Parkta sürekli karşılaştığım bi çocuk vardı. Ben ona bi kaç haftadır bakmaya başladım. Şimdi o da beni farketti ve o da bana bakıyor. Genelde ben baktığımda kafasını çeviriyor. Bazen ben çeviriyorum çünkü utanıyorum daha fazla bakamıyorum o da utanıyor gibi. Sizce bana karşı bir duygu besliyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklerden başka fikir verebilecek yok mu ya
Erkekler bakıştığı kızlara karşı kesin bir şey hissediyor mudur?
Neden olayı en baştan sevgili yönüne çekiyorsunuz ki. Bütün kızlar bu şekilde düşünüp çok büyük bir hataya düşüyor. Önce bir arkadaş olun, tanıyın birbirinizi. Bakalım karakter yapılarınız uyuşacak mı? Sevgili olma işini ileriye atarak hareket etmeniz gerekiyor daima. Hem bu şekilde daha iyi tanımış olursunuz birbirinizi..
Tabiki ilk önce tanışmak istiyorum ama utangacim diyorum adım atma konusunda ilk defa böyle bir şey geliyor başıma yani böyle bir ortamda nasıl tanışılır bilemiyorum
Ya nasıl sorucam ki gidip yanına ne diycem büyükler de var yani açıkçası komşular yanında arkadaşları da var. Çekiniyorum bende böyle bir insanım napabilirim ayrıca tam olarak da anlayamadım ki bakışlarını kaçırıyor acaba beğendi mi bilmiyorum ki beni 😪
Ne demeliyim ama öyle de olur mu ki belki kız söylemeyecek yani bide hoşlandığım çocuğun benim arkadaşımın arkadaşıyla yakınlık derecesi nasıl bilmiyorum maçtan tanışıyorlar galiba
Ya instasını bulurum ben araştırıp belkide o arkadaşında eklidir burası küçük bi yer yakın çevredekiler birbirini ekliyor o ortak arkadaşları da bizim mahallede galiba görmüştüm çocuğu
Güvendiğimden değil zaten laf götürürler yani bi şekilde bilmiyorum eğer kendimi yapamazsam belki sonra çocuk da bana karşı bir adım atar duyarsa falan diye direk söylettirme olarak değil de
Kiminnn hoşlandığım çocuğun mu yok ya baktım hiç öyle birisi yok yani aradıklarım içinde zaten söylemedim daha bilmiyor sevdiğimi o çocuğu ki yeni söyliycem ayrıca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle karşılıklı bakışır durursunuz devamlı , gelip konuşmadı mı sizinle hiç?
Daha bi kaç hafta oldu
Parkta büyükler var biraz utangaç bi tip gibi duruyor bende gidemem yanına arkadaşları var onlarla beraber top oynuyor
Gelir inşallah bir gün yanınıza. 👍
Gelmezse biraz daha geçsin zaman bi yerden adını bulup eklemek istiyorum instası falan varsa sizce yapmalı mıyım
İlla ki yüz yüze mi konuşmam lazım utanırım ki ben konuşamam
Oraya giderken bile kalbim çarpıyor bana bakarken
Neden olayı en baştan sevgili yönüne çekiyorsunuz ki. Bütün kızlar bu şekilde düşünüp çok büyük bir hataya düşüyor. Önce bir arkadaş olun, tanıyın birbirinizi. Bakalım karakter yapılarınız uyuşacak mı? Sevgili olma işini ileriye atarak hareket etmeniz gerekiyor daima. Hem bu şekilde daha iyi tanımış olursunuz birbirinizi..
Sevgili olarak düşünüyorum mu dedim ben
Nerede belirttim onu acaba?
Tabiki ilk önce tanışmak istiyorum ama utangacim diyorum adım atma konusunda ilk defa böyle bir şey geliyor başıma yani böyle bir ortamda nasıl tanışılır bilemiyorum
Ama bir şeyler hissettiğim için de illa sevgili olucaz diye bir durumda yok ben öyle bir şey yazmadım 🙄
İnstasını sor çocuğa. Oradan ekle. Çekinme hiç böyle şeylerden. Utanılacak bie şey değil ki bu..
Ya nasıl sorucam ki gidip yanına ne diycem büyükler de var yani açıkçası komşular yanında arkadaşları da var. Çekiniyorum bende böyle bir insanım napabilirim ayrıca tam olarak da anlayamadım ki bakışlarını kaçırıyor acaba beğendi mi bilmiyorum ki beni 😪
Evet. Tabii ki öyle bir şey yazmadın. Zaten onun gelip sizinle konuşması gerekiyor normalde , bir erkek olarak yani. 👍
Ortak arkadaşınız veya onu tanıyan biri yok mu sizin yanınızda?
Yani ama işte sanırım o da çekiniyor biraz ortam dediğim gibi müsait değil bilmiyorum nasıl tanışıcam onunla 😐
Yok maalesef ya en kötüsü de o zaten yani öyle olsa şimdiye kadar 10 kere olmuştu
Aslında bi tane var ama benim ondan hoşlandığımı bilmiyor arkadaşım ( kız)
Hoşlandığım çocuğun arkadaşlarından biri o dediğim benim kız arkadaşımla arkadaş. Ondan haber yollatırabilir miyim bilmiyorum ama
Yabii ki en güzeli o , kız arkadaşınla haber göndermelisin. 👍
* Tabii ki..
Ne demeliyim ama öyle de olur mu ki belki kız söylemeyecek yani bide hoşlandığım çocuğun benim arkadaşımın arkadaşıyla yakınlık derecesi nasıl bilmiyorum maçtan tanışıyorlar galiba
Arkadaşınız ona hiç bir şey demiyecek zaten. Sadece bi şekilde instasını alacaksınız hepsi bu..
Ya instasını bulurum ben araştırıp belkide o arkadaşında eklidir burası küçük bi yer yakın çevredekiler birbirini ekliyor o ortak arkadaşları da bizim mahallede galiba görmüştüm çocuğu
Tamam. Araştır onlardan işte..
E bulursam direk ekliyim mi arkadaşımın ağzını arasam olmaz mı yani bakalım ne kadar tanışıklar falan belki çocuk da bana haber gönderir falan duyarsa
Bence arkadaşın bunu engeller. Hiç girme öyle şeylere. Direkt ekle çocuğu. Araya elçi koyma 😂👍
Engeller derken neden ki? Tamam o zaman eklerim 👍🏻
Kız arkadaşlarına erkek arkadaş. konusunda çok güvenme derim..
Güvendiğimden değil zaten laf götürürler yani bi şekilde bilmiyorum eğer kendimi yapamazsam belki sonra çocuk da bana karşı bir adım atar duyarsa falan diye direk söylettirme olarak değil de
Kesin kız arkadaşında onun instası vardır 😂👍
Kiminnn hoşlandığım çocuğun mu yok ya baktım hiç öyle birisi yok yani aradıklarım içinde zaten söylemedim daha bilmiyor sevdiğimi o çocuğu ki yeni söyliycem ayrıca
Dikkat et. Kızlar öyle konularda birbirlerine köstek olurlar.. 👍
Doğru tabii teşekkür ederim fikriniz için dikkat edicem bulabilirsem de eklerim çocuğu 😊🙏🏼
Rica ederim.. . Bulursun tabii ki. İstedikten sonra neden bulamayacaksın ki. 👍
bence evet cünkü bosuna böyle bisey hissetmezsin yani sen biliyosun sonucta nasil baktigini
Ya gerçekten mi
Acaba ben ona baktığım için mi bakıyodur diye düşünüyorum yoksa o da beğendiği için mi falan diye
Çok merak ediyorum ya ordan tanışmak da çok zor
yenımı sayılır bakısıyodunuz
Evet yani bi kaç hafta oldu ama
Neden yeni mi diye sordunuz?
Merak ettim de
Knk orası hangi şehir tanıdık geldi de
Şehir veremem maalesef
Ne olarak tanıdık geldi
Hiç merak ettim belki orasidir diye belkide degildir
Yani bizim burada herkes birbirini tanır benden büyük insan yok fazla yani kız falan
Doğu tarafları mi orası knk
Yoo, tavlamak için bakarlar
Tamam okey
Bakis acisina gore değişir
O ne demek?
sana bunu anlatmam 3 gün sürebilir
Yani kısaca istiyorum bende zaten detaya gerek yok
Gözlerime bakıyor işte hatta yanlış görmediysem de böyle hafif hafif sırıtıyor gibi ama yandan yandan çok da belli etmiyor givi
Kısaca şu göz göze geldiğin biri ikinci bakışta da kesişirseniz hoslanti , 3 de gülünce iki taraf razi
Understand
Anladımm peki teşekkür ederim 🙏🏼