Aşk İlişkileri "Biz birbirimize Yaradan'ın en güzel hediyesiyiz!" diyebildiğiniz biri var mı? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀"Biz, birbirimize Yaradan'ın en güzel hediyesiyiz!" diyebilmek ne muhteşem bir duygu olsa gerek.. #tubasueda 🍀🍀İlişkide Monotonluktan Sıyrılmanın Püf Noktaları ↗ ❤️❤️ "Biz birbirimize Yaradan'ın en güzel hediyesiyiz!" diyebildiğiniz biri var mı? Cevapla En Güzel Soruları Hediye Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çok güzel bir soru, ve anlamlı ♥️✨ Umarım herkesin yüksek sesle tek solukta "Evettt" diyebileceği bir ruh eşi vardır. 🦋🌷🎻 Bencemi etiketlediğin için sonsuz teşekkürler bu arada. 💌🙏🏻😊 1 4 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bu güzel duaya ancak "amin!" derim. Böyle içten bir benceyi okudum etiketlemesem olmazdı tabiki ❤️🧚🍀😍 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Çok teşekkür ediyorum ben de sevdim içten gelerek yazmaya çalıştım umarım okuyan herkese bir katkısı sağlar az da olsa🙏🏻💌♥️🦋🎈🌺 Yorumla u Bihteeerrr +1 yıl Eig için Teşekkürler bitanem benim. 💖💖💖💖🎉🌟🌟🌟🌟🌟🎻 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim güzel günlerde kullan @Bihteeerrr 🍀🍀🧚🧚❤️❤️ Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aşk anlamında yok lakin. Bir çok güzel yürekliye iyi ki diyebilirim. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl yani öyle birisi yok şu anda ama olmayacak anlamına gelmiyor.. 1 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Bi arkadaşım varO da benim için ayni şeyi düşünüyo mu emin değilim amaBana gelen en güzel hediye o❣️🥳 1 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yok şahsen Ciddi ilişkiler bana Göre değil ve zaman kaybından ibaret bu tür ilişkiler hep yorucu ve acılarla dolu olur zamanında olduda 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bu özel kelimeleri bir birine söyleyen insan sayısı çok az bence. 1 0 Yorumla
liber_tango Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Hayatımda hiç öyle birini tanımadım. Tanısam evlenirdim onunla sanırım 1 0 Yorumla
bluelexa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yakın arkadaşım var Allahım iyi ki onu bana vermiş. 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Çocuklarım hayatın bana en güzel hediyesi 💞 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Var, iyi ki 2 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok. 2 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
Serhangokhandv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Evet, ben ve histerik hislerim 😂🥲 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. şu an yok 1 0 Yorumla
Isimsizzzkiz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Tabiiikii eşim ve bebeğim benim hediyelerim💕🤲🏻 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok hayır 1 0 Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayir. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar