Hayata ve ticarete baya erken atıldığım için maddiyatım oldukça iyidir. Evlilyim ve 1 çocuğum var. Yakışıklılık olarak ortalama biriyim. Ama genelde insanları zekamla etkilerim. Yanlız işim gereği bir çok kadınla toplantı / görüşme yapıyorum. Evli olduğumu bildikleri halde yanaşmaya eve kahve içmeye ya da yemeğe çağırıyorlar. Sizce maddiyatın etkisi mi?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kariyer ve maddiyat, başka açıkşaması yok bende yakışıklıyım ona bakarsan ama fakirim aşık olan bile bana yanaşmıyor maalesef
o kadar da öldürme beni be :)
Etken olabilir fakat sende durmuyor gibisin
Eşimi şuana kadar aldatmadım.
Ben sanmıyorum ya
Neden sanmıyorsun?
İnandırıcı gelmiyor , seni tavlamam 2 dakika sürer.
ahahah :) bunu diyen ilk kişi sen değilsin
Sadece söylüyorum. Yapacağımdan değil , şimdi zengin avcısı sanarsın. Varlıklı ailede büyüdüm.
Sadece söylüyorsun zaten gerisi olamaz :) yokya öyle düşünmüyorum. Sadece merak ediyorum nasıl 2 dakikada ayartıcaksın beni
🤷🏼♀️🤷🏼♀️ etme ilerisi olamaz
Hala nasıl tavlayacağını söylemedin :)
Çok zor olamazsın ya :)
Kimsenin başaramadığını, nasıl başaracağını merak ediyorum.
Bence herkes başarmıştır o yüzden hevesim yok
Hayır kimse başaramadı. O kadar kolay değil :)
Zoru oynama boşuna senin için kılımı kıpırdatmam çok istiyorsan kendin uğraşırsın :) 💅🏻
Oyunlar falan benim işim değil. Sadece değecek insanlara, gereken değeri veririm. Kimsenin de peşinden koşmam, her şey karşılıklıdır bende..
Herkesin tercihi olan beni çekmiyor malesff
Haklısın bende öyle yapıyorum zaten :)
:)))
Dekolte bir resim ve özgüvenli bir konuşmaya düşecek biri değilim :) daha fazlası lazım :) kendini biraz geliştir sonra gel :)
Ahahah :) hiç bir şey demeden etkilenmen peki...
Etkilendiğimi nerden çıkardın?
İlk cümle...
Beni nasl etkilemeye çalışçağını biliyorum diye söyledim. Belli oluyor zeki birisin :) ama dekolteye iki cinsellik konuşmaya ağzından su akacak bir tip değilim :) bunlar benim için boş. daha güzellerini daha zekilerini de gördüm :)
Gördüysen ne âlâ :) dekolte sana özel değildi
Bence algıyı dekolteye çekmeye çalışma. Bundan önceki resmin de dekolteliydi. Zeki birisin. Bunu kullan. Ama bu şekilde kötü gözüküyorsun.
Ve de gördğün gibi :) 2 dakikada tavlanacak biri değilim :)
Yüzümü göstermek istemiyorum. Demek beni daha önceden takip eden birisin :) ilginç
Tam olarak öylesin aslında
Tam olarak öyle olsaydım senden şu an Instagram falan istemiştim :) üzerine yürümüştüm :) Takip etmiyorum tabikide. 469 kişinin takip ettiğini, etmek gibi bir huyum yok :) Yüzünü de gösterme :) başka bir resimde koyabilirdin. Ama böyle daha çok ilgili oluyorlar değil mi :) Reel de alamadığın ilgiyi burada bir resimle alıyorsun :)
Reelde alıyorum fazlasıyla :) buradaki abazalardan ilgi ihtiyacım yok. Kezbanlar gibi fake fotoğraf koymak istemedim. Boynumu ve dudaklarımı beğeniyorum. Sen beğenmek zorunda değilsin
Abazalara ihtiyacın olmasaydı seni takip etmelerine izin vermezdin. Sorduğun sorulara cevap vermeleri ve egonu tatmin etmeleri lazım. O yüzden profilini gizli yapıyorsunda.. Ayrıca Reel de bu kadar ilgi alsaydın "GURU" seviyesine ulaşacak kadar burada takılmazdın :) Yalnızlığın her halinden belli :) burada çok kişi ile muhabbet ettim. Sorunsuz insan görmedim. Senin sorununda bu galiba.. Arkadaşın olmaması diyebiliriz :)
Abazalar sadece beni takip ediyor ben kimseyi etmiyorum. Takipçimsin onu da görüyorsundur umarım. 😂 Guru olmamın sebebi burada yıllardır aynı hesapta olmam amacım guru vs olmak değil. Bu zamanlar girerim belki 5 ay yok olurum. Takilmaca olarak bakıyorum. Senin gibi kız avlamaya çalışmıyorum. Çok şükür varlıklı ailede büyüdüm dediğim gibi rahatım çevrem çok. Devamını anlatsam ağzın açık kalır da sana bu kadarı yeterli :) Sana kolay lokma olacak kişilerle konuşursun artık.
Ben kimseyi takip etmiyorum :) Etmeye ihtiyacım yok. Boş vaktim olunca buraya gelir bir kaç şey yazar geçerim kimseyle uğraşmam :) Buraya takılıp kalmam. Takılmaca olsan 27 bin küsür puan yapmazsın :) birazcık önem veriyorsun :) Varlıklı bir aileden gelmiş olabilirsin. Ama ailen baskıcıysa ancak böyle internette vakit geçirebilirsin. Çok merak ettim devamı ne acaba :)
Baskıcı bir ailede büyüsem yurtdışında okumazdım :)
Yok devamı kalsın bu kafayla zor , çamur atmaya devam edersin.💋
Yoo çamur atmıyorum sadece tahmin ediyorum. Peki madem yanlız değilsin. Senin eksiğin ne ki buraya takılıyorsun?
Bi eksikliğimin olması mı gerekiyor? Demek ki sende de var eksiklik eşin tatmin etmiyor mu ne yapıyor dışarda arıyorsun? Yeni heyecanlar falan?
Evet çünkü 4 senedir buralara gelir giderim. Konuştuğum herkesin bir eksik yönü var. Ve burada tamamlamaya çalışıyor. Yeni heyecan falan aramıyorum. Bi bağımlılık diyebilirim. Daha önce de dediğim gibi ben eşimi aldatmadım..
Bana göre de bağımlılık. Bazen girerim bazen umursamam. Bu yalnız olacağım ya da eksikliğim olduğunu mu gösterir? Evet ilgilerin üstümde olması hoşuma gidiyor. Gencim güzelim seksiyim cilveliyimmmm 😋💅🏻 daha ne?
Ve sevgilin yok değil mi :) Bazen girerek, 27 bin puan yapmak zor be :) ondan diyorum ve yaşın daha 22 :) Tamam bende bunları dedim sana. İlgi çekmek istiyosun. Ama sen çamur atma dedin :)
5 yıldır buradayım :) sevgilim var kapakta görmüyor musun
Kapaktakinin de sen olduğunu düşünmedim açıkçası :) Peki sevgilin yetmiyor mu da :) Seni 2 dakikada ayartırım diyosun :)
sadece o kadar kolay olabileceğini soyluyorum meyillisin demek istiyorum. Sevgilim yetiyor çok şükür aşığım ona :)
Peki o kadar kolay olmadığımı anladın mı?
Çok daha kolay olduğunu anladım
Çok kolay olsaydım sana şu an istek atmış ya da Instagram istemiş ya da sana sulanmıştım. Bunların hiç birini yapmadğım için sinir oluyosun sanırım :)
Yoo neden sinir olayım aksine şu an hoşuma gidiyor senin bu aciz hallerin :) yapamayışın. Sulanmanı veya sosyal medya istemeni kabul etmem o ayrı :)
Aciz hallim neymiş? sana cevap vermek mi?
Bu kadar uzatman
uzatan ben değilim. ikimizde cevap veriyoruz.. egonu, abazalara karşı kullanabilirsin. bana sökmez
Ego değil özgüven diyelim 💋
özgüven, iftira atmak, aşağılamaya kalkmak değildir güzelim, bunu yurt dışında öğretmediler sanırım..
İftira?
eşimle ilgili söylediklerin, bana aciz demen.. ben sana böyle şeyler demedim..
Eşine bir şey demiyorum. Sana söylüyorum bana çamur attığın iğneleyici konuştuğun için.
Sana çamur atmadım ki? sadece tahmin ettim. Eğer biri burada çok zaman geçiriyosa yanlızdır. Bu kadar basit
Sende yalnızsın o halde diyorum bende başa sardık ya. Muhabbet böyle devam mı edecek?
Nasıl devam etmesini istersin?
Bilmem de habire önüme ısıtıp koyuyosun aynı şeyleri
Tamam o zaman konuştuklarımızla ilgili bir şey söylemiyorum artık.
Anlaştık
Peki sevgilin burada olduğunu biliyor mu
Evet.
22 yaşındamısın?
Evet
Hmm ee sen sor..
Çocuğun var mı
evet 1 tane var erkek
Allah bağışlasın bende oğlan severim.
Sağolasın teşekkür ederim. ALLAH nasip eder inş. Sen çalışıyor musun?
Babamın şirketindeyim sen?
orada ne iş yapıyorsun? Benimde kendi şirketim var. Birde ayrıca borsa da yatırım yapıyorum
Yanına gidiyorum bir iş yaptigim söylenemez anlamam etmem
baban hangi sektörde?
Ailem Türkiye'nin sayılı armatörlerinden:)
hmm bu özgüvenin geliş yeri demekki buydu :)
Ahaha :)
Evet sor bakalım :)
Eşin ne işle meşgul
Oda kurumsal bir firmada yönetici
İyi bakalım bitti sorularım :)80 görüş oldu tam
Vayyy baya çok olmuş :) Artık başka yere geçelim diyosun ya da bitirelim mi diyosun yani:)
Ben de sende soracağımızı sorduk bitirelim :)
Zeki bir hatunsun seninle arada bir muhabbet etmek isterim. Bende soru bitmez ya :)
her şey karşılıklı olmalı :)
Nasıl
Olur
Senden ricam engeli açarmısın bir şey söylemek istiyorum
Yani emgeklicektin madem niye takip ediyosun anlamıyorum gerçekten