Ben arkadas olarak goruyorum kendisini dun paylastigim hikayede onu etiketledim ustune kanks yazdim o da hikayeyi kendi hikayesinde paylasip kanks yazimi kapatip yer bildirimi yapmis. Ortak arkadastan ogrendigime gore de diger kizla 7 aydir tanisiyolar. Sevgili de olmuslar sonra ayrilmislar ayriyken kiza alev atmis agac paylasmis mesela gidip o hikayeyi begenirmis. Sonradan barismislar (sevgili olmamislar) kizla bulusunca kiza bakarken goz bebekleri buyuyormus kiza hep hayatimda ol istiyorum surekli beni ozledin mi gibi seyler sormus kiza ki kiz benim hikayeyi gorup cocuga mesaj atmis sevgilin mi flortun mu vs diye cocuk da hayir demis kiz peki diyor ve cocuk arkadasim diyor. Biz cocukla 1-1,5 haftadir tanisiyoruz ve biz tanistigimizdan beri kizla bulusmamis. Anlamadim bu cocugun kime ilgisi var?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence şu an ya kimseye ya da öteki kıza ilgisi var sana olmadığı kesin
Bana olmadigi niye kesin
Anlattıklarından yola çıktım git kendin oku ne yazdığını bul sebebini seninle alakalı olan tek şey tanışma süreniz tanıştığınız süre ve bu sürede kızla konuşmamış olması senden hoşlandığı anlamına gelmiyor
En azından benim açımdan öyle
Kiz dunki konusmayi ortak arkadasimiza ss olarak atmis derstlesmek manasina kiz da bana atti. Hikayeye yanit olarak sevgilin mi demis cocuk da yoo demis kiz flortun mu demis cocuk yoo demis sonra kiz peki diyor bu aciklama yapmaya devam edip arkadasim diyor. Sonra kiz tamam diyor konu kapaniyor
Tamam işte senden hoşlansaydı arkadaşım demezdi
O kizdan mi hoslaniyor? Kiz peki diyor bu goruldu atacagina arkadasim diyor
Bence hala o kıza karşı bir şeyler hissediyor açıklama yaptıysa demek ki arkadaşım diye
Saftriiiccccc gurl 😆
Neden
Çünkü anlattığın hikâyede birden fazla cevap olmasına rağmen hala kime ilgi duyuyor diye soruyorsun, saf mısın bacım...
Birden fazla cevap mi? Ki zaten anlamadigim icin soruyorum
Cevap 1: kiza alev atmis agac paylasmis mesela gidip o hikayeyi begenirmis
Cevap 2: kizla bulusunca kiza bakarken goz bebekleri buyuyormus kiza hep hayatimda ol
istiyorum surekli beni ozledin mi gibi seyler sormus
Cevap 3: kiz benim hikayeyi gorup cocuga mesaj atmis sevgilin mi flortun mu vs diye cocuk da hayir demis kiz peki diyor ve cocuk arkadasim diyor.
Sence sana mı ilgi duyuyor?
Benle tanisinca belki bana ilgi duymaya baslayip o kizi birakmistir diye dusunmustum cunku tanistigimizdan beri bulusmamislar ve kanka yazisini kapatmis
Saf diyince alınıyorsun bacım sonra 😆 tanıştığımızdan beri dediğin zaten çocuğu 1-1,5 haftadır tanıyorsun bu kısa sürede kızla buluşmamız olabilir görende diyecek 6 aydır görüşmüyorlar...
Peki kanka yazisini kapatmasi? Zaten kiz peki dedikten sonra gidip arkadasim yazmasina takilmistim. Ondan kafam karismisti kime ilgisi var diye
Bak bacım bu çocuk şu anda bal gibi diğer kıza yürüyor seni de cepte joker olarak tutuyor tam olarak olan şey bu. onun için kendini kandırma acaba diyerek ama diğer kız düşmezse sana yürüyebilir bu sefer. Sana tavsiyem öyle veya böyle bu tiplerden uzak dur nokta.
Kiz zaten cocuktan hoslaniyormus zaten her hafta bulusuyolardi. Ki kiz tekrardan sevgili olmak da istiyormus ama cocuk hazir degilim sevgili oldugumuzda uzdum seni diyormus. İlk tanistiklarinda vs de boyle konusuyormus sonradan sevgili olmuslar. Kiz cok kiskanc olunca da ayrilmislar.
Sana ilgisi var sana
Heh sonunda biri bunu soyledi
@mayheath?
? ne
@mayheath pls dm