Ben ögretmenim. Bana buldukları hep ögretmen ya da ögretmenlik mezunu olanlar oluyor. Ben ise öğretmen istemiyorum. Yani bir erkek bence evde cok olmamalı. Ogretmenler bilindigi uzere tatili bol, bransina gore hafta 3-4 gun derse giren mesleklerden. Ben kocami evde bu kadar gormek istemiyorum açıkçası.
Bazıları tatiliniz bir olur falan diyor da ona da gerek yok. Eve gelecek dersten sonra. Yayilacak öyle. Kadin yine evde olunca ev isleri falan yapiyor. Erkek ne yapacak o kadar bol vakitte? Gelip ev islerine destek olan, yemek yapan bir erkek/koca olursa ne alâ. O zaman ogretmen olmasina bir sey demem. Öper basima koyarım.
Ama boyle erkeklerde bilindigi uzere bu ulkede cok az. Kadin oldugum icin evdeki sorumluluklar illaki bana yıkılacak ne yaparsam yapayım. Bu bilinçle yetismiyor ki ulkenin erkekleri. Surekli dip dibe olma dusuncesi de bana mantikli gelmiyor.
15 tatilde, kar tatilinde, resmi tatillerde hep evde olacak mesela. Belki cicim aylari icin, evliligin ilk yillarinda guzel gibi gelebilir bu bol vakit ama uzun vadede can sıkar diye düşünüyorum. Yani yilda 1 ay izni olsa yeter diye dusunuyorum. Onda da beraber tatile falan çıkarız tamam yeterli bence.
Surekli ayni anda mesainin bitmesi, ayni anda tatile girmek, tatilden çıkmak bana sıkıcı geliyor. Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum. Gorucu oldugu icinde hep ogretmen ve adaylari geliyor karsima.
Ögretmen kadin arkadaslarda bol vakti var ama hicbir sey yapmıyor. Çocuklarla ilgilenen ben, derslerine calistiran ben, yemek yapan, evi cekip ceviren ben, Dersine girip geliyor kendileri icin baska sorumluluk gormuyorlar diyorlar kocalari icin.
En azindan bol vakti olmayan bir işi olsun ki gozume batmasin evde. Yoksa benimde canim sıkılır okuldan eve gelip hicbir sey yapmazsa. Diger turlu baska bir meslegi olsa çalışıyor derim. Yanlis mi dusunuyorum?
Ogretmen ogretmenle mi evlenmeli illa? Kendim bulamiyorum, bana bulduklari da hep meslektaslarim oluyor. Ogretmen istemiyorum dedigimde de garip karşılıyorlar ve ayni meslekten daha iyi olmaz mi diyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer