- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBak sana erkeklerin gözünden bakıp hemde bir erkek olarak onların düşüncelerini söyleyebilirim. Bak şu an biliyorsun ekonomik durum vahim kimse evlenmeye kolay kolay yanaşamıyor. Şöyle bir algı var kapalı kadınlar sevgililik olayına karşı ve erkek şöyle düşünüyor. Ya şimdi tanışsam bir ay sonra başlar evlilik konuşmaya hemen aile ile tanıştırır. Daha tanımadan sevgili olarak zaman geçirmeden hemen evlenmek ister. İkincisi dışarıya yansıttığın soğuk ve mesafeli birisi gibidir. Erkekler çekinir. Şimdi gidip açılsam reddeder. İstemez. Çünkü kimse reddedilmek istemez. Üçüncüsü sen neden bekliyorsun ki birisi gelsin seninle tanışsın herhalde ben bayanım demeyeceksin değil mi? Bayan da olsan sonuçta sende adım atabilirsin merak etme farklı algılanmazsın. Algılayanında kendi sorunu. Üçüncü olarak ta tanıştığın insanla hemen sevgili eş durumuna bağlama önce arkadaşın olsun senin konuşabiliyormusun anlaşabiliyormusun kendini yanında rahat hissediyormusun yüzün gülüyor mu onu görünce bunlara bak ama önce dediğim gibi arkadaş gibi ol. Tabi normal arkadaşın gibide değil yani sevgilin ama yani nasıl ki arkadaşlarının yanında rahatsın konuşabiliyor anlaşabiliyorsun öyle biri ile sevgili ol.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa varya çok sağol en iyi yorumu sen yapmışsın orası öyle bende hemen sevgili olalım demiyom zaten tanışmak istiyorum olmuyor özelden iznin olursa yazabilirmiyim bu konu hakkında
- +1 yıl
tabi ki ne zaman istersen aklına takılan ne olursa
En İyi Cevaplar
+1 yılYüzünüz gayet güzel kötü ve umutsuz düşünmeyin her zaman olumlu olun, evliliğe kendinizi sıcak ve yakın görmeniz elbette çok hoş ve güzel fakat bunun için biraz erken bence size daha çok karşılıklı sevgi ile dolu bir ilişki lazım. Belki de sosyalleştiğiniz yerlerde karşı cinsleriniz sizden çekiniyor olabilir. Unutmayın nasıl düşünür ve kafanızda kurarsanız pek yakınını yaşarsınız.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim yorum için ama kendimi nasıl değiştircem çok soğuk mu duruyorum kendimi cana yakın hissediyordum ama dışardan öyle görünüyorum demek
- +1 yıl
Pek soğuk durmuyorsunuz bence kendinizi değiştirmeyin sadece ufak dokunuşlar yapın normal durduğunuz için çekiniliyor olabilir unutmayın bu sadece bir olasılık en basitinden güler yüzlü olun yalnızca bu ve buna benzer ufak dokunuşlar yapın güler yüz kadın erkek farketmeksizin her insanı samimi yapar. Rica ederim asıl ben teşekkür ederim. ☺️
- +1 yıl
Tabii ki bildiğim kadarı ile yardımcı olurum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence herkese uyumlu değilsin. Mesela seninle sevgili olacak kişi seninle eğlenceli vakit geçireceğine inanmıyor. Biraz stilini değiştir. Beyaz giymek yerine biraz renkli takıl. Senin eğlenceli birisi olduğunu kanıtla. (Cinsellik anlamında söylemiyorum)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen her renk giyiyorum yine aynı
Cevap sahibi+1 yılSamimiyet kat biraz kendine. Biraz donuk duruyorsun. Yapıcı eleştiri olarak algıla lütfen bunu.
