AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sen uyurken rahatsız olma diye yatağının kenarında sivrisinekleri kolluyorsa
Benimle seviş yaş 20 çok azginim sev beni ver bana bikez seni mutlu ederim
Seninle birlikte iyi bir çocuk yetiştirmek istiyorum der geldi aklıma
Belli etmez, ediyormuş gibi yapar kullanıp atar
Bütün erkekler aynı mı?
Geneli bu model hepsi öylemi bilemem
32 yaşına kadar bunu anlayamadın mi?
32 değilim aslında 26 yşındayım uygulamayı açarken öyle girdim
He o zaman pek sevgilin olmadı galiba
Olmadı çünkü bir iki konuşur gibi oldum hepsi cinsellik konuşmak istedi hemen pis pis sorular sordular bana kendimi geri çektim
Ya aslında bunlar normal şeyler. Ama bu sınırı sen koymaliydin. Hepsi burdan miydi? Sokaktan okuldan falan hiç yokmuydu
Yok asla burdan kimse olmadı burdan kimseyle konuşmam ben hepsi yakınen tanıdıklarım aynı memleketten olan bildiğim insanlardı birbirimizi hep uzaktan görüyorduk ama yüz yüze oturup buluşmadık ve ayrıca ben yüz vermedim direkt konuyu cinsellikten saptırıyorlar
Peki hepsi mi cinsellikten lafı açtı?
Yani son konuştuğum insan aynı benim memleketlim çocuk beni çok uzun yıllardır görüyor biliyor yüz yüze gelip oturup konuşmadık ama hep birbirimizi görüyorduk telefondan yazışıyorduk ve bana dediği şey niyetim ciddi ailemi yollayıp isteyeyim diyordu bir baktım buluşalım dedi tamam dedim cafe de avm de bir yerde görüşürüz dedim bana dediği şey senin eve geleyim ama ailen yokken bende dedim senin niyetin nedir ciddi misin değil misin ne alaka ev dedim ev olmaz dedim geldiğim de niyetimi söylerim sana dedi evime gelince kararını verecekmiş saçmalığa bak
Ya gerçekten saçma bu. Yani o zaman dediğin gibi sana böyleleri denk gelmiş. bir şey sorcam. Çok mu güzelsin?
Yani normal aşırı güzel de değilim bnce normal bir insanım neden ki?
Yani bu dediğin gibi herkes seninle cinsellik konuşmak istiyorsa,, ya çok güzel ve seksi bir hatunsundur. ya da sana böyleleri denk gelmiştir.
Valla normal bir insanım öyle aşırı güzel ya da aşırı seksi bir tarafım yok ama bazen diyorum şerefsizleri çekiyor muyum ne yapıyorum
Tabi nasibinde varsa o. Aslında öyle düşünme ya. Erkenden nasıl biri olduğu ortaya çıkmış işte. Sevinmelisin. İşler ciddiyken başka şeyler de olabilir di
Valla ben gene de çok saf canım dedim ki eve neden gelmek istiyorsun dedim kahve içeriz film izleriz sohbet ederiz dedi bana sonra konuyu ablama anlattım böyle böyle diyor dedim ablam beni ayıktırdı dedi sakın öyle bir şey yapma Allah korusun sana bir şey yapmaya kalkar gücün bile yetmez dedi
Sonra da seni almaz bile ortada bırakır ben yapmadım der dedi
Haklı yani. Birini evine cagircaksan en az 1 senelik bir ilişkin olmadi lazım ve karşındakine guvenmen lazım. Senin memleketin neresi peki
Memleket Adana
Ya ne bir senesi daha bir kere bile yüz yüze görüşmedik hep uzaktan gördük birbirimizi evde buluşalım demekte mi amacı ne anlamadım
Amacı sevismek işte belli. Sadece o mu? Başka yokmuydu okulda falan?
Yani amacı sevişmek niyeti ciddi değil bunun diyorsun?
Oldu fakat hepsi aynı şekilde cinsellik tarzı konuşmalar yaptığı için ben istemedim ben namuslu aklı başında ağır bir erkek istiyorum cıvık gevşek erkekle yapamam anlaşamam zıt oluruz
Ismini dövme yaptırarak
evlilik bile diyemiyorsunuz
gozlerınden