemiyorum dedim düşüncene saygi duyarım dedi.
Tabiki ihtiyacin olursa yazabilirsin dedim oda sende her istediginde ihtiyacin oldugundw yaz dedi
Cunku konuştuğumuz seyler basit degildi böyle bitsinde istemiyorum biraz guzel kafayla dusunelim dedi. bende emin olana kadar yazmani istemiyorum dedim düşüncene saygi duyarım dedi.
Tabiki ihtiyacin olursa yazabilirsin dedim oda sende her istediginde ihtiyacin oldugundw yaz dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O durum öyle olmuyor. Biz bir sağa sola bakalım, daha iyisini bulamazsak yine kaldığımız yerden devam ederiz demek oluyor
Bu aralar gerçekten bi bunalim içinde kendi sorunları da var sebebi ne bilmiyor ama 2 3 gündür seviyorum sadece bir an acaba diyorum dedi ama bitirip sonra pisman olup seviyormuşum gerçekten demek istemiyorum dedi.
Tamam işte tam klasik erkek kafası. Bu aralar aklını karıştıran birileri var. Netlestirdikten sonra sizin ilişkinizin akıbeti belli olacak
Oyle bi durum olsaydı söylerdim dedi ve bahsettiğim kişi bi kadin bise. ksuelim
Cinsiyet farketmeksizin ben hala fikrimin arkasindayim
Nasil davranmaliyim sizxe
Ben olsam yazmazdim. Madem öyle bir karar almış saygı duyardım ama geri geldiğinde eski beni bulmayacaginida bir şekilde ima ederdim.
Yazmicam zaten aynısını da dicem
Senin kadar düşünceli birini asla bulamicak
Hep oyle olur zaten
Sonra düşer pesine. Sevdiğin şeyleri hatırlatarak aklını karıştırmaya çalışır
Oyle denirse bitmis demzektir
Ya aniden karar verip bitirmek istemiyorlarsa
Yedekte tutmak icindir
Hiç mi olumlu tarafi yok kardesim sksmsks hep olumsuz hep olumsuz
Rakiplerin daha guclu... sory
Peki nasil davranmalıyım ben ona karsi artik
İlgilenme... o ciddiysen o kostursun pesinden
Peki devam etmek istiyorum derse
Sartlarini konus... tek oldugundan emin ol...
Anlamadim
Başlamadan mı
2 aylik bir surecte
Güvensizlik olur
Aniden bi karar verip bitirmek istemiyorlarsa sonradan pisman olmamak icin
Beklemek gibi bişey
Aynen
Bence anlamsız
Peki artik nasil davranmaliyim