Aşk İlişkileri İlişkileriniz en çok sanalda mı yoksa reelde mi oldu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İlişki yaşadınız insanlarla sanalda mı reelde mi tanıştınız? İlişkileriniz en çok sanalda mı yoksa reelde mi oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sanalda tanıştıklarimdan biri ile reelde uzun zaman pandemiye kadar çok iyi sıcak bir ilişkimiz vardı.. Sanalda da o beni bulmuştu üç ay yazışarak sohbet ettik..3 Ay sonunda sana güvendim reelde de görüşelim dedi ve 8 yıl reelde görüştük 1 1 Yorumla mehcab +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. Sanalda oldu 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sanalda reeldekilere göre daha fazla samimi oldum insanlarla ama sevgili seviyesine gelmedik bana uymadığı için. 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sanalda tanıştığım birisiyle mutlaka reelde görüşürüm sevgili olacaksam 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Gerçek hayatta da sanalda da hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar