Ben kurtlerin tipini ve hareketlerini cok itici buluyorum siz?
Cevabın nedir?
Ne itici tarafımız olabilir ki bizim orada deniz yok yok barlar sokağı yok kız arkadaşlarımıza özgürlük yok ailelerden dolayı için dışa bir yansıması olur ve bunun sonucunda insanlar yok kro idi yok abaza idi die sözler sarfediyor. Hani bir gün olsun söyle kardeş nedir derdin die sormuyorlar yanlış anlaşılmasın ben ömrümde reel de bir tek kıza laf atmadım atmam da çünkü hoş bulmuyor bunları ama köylerimiz var bizim medeniyet dediğiniz şeyden çok yoksun çünkü medeniyet kendini kıyı kısmına satmış durumda bu yüzden hep horlanıyoruz. Bizim aslında kimse ile kavgamız yok kavgamız kendimizle !
154 Yorumla- +1 yıl
Alakasi yok boyle duygulu sozler sarfetme pkkli ve yardim edenleri cok ve hersey bedava doguda hala isyan vr apo bayraklari ne diyosun hic sehit cenazesine gittin mi
- +1 yıl
sizi o duruma düşüren pkk denilen örgüttür unutma
- +1 yıl
Peki sana söyleyeceğim şey şu sen babanı hiç dayak yemiş bir vaziyette gördün mü? Bunlar gözaltı süreçlerinde yaşanıyor benim babam çok aşırı bir sağcı hemde artık şunu söyleyecem sana neden bütün toplu mezarlar doğu tarafında çıkıyor.. Ve son söz kimse ölümün var olduğu yerlerde cirit atmaz ! Hiç bilenlerle bilmeyenler bil olur mu bu sözü hiç duydun mu?
- +1 yıl
Benim siyaset ile işim olmaz kardeşim ama biliyor musun biz dilimizden okunan şarkıları yasak die dinleyemiyorduk ve o teyp kasetlerini çoğu kez toprak eltında gizlerdik oysa şimdi taksimin orta yerinde bangır bangır şarkılarımız dinletiliyor bunun sebebi ne onu merak ediyorum insan olduğumuz yeni mi akıllara geldi yoksa bir mecburiyetten mi anlamadım !
En İyi Cevaplar
Şahsen ben türk oğlu türküm Mersinliyim yörüğüm ama ayrım yapmanın hiç hoş olmadığını düşünüyorum.. tabiki aralarında bozuk olan insanlar var sonuç itibarı ile etten kemikten yaratılmış, insan aralarında çok düzgün insanlarda var. Allah yaratmış hiç biri tornadan çıkmamış insanların sen en güzeli kendi beğendiğin ve sevdiğin bir kişi ile çık hayatını kafana göre yönlendir.. mutluluklar ama kesinlikle büyük konuşma !!! karşına hayır diyemeyeceğin bir kürt çıkabilir.. Memlekete gelen suriyelilerden sonra onların daha farklı insanlar olduğunu anladımm...
70 Yorumla
bu ülkede yaşıyanların çoğu türk mü sence? bu ayrımı yapman saçma lazlar türk değil ermeniler türk değil çerkezler türk değil göçmenler türk değil bu ülkenin sadece yüzde otuzu türktür tabi senin gibi gerizekalılar bunu kürt türk meselesi haline getiriyor , şu sorduğun soruya bak türk erkekleri mi kürt erkeklerimi? ne malca ne aşağılayıcı bir sorudur utanç verici sizin gibi zihniyetleri barındırmak bu ülkede ayrıca umarım sevdiğin erkek türk olmaz o zamanda ondan iğrenirsin , bu ülkede kendini türk hisseden herkes türktür kürt türk ayrımı yapacak kadar beyinsiz olma
210 Yorumla- +1 yıl
bu kızda tam bir mal :D Türkiye'nin %30u Türkmüş bide kürtler hariç sayıları toplam olarak 10 milyonu geçmeyen azınlıkları saymış kanıt olarak :D ne cahil l*n bunlar :D
- +1 yıl
bana cahil diyor bide :D
- +1 yıl
kürt kızımısın sen :D.
