Sevgilimin yaptığı anlasız hareketler, kızlar sebebi ne olabilir?

Merhaba dostlar,

27 yaşında bir kadına aşık oldum ancak söz geçiremiyorum. Onu X adında erkek bir iş ortağımla tanıştırdım, tanıştırmak zorunda kaldım. Sürekli beraber iş yaptığımız için haftada 3 - 4 gün görüşmek zorunda kalıyoruz. X güvendiğim bir insan değil, sadece çıkarımız olduğu için görüşmekteyiz. Ben ona hiç bir derdimi sıkıntımı anlatmam çünkü güvenmiyorum ama o herşeyini anlatır. Sevgilimi bu lanet herifle ayak üstü denk geldi diye tanıştırdıktan bir kaç gün sonra aramızda geçen ufacık bir problemde instagramdan ekleyip bu problemi ona anlatmış ve kim haklı diye sormuş, kendisi beni anlamıyor sen ne düşünüyorsun demiş. Benim bu konulardan çok sonradan haberim oldu. Sevgilim bir gün ben X'in numarasını alacacağım senin için sorun olur mu diye sorduğunda sebebini sordum dertleşmek istiyorum dedi. Ben de ona güvenmiyorum ilişkimle alakalı hiç bir konunun başkası tarafından bilinmesini istemiyorum dedim. Son günlerde problem yaşadık, bana söylediği bir kaç yalan yüzünden sinir krizleri geçirdim ve o kişiyi yakında olduğu için arayıp beni kurtar çok sinirli diyip yanımıza davet etmiş. O kişi geldi bizi birbirimizden ayırdı onun yanına gittiğinde telefonu eline alıp olayları dinlemiş kız arkadaşım ona bişeyler kanıtlamaya çalışmış. Ama o kişi benim yanıma gelip başka şeyler söyledi. Seni aldatmış bende aldatıldım biraz sakin olman lazım konuşur düzeltirsiniz telefonu benim de elime vermiyor tarzı konuştu. Ertesi günlerde ben sevgilime bunu söylediğimde ona suç atamam sen sarhoştun sana nasıl yaklaşacağını bilmiyordu beni senin elinden kurtardı, sen kıskançlık yapıyorsun, onu seviyorum oda beni seviyor gözlerinde bana verdiği değeri gördüm, sen olsanda olmasan da görüşürüm demişti. Biz bu olayın üzerine ayrıldık ayrılırken görüştüğümüzde senin için problem olur mu onunla görüşmem dedi Evet sorun olur ben onu hayatımdan çıkardım aramı açtım sende aynısını yaparsan sevinirim dedim. Ama bana yine aynı şeyleri söyleyip görüşmeye devam etti. Sonradan biz barıştık, X kişisiyle eskisi gibi değildim ama sevgilimle aralarında ne var ne konuşuyolar merak ettiğim için bağlantımı kesemedimde. Kafayı yiyerek 1 ay ayrı geçirdim sonradan barıştık ben bu çocuğun gerçek yüzünü artık görsün ve iletişimini tamamen kopartmak isteyip bana savunmasın diye o gün bana söylediği "bende aldatıldım telefonu bana da vermiyor." sözlerini yineledim. Bana yine sen kıskançsın o iyi biri ben seviyorum sen kafanda kuruyorsun tarzı konuştu hemde 3 kez. Ben de bir gün tatile gidecekken bu X kişisini aradım ve artık sevgilimden ayrıldığımı onunda görüşmemesi gerektiğini söyledim tatile geldim kıbrıstayım dedim. Sevgilimle aralarında bişeyler var mı bu söylemime rağmen nasıl hareket edecek merak ediyordum. Kız arkadaşıma akşam mesaj atıp "Sevgilin şu an nerde kıbrısta mı senin haberin var mı?" diye mesajlar atmış. Sevgilime konferans yapalım sebebi neymiş biliyor burada olduğumu beraber soralım dediğimde. Beni karıştırma kendin çöz diyip saniyeler içinde onun telefonuna döndü.

Güncellemeler
+1 yıl
Neden beni yalnız bırakıp onu aradın. Beraber sorularımızı sorup hayatımızdan defedecektik neden bu çocuk beni sürekli yalnız bırakıyorsun? Hani konuşmak karışmak istemiyordun neden onunla konuşuyorsun dediğimde bana "seninle konuşurken arkadan o aradı aramasa dönüş yapmazdım" tarzınde cümleler kullandı. Hiç bir suçunu kabul etmiyor yaptıklarında hata görmüyordu. Neyseki o çocuğu hayatımızdan çıkardık ama sevgilimden ayrıldım bu konular için hiç bir şekilde hiç bir şeyi telafi etmeye çalışmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ayırılıktan sonra defalarca kez bawrışmaya çalıştık ama ben bu yaptığını kaldıramadım sürekli üçüncü birini bana savundu onu sevdiğini değer verdiğini ben olsamda olmasamda onun hep hayatında kalacağını benim kıskanç birisi olduğum için böyle düşündüğümü ona suç atamadığını söyledi halbuki ben kimseye suç atmıyor olanı söylüyordum sevgilim bana inanmadı ve bunları söyledi. Bunların sebebini sorduğumda ise "benim yüzümden arkadaşlığın bitsin istemedim o yüzden böyle yaklaştım" dedi.
Sevgilimin yaptığı anlasız hareketler, kızlar sebebi ne olabilir?