Güncellemeler
+1 yıl
cevap yokmu hiç?
Aslında bende o kızdan hoşlanır gibiyim ama ne zaman konuşmak istesem didişiyor, inatlasıyor benle buda beni sinirlendiriyor mealesef, bi kaç kez de benden küstügünü söyledi :) Bu kızın derdi ne olabilir? bilen arkadaslar yardım etsin fikren bana :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni seviyor olabilir
Yanında eski sevgililerinden bahset
Vb gibi kıskandır
Onunla kafeye git yanında yalandan başka kızlar olsun senle samimi olsunlar
Masus baska tarafa bakıyorum sürekli nereye baktığımada bakıyor? fakat yaş farkımız çok kız ile.. bu yüzden tuaf geliyorda davranısları, sen canım dediğimde benden sogumustu kendinece ama sürekli hep benle urasıyor bana bakıyor baktıgım yere bakıyor hatta masus kızlara baktım bozuldu sonra cirkin birini gorunce bunada baksana diye fırca attı :))
Kaç yaş farkı var
bu arada sevmesine imkan yok, ancak ilgi ve hoslantı olabilir yeni tanısıyoruz..
Sevgili ol onla kafeye gitmeyi teklif et nolacak yaş farkından
Katlamacak derecede saçma gidiyo ne muhabeti kesiyor nede iyi davranıyor, dengesizce sürekli didişme halinde sanırım manyağın teki sadece, bana karşı kendini üstün gösterme ve beni ezme peşinde de.. Psikolojimi bozar bu benim, :)
Uzak dur kanka kaçan kovalanır bırak seni dahada kovalasın eli sonu pes eder
Artık kaldıramıyorum bugün neredeyse kavga ediyorduk, ayarsız benimde ayarımı bozuyor, sen önemli sanma kendini o kadar önemli değilsin seni önemsemiyorum diyor falan, konu olmadan bile böyle sacmalıyor, benim psikolojim kaldırmıyo yaptıklarını strese girdim :) dışardan görende kız beni aşalıyo, eziyor gorunuyo :)
Numarası kalsın yeni sevgili yap
Önmeseme yazma sorma
Bir süre sonra pes edecek yeni birini bul. bende aynı dertten vardı kurtuldum eli sonu pes etti peşimi bıraktı
İlgi gösterme kıskanır kıskanır senden nefret eder senden vazgeçer
Bunla sevgili falan değilim ya, yeni tanıdığım biri, numarasını falanda istemedim almadım zaten.. Bi iyi muhabbet ediyor bi tersleşiyor, uyuzlasıyor, çözemedim bu kızı ben işte..
Instagramı vermedin değil mi
Kurtul manyak tan ya da bana pasla
Ben bu tarz manyak ları seviyorum
Bu manyak la aramı yap sen kurtul beni yak sen
Ne istedim ne verdim, acaba benden gerçekten nefret etse heralde hiç muhattab olmazdı ne bileyim, stres yaptırdı bana çok
Yola getiririm ben bu kızı
Kanka sen bu kızla aramı yap sen kurtulursun ben seviyorum uğrasmayı bu manyaklar la sen aramı yap sevgili olayım bu kızla
Yok öyle bişeye gerek yok.. Muhattab olmucam olacak bitecek..
şu an ksde sende eklimi
Gerçekte tanıdığım biri ya. Buradan...
Sen ismini ksdeki ismini ksde sende ekli olan hangi kızsa şöyle anıyayim niyet ini
Nasıl yani
İsmine söylermisin tanıştır aramı yap işte kanka hayra girersin ben seviyorum bu tarz kızları
Sen kızla beni tanıştır KS üzerinden konuşayım tanışalım
Sevgili olmaya çalışayım
Bana bela olsun daha
Seni kurtarmaya çalışıyor um
Sen o kızla aramı konuşarak tanışarak nasıl biri olduğunu çözerim
Ya ne numara aldım, ne instagram, nede baska bişey, yeni tanıdığım biri :) çok mu meraklısın kızlar ile konusmaya :)
Böyle manyak kızları seviyorum
Ksde hesabı varsa söyle uğrasayım biraz akıllı kızla fazla anlaşamıyor um
Böyle manyak deli dolu kızlar çok tatlı oluyor
Sana burdan gerçek hayattan tanıyorum diyorum sen ne diyorsun :))
Onunla uğraşmanı istiyor onu salsan sana kendi gelicek eyer hoşlanıyorsa biraz ilgiyi kes ve olacakları gör
Bilmiyorum banada öyle geliyor, masus denemek icin ben onu tersledim biraz bide canım dedim küsmüstü gene barsıtı, zaten fazla oralı olmuyorum denk gelince biz, benim baktıgım yere bakıyor falan, ya da yanındakilerle konussam beni konsuturmuyor onlarla ve urasıyor sürekli benle.. Ona canım sen muhattab olma benle dedim buna ragmen gene sil bastan üstüme geliyor..
İtiraf etmesini sağla
ya da benmi tamamen yalnıs dusunuyorum diyecemde kızın yaptıkalrını anlattım, davranısları bu sekilde, itiraf etmesini nasıl salıcam bilemiyorum :)
Bende pek bilmem ki sana kolay gelsin
Sürekli bir iyi sonra bir kötü olup kavga etme moduna giriyoruz buna katlanamıyorum psikolojimi bozucak :) ne tamamen muhabbeti kesiyor nede tamamen iyi biri oluyor
Biraz uzak durmalisin
Mecbur, çok fazla kavga eder hale getirdi durumu.. :) Muhattab olmayı kesmem gerek kendim de rezil oluyorum
Beni kendinden uzaklaştırmak istiyo dicemde ondan uzak kalınca sürekli bana bakıyor gene benle didişiyor aramız düzelince muhabbet iyi sonra gene bir kavga moduna bürünüyor, psikoloji bozuyor resmen..
Vallaha sana kolay gelsin bu kizla uğraşilmaz
Uraşmıcam o zaman, bana yani kendime yazık. Muhattab olmayı kesse, sorun kalkıcak onuda yapmadı, belkide benle oynuyor, çokmu fırlama ne?
Kes konuşmay
Kesicem sanırım tamamen biter dimi?
Hoşlandığı için çünkü
Sürekli tersliyor bana ne bakıyorsun diyor ama hep kendi bakıyor sonra göz dudaj hareketler yapıyor saçma sapan, ne muhabeti kesiyor benle nede iyi biri sakin biri olmuyor sanırım dengesizlik içine işlemiş, benim ayarlarımı çok bozdu, bugün gene rest cektim muhatab olma benle diye dedim altta kalmamak için sonra 3 gün olunca gelir barısalım dersin komik olursun diyor..
Seviyor
Acaba :)