- +1 yıl
yok zaten kürt olmasan bile komünistcik oynayan kürt milliyetçisindir :D.
- +1 yıl
Sadece Türkiye'de ki Türk'lerin nüfusu 60 milyon. burada gelip %30 diyorsun. Yetmezmiş gibi millete cahil diyorsun. Tam kürtlere yakışır bir hareket.
- 9 ay
@Celilesgin89 ulan canım siz türk değilsiniz Moğol ve kürt kırması. sınız ülkede türk. ten çok kürt var hatta senin bile kürt çıkma ihtimalin var
+1 yılFazla ön yargılı olmayın. Bir kaç Kürt erkeği tanıyorum Türk erkeği yanında fıs kalır. Yakışıklılığı desen sana davranışı harika. Ama tabi öyle olsa bile bir Kürtle evlenmek istemem, herkez ırkına göre birini bulmasını tercih ederim. :)
24 Yorumla- +1 yıl
:) brnim gibi dusunuyosun ;)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
105Cevap
+1 yılArkadaşlar bu p.. ç size ayrımcılık yapmak için bu yazıyı yazmış kanmayın sakın bu ülkede herkes kardeştir kurtuluş savaşında 3 cephenin 2 su doğudaydı ve Türklerden çok en çok Kürtler yardım etti büyük çoğunluk kürtlerindi gümrü antlaşması olduğunda oraya Kürt temsilci götürdüler merak etmeyin Kürtlerden nefret eden süt dilimleri Kürtler size bakmaz biz kurtuluş savaşını ayrım yapmadan kazandık türk Kürt bir oldu savaşı kazandık ayrım yapmazsak kurtuluş savaşı misali ne Fransız kalır ne İngiliz ayrım yaparsak ne türk kalır nede Kürt insan olsun yeter Kürtler merhametli insanlardır Ermenilerin en büyük düşmanı Kürtlerde inanmayan kaşar kızlar annenize gidin sorun Kürtler nasıldır böyle şeylere sakın kanmayın Erzurum Ağrı Diyarbakır Kahramanmaraş Mardin Gaziantep Kars Muş Bitlis Siirt... Bu şehirlerin nerdeyse hepsi Kürt Türkiye'de 30 milyondan fazla Kürt yaşamakta ülke bizim ülkemiz ülkemize hep beraber sahip çıkmalıyız ülkenin nerdeyse yarısı Kürt arkadaşlar böyle ayrım yapanlarda Ermenidir
13 Yorumla- +1 yıl
Gaziantep Kürt mü 😂 cehalete bak
- +1 yıl
@Fatmagül286 Arap diyor benim arkadaş
- 9 ay
@Fatmagül286 kürt tabi 10 milyon kürt yaşıyor
- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılALLAH bıle haram kılmıs dın dıl ırk ayrımı yapmayın bana ınanan her kulum bırdır dıye ama ıste bız ınsanlar bır kac tanesı hata yapıyor dıye hepsıne mal edın masalalh ne guzel dusuncelere sahıbız zaten bır tek bız bılıyoruz dogruyu bırakın bu ayrımları bu topragın uzerındekı her ınsan aynı havayı soldugumuz her ınsan bırdır ve ayrısı gayrısı yok her ırktan ıyı kotu ınsanlar var herkese mal edılemez
10 Yorumla Bu ne sacma sapan sorudur ya ayirmayin insanlari kurt turk diye az ufkunuzu gelistirin sevmeye bilirsin bir irki alay konusu yapmak nedir? Kimse kendi secmiyo ne Millet i olucani su soru itibari sen turksen yanlis turksun her tarafin turk olsa ne insan olamadiktan Sonra
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiki Türk erkeği
Türk olsun çamurdan olsun, gidip bir ayakkabı boyacısı, simitçi, hamalla evlenirim, yeterki TÜRK OĞLU TÜRK olsun, ama yinede bir kürtle evlenmem185 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler @TCbozkurt
- +1 yıl
10 sene truzimde calistim o kadar insan gordum daha türkler kadar itici ve cahil bir irkla karsilasmadim
- +1 yıl
@Kurmanco-72 Kürtler boş millet gidin ülkenizi kurun
+1 yılKöpeğe veririm, kürde vermem diyo.. Sende bu tiple ancak köpeklere layık olduğunu biliyosun yani.