Cevap sahibi+1 yılElbette
+1 yılDemek ki insanlar sana bakınca kendini geliştirememiş biri görüyor, erkekler de artık kendileri ile eşdeğer kızlar arıyor. Bu hayatta hiç bir işte başarılı olamamış 18den itibaren koca arayışına girmiş biri ile evlenmek ben de olsam istemezdim. Hayatımı paylaşacağım insanda bir mücadele edilebilirlik görmem gerek ki onunla zorlu bir yola başlama kararı alabileyim. 🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKapalı olduğunuz için olabilir. kapalılar genelde ilişkiden uzak olarak algılanır
00 Yorumla
+1 yılYa baslatma simdi sevgiline ne demek evlilikten vazgectim sueu psikolojisine kapilmasan olmayacak degil mi etrafta duzgun insan kalmamis daha 20sin bir de ciddi dusunmekten vazgectim gidisata gore bakariz olayina girmissin coktan etraftaki pislik gecici yalan dolan sevdalar hic mi ibret olmuyor acelenin manasi ne soyler misin soylemezsin ben cevabi vereyim cunku herkesin sevgilisi var kendini farkli ve kotu hissediyorsun olay da burada basliyor bu mantikla sence ne kadar dogru karar verilebilir zamani gelince evleneceksin zaten etraf haddinden fazla sevgiyi aski saygiyi sadakati bahane ederek ana odaklanan tiplerle dolu hepsi duygusal konulardan muzdarip ne hikmetse soyle bi etrafina bak da feyz al cabucak degistir dusunceni ve zamana birak kendi degerini dusurursun diger guruhtan farkin kalmaz secim senin niye kendimi yorduysam bosuna orasi da mechul
00 Yorumla
+1 yılacelen ne yahu
elbet birisi çıkar karşına seni begenir sende ondan elektrik alırsın bu kadar endişe etme00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılKendini evliliğe hazır hissetmen güzel ama kendini kullandırtma sakın Buna dikkat et
İyi biri çıkar karşına inşallah Bence böyle bi arayışa girme Acele etme Bekle Sen kendini koru Senin gibi biri çıkar karşına04 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatta istemem öyle kullandırtmam kimseye kendime saygım var ve çoğu ilişki cinsellik üzerine bende 3 yıldır ilişki yapmıyorum bu yüzden ama artık ciddi istiyorum
- +1 yıl
Aklını kullan da sonra pişman olma
- +1 yıl
Biri karşına çıkıp ciddi ilişki adamıyım ciddi ilişki istiyorum diyip kandırabilir seni Akıllı ol yani hep
Soran+1 yılYani öyle diyen çok oldu ama kanacak kadar aptal değilim
+1 yılDaha yaşın genç ve evlilik konusunda acele ediyosun bence tabiki sen bilirsin ama birisini buldun varsayalım fakat kötü olursa iyi geçinemezseniz ne olacak? Bu işler aceleye gelmez tanımak lazım karşı tarafı ailesini çevresini vs. Ayrıca kısmet işi bu bekleyip sabret önemli olan evlenmek değil hayırlı birisiyle hayata devam etmek 👍👍
00 Yorumla
+1 yılKApalı oldugun içindir herkes tek gecelik ilişki aradıgından yanaşmıyorlardır
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü bir durum
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok allah sahibine bagışlasın
+1 yılValla bu profil fotoğrafı ile bu iş çok zor görünüyor 😅😅😅
04 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü ki
- +1 yıl
Değiştirmissin hemen olmadı bak şimdi 😅😅
Soran+1 yılDeğiştim 😢
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı kardeşim, rabbim gönlüne göre versin inşallah , yanlış anlamasan ciddi ilişki için 25- 30 yaşi düşünmeni tavsiye ederim
bence şanslısın bu durumda :D instagram profilin gizli mi açık mı o durum çok etkiliyor :D
09 Yorumla
Soran+1 yılAçık
Soran+1 yılYok yapmıcam uğraşamam
Soran+1 yılEvet sen
- +1 yıl
Ankara deseydin gel kahve ısmarlayım dertleşelim diycektim ama sakarya biraz uzak kaçıyor :D sen kendini bozma sende sorun yok şimdi kiler böyle farklı şeyler istiyor ama evlenilcek kız tipi sen oluyorsun kapalı olman + senin için şahsen ben eşimin ya da sevgilimin kapalı olmasını isterdim hatta sevgilimden ayrılmamdaki sebepler arasında kapanmayı hiç düşünmemesiydi
Soran+1 yılSen kapalı seviyon
Soran+1 yılOlabilir ama kapalı kız isteyen pek yok
Biraz otarafın bu tarafın oynasa erkekler pervane olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bi insan değilim
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılTipin güzel belki soğuk duruyorsun. Daha önce sevgilin oldu mu olduysa kaç tane oldu hayatın boyunca
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 tane 3 yıl önce
- +1 yıl
Hayırlısı olsun reis
Soran+1 yılOlur
Soran+1 yılSen ekle
- +1 yıl
Hey yazmadin sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTipki ben gibi sıkkın duruyorsun eglencesiz ve zorla yasiyor gibi. gayet guzelsin cilve lazim
12 Yorumla
Soran+1 yılCilve yok bende nasıl yapcam
Cevap sahibi+1 yılBilmiyrm🥲
+1 yılsanaldan bul reelde kapalı kıza kimse yazmaz %1 şansın var yani. dost acı söyler boşuna düşünme
00 YorumlaGüzelsin vücudunda güzel görünüyor boyun kaç
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızsın. Yakında tanışmak isteyen çok olur seninle
00 YorumlaSeninle konusabilir miyim ciddi ciddi aynı şeyleri düşünüyoruz
00 Yorumla
+1 yılArada kalmış insanları kimse istemez. Tarafını seç sonra gör bak nasıl istediğine ulaşıyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Sorabilirsin tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet de güzelsin kankiş yaa niye takıyosun bu kadar
14 Yorumla
Soran+1 yılilişki istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılİlişki derken? Şeyy diyosan erkekler dünden razılardır kızz ama herkesle de olabilicek bişiy diyil , umarım seni doğru anlamışımdır , anladığım şeye göre cevapladım çünkü 🤭🙈🤭
- +1 yıl
Iliskiden kasit
- +1 yıl
Bel alti disinda baska bir seye basiyor mu kafaniz
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen önce ne istediğine karar ver ya çocuk oyunu değil ki bu :)
00 Yorumla Knkcım bende tam tersi oluyordu. Ben güzelim diye istiyorlardı. Seni de elbet seven çıkar. Hata yaptığın nokta cıvıklık sakarlık heyecan ve benzeri olabilir.
00 YorumlaBende erkek olarak öyle düşünüyorum olmadımı olmuyor iste
00 Yorumlaaşkom çok güzelsin seninle tanışmak istemeyenlerin başına taş yağsın baby <333
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılcıddı ılıskı ıstıyorum dedıysen kacmıslardır
00 Yorumla
+1 yılDaha gençsin ya illa biri çıkar karşına
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama çıkmıyor ki
+1 yılBı kişi çıkar tam çıkar öyle düşünme
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çıkar biri merak etme seni de isteyen
18 Yorumla
Soran+1 yıl😅 😅 😅 Sanmıyom
Soran+1 yılHerkes açık kız seviyor
Soran+1 yılÖyleyse niye herkesin yanında açık kız var
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşındasın çıldırtma beni
110 Yorumla
Soran+1 yılOff napiyim ya herkesin niyeti cinsellik olmuş sap dolaşıyom cinsellik te yaşamak istemiyorum direkt evleneyim oda olmuyor
- +1 yıl
O zaman ben kendimi denize atayım ya 27 yaşindayım
Soran+1 yılSen, nasıl Durmuşsun ya okadar ben 20 de evlilik düşünüyorum 😅
- +1 yıl
Helal süt emmiş biri çikmadi ki 🤣
- +1 yıl
Haram sut emersen cikmaz tabi aslanim
- +1 yıl
Ne alaka mal herkes senin gibi mi
- +1 yıl
Keske herkes ben gibi olsa elimden gelen herseyi yapardim bunun icin
- +1 yıl
Lan yuru git
- +1 yıl
@sedat1aslannn yok ciddi manada diyorum ilk yazdigim seyden dolayi boyle tepki verdin
- +1 yıl
Kardeşim rica ediyorum beni. etiketleme
+1 yılboş ver sen değil onlar üzülsün
03 Yorumla
Soran+1 yılBen üzülüyorum yalnızlık bi yere kadar güzel sonradan acıtıyo
- +1 yıl
Yalnızlık Allah'a mahsus elbet hayat arkadaşını bulacaksın 20 yaşındasın daha
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBelki suriyeli sanıyorlardır
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni sanmıyorlarsa beni hiç snmazlar
- +1 yıl
hqjejehhehe alınma realite konuşuyor
+1 yılAramayı bıraktığı an bulacaksın
08 Yorumla
Soran+1 yılOluyo mu cdden öyle
- +1 yıl
Evet, zaten daha evlenmek için çok gençsin
