Öncelikle hem kendime ait evim yuvam olsun, hem kocam olsun istiyorum. Mutsuz bir ailede de yaşamıyorum yani baba evinden kurtulma isteği değil ama gerçekten evlenme istedi var içimde. Bir miktar cinsel ihtiyaçların da payı olabilir. 21 yaşındayım acaba bu duyguları hissetmem anormal mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ohaa ablağ bence çok erken ben evlenmeyi düşünmüyorum mesela hiç
Zaten erken ve öyle bir şey mümkün değil
En az 38 olmalı
Haha yok artık o yaştan sonra çekilmez merak etme
Ben tek birkişiye baglı kalmayı saçma buluyorum o yaşaa kadar takılıcam farklı bedenlerde farklı aşklar kovalicam şuanda da bunu yapıyorum tek Bi kadının tribi nazı istegiyle ugraşamam
21 yaşında hazır olmadan evlenirsen büyük sıkıntılar olur.
Yok zaten Üni okuyorum daha evlilik söz konusu bile olamaz içimdeki hisleri paylaş istedim sadece
Tesettürlü müsün?
Yo ne ilgisi var
Normall. Konuyla alakası yok sana zahmet profil fotoğrafıma bakıp karşı cins olarak nasıl olduğumu söyler misin objektif yorumlarsan sevinirim alıngan değilim eleştiriye açığım 24 yaşındayım 😊
Saçların doğal haliyle daha güzel diye düşünüyorum
Yüzüm nasıl?
İyi güzel gülmek daha çok yakışıyor
Sağdaki fotoda güldüm o fotoda mı
Evet
Teşekkür ederim
Bendr cok istiuorim evlenemyi dusnursen tanismak isterim
Bende istiyorum ama benim çok sebep var
Ya ne gibi
Üvey annem babam , üvey babam annem , gibi gibi karışık ailem zaten. düzenim olsun istiyorum okul bitmeden de evlenmeyi düşünüyorum inan.😔
Allah yardımcın olsun ne yaşadığını bilemeyiz inşallah hakkında hayırlısı olur
Amin knka seninde
Tek yaşama amacın bumu cidden?
Bir insanı tanımadan yargılamak en kolayı, sizin için en güzeli değil mi? Diş hekimliği okuyorum ve emin ol hayatta birçok yasama amacım var kafanda kurdugundan çok daha ileride bir insanım ama gel gör ki insan içindeki bir şeyi açığa çıkardığında bilmeden tanımadan yargılaması çok basit
Anladım kusura bakma özür dilerim, sorunda belirttiğin detaylara göre yorum yapmıştım.
En azından şimdi özür dilediğin için ben teşekkür ederim.
Yani şöyle düşünmek lazım 21 yaşındayım sevgilim olsun istiyorum desem muhtemelen bu tepkiyi vermezdin ama sevgili olup orada burada öpüşüp koklaşmak ya da sürekli yazışmak falan benim için çok bir sey ifade etmiyor artık. Liseli eğlencesi gibi geliyor yani birini cok sevmişsem onunla yemek yapmak, onunla yatıp kalkmak, gezip dolaşmak, yürüyüşlere çıkmak aynı evi paylaşmak isterim
Bence bir kadının tek hayali erkek olmamalı, benim için herşeyin başında hayatımın merkezinde iş geliyor ve bu asla değişmeyecek.
Tek hayalim erkek değil. Günlük hayatta aileme, arkadaşlarıma, sosyal çevreme karşı dışa vuramadığım hayalim bu. Onun için burayı kullandım zaten
Ben şahsen evliliğe karşıyım, dediğim gibi herşeyin başında iş gelmeli.
O da sizin fikriniz saygı duyuyorum. Benim için duygular daha ağır basıyor her ne kadar gerçekçi bir insan olsam da. Ve en büyük korkum yalnızlık belki de bunun icin istiyorum bilemiyorum
Evlenip eş ve çocukla uğraşacağıma o parayla bir kaç yıl sonra lamborghini gallardo alıp bodrumdan kuşadasına çeşmeye kısaca Türkiye'yi gezip hayatı yaşamak daha iyi bir seçenek gibi geliyor bana.
Kendi başına gezmek mi daha cazip geliyor peki yoksa yanında seninle beraber eğlenmeyi bilen bir kadınla gezmek mi?
Tek başıma şarkı açıp hayatı yaşamak daha cazip geliyor açıkcası, evlenmek hayatı bitirir hele maddiyat yok ise.
Maddiyat kesinlikle olmalı zaten de tek başına insan nereye kadar
Ömer Koç ve Güler Sabancı mesela, milyarderler ama evlenmek yerine hayatlarını yaşıyorlar.
Evlenip üreme ihtiyacıda duymamışlar.
ben 24 üm hocam az yavaş ya :D
Evlendiğim yok zaten üniversite okuyorum öyle bir şey mümkün değil de, içimde öyle bir istek var :)
yani illa ki oluyor bendede oluyor şu an eşim olsa dışarı kahve içmeye gitsek kötü olmazdı :D
Hah işte ben de böyle günlük hayattaki ufak tefek şeyler için istiyorum en çok. Mesela yaşadığımız yerde şahane bir yürüyüş yeri var tabiki kız başıma bu saatte çıkamıyorum, babam da öyle evden çıkmayı sevmez. Öyle oturuyorum evde mesela evli olsam eşimle alrim kahvemi dolaşırım diye geliyor aklıma
konum at geliyim kahve içmeye gidelim çok güzel olurdu bence lkçjdxkfglf
Hahah insan ufak detaylar için bile heves ediyor işte
bekarlığında güzel tarafları var ama evliliğin daha fazla gibi şu sıralar :d artık bebek görünce ben bile düşünmeye başladıysam zamanı geliyor
Bebek işin farklı bi boyutu. Çocuk sahibi olunca hayat mecburen ona göre şekilleniyor özellikle de anneninki. Onu isteyip istemediğinden emin değilim ama bir kocam olsun isterim
böyle tatlı çocukları görünce direk şeyi düşünüyorum eşimle akşam çocukla uğraşıyoruz onunla ilgileniyoruz falan kısa bi hayale bürünüyorum :d
Sende evlen de kurtulsun şu KS :))
artık zamanı geliyor aslında 20 den sonra bu tür istekler olması normal bence eskiden daha erkendi evlilik yaşı
@Damlarrsy ben için mi bahsediyorsun :D
@adamiim evettt
@Damlarrsy sen beni tanıyor musun? nerden biliyorsun istekli olduğumu :D
Aynen öyle eskiden daha küçüktü evlilik yaşları. Şimdi 30a dayandı. İnsanın da bazı ihtiyaçları istekleri var ve gençken olsun istiyor tabiki
umarım 27den sonra eşimle aynı evde kahve içmek nasip olur seninde öyle olur inşallah :D
Amin ma ben 27den sonraya kadar beklemem gibi haha
okul falan görürüm ben seni ya :D benden önce evlenemezsin hayır :D şu an zoruma gidiyor lkfdsjhgkldfg
Okul bitmeden mümkün değil daha 4. Sınıfa geçtim 4 var 5 var nereye evleniyorum sonra DUS var filan yakında evlilik mümkün değil yani, ondan çekici geliyor belki de hahaha
hayat belli olmaz ya bakmışsın seneye bu zamanlar düğün hazırlığı yapıyorsun :D
Mümkün değil haha babam kalp krizi geçirir
hakkında hayırlısı olsun gönlünce olsun inşallah :)
Amin seninde
Bu duyguları beraber giderelim
Çok normal 😄 okumuyor musun
Okuyorum, oldukça da zor bir bölüm hem de.
Hangi bölüm? Evlenmek için okulun bitmesini mi bekliyorsun
Diş hekimliği. Yoo kimse de yok hayatımda bir şey beklemiyorum
Anladım, muhtemelen bu evlenme isteğinin sebebi ağırlıklı olarak cinsellik
Bilemiyorum, belki de.
Normalden mi yüksek?
gayet normal kanka o yaşlarda
Anormal bence
Neden öyle düşündün
Gençsin daha zamanın var
Bizde steriz
bence erken
Zaten erken. Evlenmem yani de içimde böyle bir his var