Böyle saçma cümleler kuran ergen kızlarımızin bile siyasetle ilgili kışkırtmalar çıkarıyor ya, hay allahım diyorum, beyni yok fikri var.52 Yorumla- +1 yıl
Dikkat Kürt var
+1 yılHep bu ayrimci kafaniz yuzunden bugun bu haldeyiz. Insanlari irkina, diline, dinine gore ayrim yaptiginiz icin kardeslik nedir unuttuk. herkes birbirine kinle bakar hale geldi. Insana insan olarak bakmadiktan sonra gerisinin onemi ne? Biraz su gerici beyninizi calistirin ve iki gunluk dunyayi hem kendinixe hemde ilerdeki cocuklariniza torunlariniza guxel birakin Allah askina!
00 YorumlaRuhunda fasistlik var. Kurdun de iyisini ve kotusunu gordum turkun de ayni sekilde. Senin gibilerin sayisi arttikca bu ulkenin bolunme ihtimali artar. Soz acilinca hepimiz vatanperveriz ama pratikte vatanperver olduklarini iddia edenlerin bircogu belki bilincli belki de bilincsiz bir sekilde bu ulkenin bolunmesi icin her seyi yapiyor. Onemli olan bu cahilce, herkesi tek tip olarak degerlendiren, onyargili nefreti bir kenara birakip insanca nasil bir arada yasariz bunu dusunmek.
00 YorumlaSenin soruna tüküreyim. hasas bir konuyu neden sorarsiniz. sonra ayrimci olurz tabi. iki erkekde Türkiye toplarlari icinde yasiyor. kurt turk laz cerkez ne olursa olsun hepsi karizmadir. boyle tartisma cikaricak sorular sormayin arkadasim
31 YorumlaTürk candır.
Hangi ırk olursa olsun Türk erkeğine değişmem. Hiçbirinde de gözüm yok zaten.135 Yorumla- +1 yıl
Cok guzeldi
- +1 yıl
Meyve olan agac taslanir cicim
Türk mü kürt mü bilmem ama senin şu profil fotosuna bakıp kusmamak için zor tutuyorum kendimi o nasıl bir iğrenç gülüştür öyle o nasıl bir sahteciliktir?
81 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErzurum, Kars, Erzincan, Sivas, Elazığ tarafları candır ama daha aşağısı Diyarbakır vs. taraflarından ne kız alınır ne de kız verilir... Bulsunlar birbirlerinden bizlere dokunmasınlar...
84 Yorumla- +1 yıl
o dediğin illerin büyük çogunlugu Türk kardeşim haberim yok mu :D?
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakır? Şırnak? Hakkari? Siirt? TÜRK? Emin misin? Cizre'de TÜRK bayrağı yakıldı.. Diyarbakır'a teröristbaşının heykeli dikildi... Sence de bunlar Türk mü?