Soran+1 yılBiliyorum ama kendi tercihim böyle okumuyorum zaten
- +1 yıl
Tabi ki son karar senin. Ancak bu kadar küçükken doğru insanın karşına çıkma olasılığı biraz düşük. Bundan bahsetmeye çalıştım
Soran+1 yılEn azından 18 değilim ztn hemen evlenmicem 1 yıl falan sevgili olurum tanımak için
Soran+1 yılTeşekkür ederim yinede yorumun için
- +1 yıl
Allah hayırlı insanlar çıkartsın karşına 😌
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim 😊
Karşına çıkar sabretmen lazım
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır sabrediyom
Soran+1 yıl20
- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYa neresi normal jsjss
010 Yorumla
Soran+1 yılOrtalamayım yine
- +1 yıl
Güzelliğine lafım yok. İnsan kendini niye bu hale sokar mk
Soran+1 yılNe hale sokmuşum ya
- +1 yıl
Şu profil resmine bir bak. Düşük IQ kokuyor
Soran+1 yılNe kadar kabasın insanlara hakaret etmek hoşuna mı gidiyor sende IQ seviyeni tanımadığın insana hakaret ederek belli ediyorsun yazık kafana
- +1 yıl
Ben öyle aşağılık bir insanım
Soran+1 yılBöyle devam et insanları kırarak bi yere varamazsın
- +1 yıl
Niye ciddiye alıyorsun ki beni
Soran+1 yılKırılgan bir insanım kalbimi kırdın
- +1 yıl
Geçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet meselesi bu işler.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasibim kapalı
- +1 yıl
Nasibin benim belki gel konusalim
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanısabilirmiyiz😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Gittli gelli olmaz ama öylecikler 😅😂
00 Yorumla
+1 yılişsizlik böyle bişiiiiii
00 YorumlaÇok sert duruyor olabilirsin dışarıdan
00 Yorumla
+1 yılDemekki sadece güzellik yetmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. nasıl tanışcaz ki senle de hemen tersler gibisin
012 Yorumla
Soran+1 yılYok artık ya
Soran+1 yılBen öyle değilim görünüşüm öyle
Soran+1 yılNiye sefil oldular
Soran+1 yılBen öyle düşünmüyorum her erkek hakkında
Soran+1 yılGüzelmiyim bilmiyorum
Soran+1 yılDeğer veren yok
Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. hangi şehirdesin?
00 YorumlaNasip bu işler tatlm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. çok da güzelsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBahtım güzel değil ya
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsekste iyi değilsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadığım için beni ilgilendirmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılOhoo sen daha burdamisan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHadi gel evlenelim
00 Yorumlatatlım güzelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama ben güzellikle ilgili bişey sormadım ki niye kimse benimle tanışmıyor diye sordum
Çark caddesine git
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ys türk yok orfa
+1 yılYaşın çok küçük
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun
Dua ediyormusun ben ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSenle yoksa bizle hiç olmaz deli kız
00 YorumlaFazla mı güveniyorsun?
00 Yorumla
+1 yılkorkuyorlardır :D
00 Yorumla
+1 yılKısmet meselesi
00 YorumlaTipte sorun yok
00 YorumlaKilo vermelisin
00 Yorumla
+1 yılBen tanışmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş farkımız olmasa yazardım sana
00 Yorumlaİnş bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olduğundandır
04 Yorumla
Soran+1 yılBen kapalıyım diye kalbim yok mu insan değil miyim
- +1 yıl
Öyle bir şey demedim. Sadece insanlar korkuyorlar tanışmak istemekten
Soran+1 yılİnsan yemiyom ki ben insan mı yiyom😅
- +1 yıl
Yok, muhafazakar dindar insanlar olumlu bakmıyorlar ya ondan. Kötü tepkiden korkuyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulun hatayı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik yaşarsan olur yani bulursun bir süru
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım