Sevgilimle ilk öpüşmemde yaşanılanlar?

Benim daha önce hiç öpüşmediğimi biliyordu ama bana sürekli öpüşmek istediğini belirtiyordu ikimiz için özel bir an olucak daha çok birbirimize bağlayacak bizi diyordu buluştuk bir an gözgöze geliyorduk oyun oynarken sonra biranda yapıştı dudaklarıma utandım ilk 3 dakika gözlerim açık kaldı dudaklarımı az az hareket ettirebildim sadece ne yapıcağımı bilmiyordum çünkü ileri gider korkusuyla ismini söyledim opusurken efendim dedi geri ne desem bilemedim sustum gozlerimi kapattim yavaş yavaş devam ettik opusmeye eliyle belimi tuttu kendine cektii sonra bende guvendim gozlerimi kapattım dilini dilime değdirdi ama ben geri cektim yavas yavas hareket ettirmeye calistim dudaklarimi dilini dilime degdirince istemsizce inledim karnım bacaklarimm uyuştu heyecandan yani istemsizce oldu ve dakiklarca hic ayrilmadan opustuk bir tur sonra ayrilinca utandim konusamadim ardından yarim saat gecti tekrar gozgoze geldik yine yakinlastik bu sefer de opusurken sapir supur sesler cikti cikmamasi mi gerekiyordu bu yaptiklarim dogru muydu hicbir fikrim yok cok utandım

Sevgilimle ilk öpüşmemde yaşanılanlar?