Ancak Şanlıurfa, Gaziantep, Malatya, Adıyaman taraflarına sözüm yok onlar Türk şehirleridir. Kısacası kendini Türk hisseden herkes Türk'tür.- +1 yıl
kardeşim onu demiyorum. diyarbakır, hakkari, şırnak ve siiirt'te kimlerin yaşadı malum ve hepsi pkklı nerdeyse :D. benim dogudaki Türk illeri belirttiğiniz gibi, erzurum, kars, erzincan, elazıg, malatya, gaziantep, gibi iller Türk şehirleridir büyük bölümü Türk'tür yani onlar candır ama diyarbakır, hakkari tunceli, ve şırnak'ı at çöpe demene örnek olarak, olarak zaten büyük çogunlugu Türk şehridir o dediğin illerin demek istedim :D
Soyuna orangutan gibi bir tipin karışmasını istemem kesinlikle türk erkeği
133 Yorumla- +1 yıl
Waaaaw :)
Kürt erkeği tabi ki lo
https://i.hizliresim.com/EERqG9.jpg72 YorumlaKürt olsun başka millet olsun, ben şuna inanırım.. İnsan önce kendini bilmeli, yaptığı şeylerin eğri mi doğrumu onun farkına varmalı, doğu erkekleri daha olaya müsait oldukları için iti gelebiliyor, özellikle hırsızlık kap kaç ve olayların içinde yer alan çoğunluk kişiler Kürt oluyor maalesef, her insan bir değildir ama iyisi de kötüsü de var
00 Yorumla
+1 yıll*n sen iyi bulan kim maymuna dönmüşsün bide utanmadan kürte vereceğime eşeğe veririm demişsin merak etme kürdün ki de eşşeğin ki kkadar var sıkıntı yapma bide bende seni zikeceğime yeminle zikiimi keswer atarımm ne biçim tipla oylee senin ailen çevren nasıl tahamül ediyo sana ya da bir araştır bakıyım gerçek ailen değildir o atmışlardır sen doğunca tiopine bakıp kabullenmemiişlerdir gerçi it itten düşer onlar nasıldır allah bilirr :D:DD:D:
30 Yorumla
+1 yılIrkçılık hoş bir şey değil arkadaşım her kürtün terorist olmadığı gibi her türkte namuslu değil insanları ırklarına göre yargılamaktan vacgeç istersen. Yaptığın ayıp.
65 Yorumla- +1 yıl
Cogunluga bak
- +1 yıl
Çoğunluğa baktığımızda senide adam sayıyoruz ama oruspusun?
İnsanlari kurt turk diye ayirmamalisin itici buldugunu soylemen senin iticiligini gosteriyor. Ben de kürt asilliyim ama hic bir zaman ikilemde kalmadim ayrimci olmadim sonucta hepimiz kardesiz ama arada sizin gibi kalleslerde cikiyor ne yazikki
53 Yorumla- +1 yıl
Kurtlerde bu oran daha fazla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtlerin Antalya mugla İstanbul'da yedikleri haltlari goren bir insan daha da sevemez onlari yavsak yavsak haller hepsinde , magaradan gelmis tipler pislikler
(Bati da dogup buyuyenler duzgun ama dogu dan gelenler bitik berbat fazlalik dunyaya)84 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Cevap sahibi+1 yılAynen daha da ilginci inanilmaz guzel tas rus kizlari bunlarla birlikte oluyor i go we go ingilizceleriyle
Olabildigince milliyetci bir adamim ama bu ne irkci bir soru insanlik onemli iyi kalp onemli.. biz hepimiz tek milletiz ayni kulturu yasiyoruz
32 Yorumla- +1 yıl
O soze iteat etmeyenlerle derdini soyle
Turk ya da kürt die ayrim yapmamak lazim iyi niyetli iyi huylu kürtlerde var sonucta onlarin hakkini yememek lazim bazen turkler kürtlerden daha berbat hale geliyo
20 YorumlaBence yanliş düşünen bir insan daha kurt türküde insan bende arapım hayvanlar verme merakliısın ilk defa gördüm acaba hayvanlar böyle düşünen bir insan tenesul edemezler ama derin bir yara açılmış sizde geçmiş olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir yazı biçimidir. Bir Türk'e laf edeceğine git Türkçe'nin düzelt
Gorguluyse farketmio ama görünüş olarak türk genelde :)
50 Yorumla
+1 yılkafanı böyle şeylerle meşgul ettiğine göre birine verebileceğin en değerli şey olsa olsa o aşağıdaki delik olur zaten
30 Yorumla
+1 yılOyle bir ayirim yapmam. Cocukluk arkadasim vardi kendisi kurttu ve cogu erkekten daha adamdi. Insanlari iyi ve kotu diye ayirsak keske. Artik icinizdeki irkciyi öldürün.
20 YorumlaDiğer konusunda 907 cevap paylaştı. Bugün kürtler olmasa isid sizin ensenizde bitecek. Senin gibi aşağılık insanlar vermesin zaten kürtlere. Soyumuz kirlenmesin
72 Yorumla- +1 yıl
ahahahah :D mal l*n bunların hepsi işid tepemizdeymiş l*n mallar pkk gibi kalleş kancık örgütün işid tarafından becerilmesi çok normal çünkü kancı pkk işid'e karşı kancıklıkj yapamıyor çünkü oralarda dag yok ve cephe savası (erkek savası) vermek zorunda yani becerilmesi çok normal sen TSK Gibi bir kuvvetle pkkçapulcularını birmi tutuyon l*n :D? zaten işidin g. tü Türkiy'ye saldırmaya yemezki biz besliyoruz onları :D.
- +1 yıl
30 yıl türkiyenin basına bela oldunuz onu neden söylemiyon la?
soyumuz kirlenmesin diyo adama bak çok temizsiniz ya hamna gym
kürt erkeği delikanlı olduğu için kürt diyorum türk erkeklerini görüyorum üflesen ana kuzusu gibiler bunu yazarken yanımda bir türk arkadaşım da var çünkü doğruyu diyorum kürt kızını da milyon türk kızına değişmem...
49 Yorumla- +1 yıl
Kendi kurt ya kurtler delikanli olur fasulyenin kendini nimetten saymasi gibi
- +1 yıl
Üflesen Türk erkeği yıkılır mı Ulan çakal ne zaman teke tek kavga ettiniz kro. 1 Kişiye aşiretle saldıran yabaniler sürüsü gibisiniz. Delikanlı çıkar mı içinden PKK'nın
- +1 yıl
Mal iste
- +1 yıl
Türk mü yıkılırmış ahaha😃😃
Türk kızları pis K*rt erkeklerini hertürlü döver.
Ayrıca k*rt diye bir ırk yok. Nimetten sayma kendini p*s kürt. Sen kendini
İsa dan öncesine dayanan Türk ıırkıyla karşılaştırıyorsan, m*lsın demektir.
Kürt ne yaa kürt nedir abi. Kendini Türkle aynı kefeye bile koyamazsın. Çünkü biz etniklerle aynı kefede olmayız. Düşük ezik etnik soylu seni👍😉😉😉😉 - +1 yıl
zaza türk olman beni ilgilendrmez kardeş birde ben pkk hayranıyım ama siyasti sevmem ( terrtory samsunda bir yıl kaldım oranın erkekleri top gibiler hatrlıyorum arba beklerken iki kişiye kafa atım sebeb top oluşlarından yanı bana samsunve bursa erkeklerini savunmayn :) ( beybeg sana gelince kürtler türklerden önce bu topraklarda ve bu çoğrfayada var yaşıyordu sen tarihini öğren gel beybeg kardeşim pis kürt diyorsun ya emin ol onlar bu dünyada diğer dünyada da senden bin kat daha iyiler sen pis kürt diyorsun ya emin ol onlar sizden milyonlarca kere daha temiz siz ancak küfür eder ve katliam yaparsınız ve kürtleri cekemiyorsunuz ALLAH HEP MAZLUMUN YANINDADIR UNUTMA BEYBEG CAHİL KARDEŞ YA ÇOK YAZIK SİZE VALLAH TARİHİZİ ÖĞRENİN ÖYLE GELİN LÜTFEN SORU SORUN LÜTFEN...
Kürtler biraz cahil olabilir, ama eğitim cahilliği alır eşşeklik baki kalır.. sende o eşşeklerden birisin zaten yorumundanda belli oluyor eşşeklere veririm demişsin
50 Yorumla
+1 yılinsan olsun adam olsun karakter sahibi olsun ben kürdüm mesela tipim hiçte itici değil. d
210 Yorumla- +1 yıl
eksileyenin kürtlerden yana acısı var heralde :)
- +1 yıl
Istisnalar kaideyi bozmaz canim benim :)
- +1 yıl
genelleme yapamazsın kimse için insana insan olduğu için değer vermediğin sürece insanlıktan nasibini almış olmassın
- +1 yıl
Nasibini almayanlar belli dagda olanlar mesela
- +1 yıl
kürtler teröristtir diyorsun yani
- +1 yıl
Pkkya destek veren ler dahil hepsi degil
- +1 yıl
e aralarında türk te var ona bakarsın. d
- +1 yıl
1 2 tane dengesize bakma istisnalar kaideyi bozmaz
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz bir laf tutturmuşsun gidiyorsun bırak bu işleri oku araştır doğrulara yönel sağda solda duyduğun basmakalıp sözlerle gelme milletin karsısına bugüne kadar kürtlükle ilgili kaç kitap okudun ne kadar araştırma yaptın herkes haddini bilsin lütfen bilgisi kadar konuyu olcsun tartsın
- +1 yıl
Zararli millet
Ben Türküm Türk ü seçerim :) ( Büyük konuşmayım gene de seversen kürt te olur hayat ta ne olacağı belli olmaz) Kürtlerin kendini gelişitireni de var ama Türk başta gelir.
42 Yorumla- +1 yıl
Super
+1 yılKürtlere karşı bir nefretim yok. İnsan gibi insan olduğu sürece, ülkemizi bölmeye çalışmadıkları sürece, kardeşçe insanca yaşadıkları sürece her insan benim için aynıdır, değerlidir.
00 YorumlaBen Türküm heparciyim osman pasanin yolundan giderim ama Türk kürt tipler cokfarklı değil birbirimizden sanki yani cografyamiz ayni tip olarak konusuyorum sadece... diger yonler tartisilamaz bile :)
01 YorumlaDiğer konusunda 353 cevap paylaştı. Kızım sen de gram beyin yok.. Sen ne ırkçı ne salak şeysin.. Türk Kürt laz çerkez Çeçen hepsi kardeştir.. Senin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor..
59 Yorumla- +1 yıl
Güneydoğudaki bazı kürtler böyle yapıyor diye tüm kürtleri yargılayamazsınız.. Evet onu yapan haindir.. ama herkesi genelleyemezsiniz.. Bu gerizekalı ergen Tipleri gerçekten mal... Allah sizin gibi gerizekalı faşist insanlardan bizi korusun.. Yaradılanı severim yaradandan ötürü..
Bir kürt olarak ne kadar kürt erkeği varsa ölsün bence..
Kendimi kürt olarak görmüyorum bu arada çevrem de hep sivaslısın muğlalısın der50 Yorumla
+1 yılCok gorgusuzler
kaba tipler
Kendilerine acındırmayı iyi bilirler
ama kimseye acımazlar
uzak durmak lazım
eic nin dedigi gibi guzel cirkin demiyorum
insanlik nedir bilmeyenleri cok40 Yorumla
+1 yılKürtlerin ekseriyetine birşey diyemem çünkü islama çok büyük katkıda bulunanları var. o yüzden geneline sövmek ya da lanet etmek yalnış ancak bazılarıda Çok puşt oluyor
00 YorumlaSon güncellemeden sonra yorum yapmaktan vazgectim. Sen bu dünyadaki en pislik insansın. İgrenc yaratık..
10 YorumlaBunlar hep çocuklugumuzdan beri bilinçaltımıza yerleşen kavramlardan biri. terörist olayları kötüdür ve doğudaki kürtler türklerle savaşır düşmandırlar diye algılıyoruz ve öyle kalıyo.
10 YorumlaDiğer konusunda 977 cevap paylaştı. arkadaş beğenmiyorsan kürdü onla çıkma olsn bitsin nedir bu bitmeyen derdiniz anlamadım :) Herkesi beğenmek zorunda değilsin. Senin tipin de o kadar iyi değil yani bence fazla ayrım yapma evde kalacak gibisin
20 YorumlaTürk kürt erkegi diye ayrim yoktur. Herkez Türktur ama etnik köken farklidir. Lazlik Çerkezlik kürtluk gibi. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Lütfen yazarken dikkat edelim
22 Yorumla- +1 yıl
Bu kurala uysalar soruun olmaz zaten
Farketmez şahsen ben kürtlerin tiplerini itici bulmuyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Yapma ya :(
+1 yılMerhameti olan insan evladı ırk ayrımı yapmayın artık..
30 YorumlaValla türkte de kürttede çok yakisikli erkekler var ama kürtler daha karizma geliyor bana ne jadar ailem istemese de ben cok begeniyorummm adma gibi adamlar
42 Yorumla- +1 yıl
Kekolar kingof youtubeye bir yaz
+1 yılIrkicilik yapanlarin beyni normal insanlardan cok fazla kucukmus
Bilirmiydin be cahil ;)12 Yorumla- +1 yıl
Senle konusanmi oldu dingil
kürt değilim ama böyle bir soru sorduysan cok küfür yersin :)
27 Yorumla- +1 yıl
Lafta kalir kurde vermem hic :)
- +1 yıl
türklere mi verirsin
- +1 yıl
Sadece evlenecegim kisiye
- +1 yıl
25 xD
- Diğer konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılTürküm ama insan evladı olan kişiliği olan herkes iyidir bence etnik köken olarak değil karakter kişilik olarak ayırt etmek gerekli diye düşünüyorum (sence ben itici miyim alici gözüyle bak bakalım :)
00 Yorumla mahsun kırmızıgül, emrah ipek, mustafa erdoğan, ibrahim tatlıses, ahmet kaya, ferhat tunç, alişan, özcan deniz, gülben ergen , bu gibi sanatçılarda kürt farkında mısınız rekortmen izlenen ve dinlenenlerde bunlar ayırt eden bizden değildir bence...
22 Yorumla- +1 yıl
halkın içine bak onları söyle kamera karsısında nasıl davranmasını bekliyon?
gerçek düşüncelerini söylemesini bekleyecek kadar aptal olamassın öyle değilmi? - +1 yıl
Kardeş ben de Hukuk çuyum ve kürdüm ne kadar senin gibi ön yargılı tanıdığım olduysa nedense beni tanıdıklarında ya da benim gibi milyonlaca kurt var bunları tanıdıklarında söylediklerine pişman olmaktalar bunu unutma türkiyede bölücü bizim halkımız değil mhp zihniyetidir siyaset meydanlarını takip edersen kimin bölücü olduğunu anlarsın bu şekilde devam eden zihniyet tarihin yenilgisini alacaktır biraz kağıt üzerindeki kardeşliğe değil doğuda görev alan öğretmen ve doktorlara bakın sohbet edin anlayın doğunun samimi sıcak kanlı insanlığını orası batı değil karıştırma
Tatar Türkü' yüm ben has Türk' üm yani. Bana verir misin yalnızım :/
40 Yorumlasanki bütün kürt erkekleriyle bütün türk erkekleri tek tipmiş gibi saçma şeyler bunlar
30 YorumlaHoşlanmayabilirsin ama insanlara sırf ırk kimliğiyle yaklaşmak doğru değil arkadaşım.
70 YorumlaBizim dinimizde irk secmek yoktur kürt laz cerkez turk hepimiz biriz ve kardesiz ;-)
30 Yorumlagünaha girme çok temiz kürtler tanıdım onların dınada genellemeye hakkın yok
00 YorumlaTurkiyede erkekler ırk olarak değil, zengin-fakir olarak ikiye ayrılıyor malesef. Yoksa hepsi birbirine benziyor.
00 YorumlaAdam gibi davranan erkek bence. Erkekler ırklarına göre değil adamlıklarına göre ölçülmeli. Sana gelince gerçek bir pisliksin.
10 YorumlaSen kurtlerden nefret ediyorsun. kendine haklı sebeblerin elbet vardır ama beş parmağın beşide bir olmaz unutma
22 YorumlaAz da olsa adam olan var parmakla sayCak kadar
"insan" olması yeterli ne türkler var adamlıktan nasibini almamış bu yüzden saçma bir ayrım olur ırka göre insanları ayırmak
02 Yorumla- +1 yıl
Turklerde 1 2 tane bozuk cikar kurtlerde 1 2 tane adam cikar fark bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer biji APO
Her Biji Serok Apo
Her biji Kürdistan
Her biji Gerilla
Soru soran Kişi Tüm Kürtler Anneni seni g*t deliğinden!!!112 Yorumla- +1 yıl
kız koyu pkklı terörist :D.
Cevap sahibi+1 yılBiji Kürdistaaannnn!!!
- +1 yıl
emin olun bu kız batıdaysa %85 Türk erkeğine veriyordur :D.
- +1 yıl
Law XUÇKAMIN te çerkıriyi hinki sakın bıı hewal :)
Cevap sahibi+1 yılViyem de bon sereyan kefi
Hewale #kuzulkurtt ( bunlarla muhattap olmaya değmez kürtçe yazdım anladın sen- +1 yıl
Hewal hele bir bana mesaj at :)
- +1 yıl
Tm XUÇKAMIN kızma yanlış anlama ben dedim bu xort kimdir bakayımm
- +1 yıl
Canim benim eger savundugun seye inansaydin gizli yazmazdin alninin akiyla goruslerini belirtirdin. Sen kurt bile degilsin cunku asil kurtler senin gibi korkak olanlar degil? O dagdaki seref yoksunlari da kurt degil siz anca o kucucuk beyninizle dusunmeye calisan fikir fukaralarisiniz.
- +1 yıl
@mislinaaaaaaaaa sen cok akillisin demi
Verdigin cevaplara baktım da kızım malın önde gidenisin sen git köpege * kendini
30 YorumlaSenin şu resmin maymundan geldiğimizin kanıtıdır :D
44 Yorumla- +1 yıl
Haha :D
- +1 yıl
Senin tipin bile yik
- +1 yıl
@_Never_ kıza bulaşma sivilde seni skrem
- Diğer konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılönce insan olucaksin kadin görümlü yaratik. paçoz bir kezban oldugunu burdan hissediyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Keko hemde kurt cokta guzelim
- +1 yıl
keko diye babana derler. beni görsen nefesin kesilir beyinsiz hem kültürümle hem eğitimimle hemde tipimle ezerim seni şimdi sktir git burdan
- +1 yıl
Tipinle ezersin evet migdemiz 2 buklum olur kusmaktan
- +1 yıl
:D l*n şu tipe bak ya güzel saniyor kendini birde Allah akil versin ne diyim. görsen altimda olmak için can atardin eminimde ben istemem. daha yazma cevap vermicem sana lise mezunu 0 kültürlü velet. G8 ne desem kobani nedir işid açilimi nedir desem ortadoğudaki ukranyada politakalar nelerdir desem öyle mal gibi kalirsin ama milleti keko olmakla falan itham edebiliyorsun embesil seni
İnsanına göre değişir bazıları tam sopalık bazıları apayrı bişey, hepsi bir kazanda kaynatılamaz adil değil.
10 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem