Ben artık kimseyi sevmek istemiyorum. Kalbimin kapılarını tamamen kapatıp kimseye aşık olmak istemiyorum. Birini hayatımın merkezi yapıp gururumu hiçe sayacak kadar çok sevmek istemiyorum. Bu mevzu yüzünden her şeyi aksatmak istemiyorum. Cidden naparım bilmiyorum bana tavsiyeler verir misiniz? Üzülmeye halim kalmadı.. Dalga geçmeden cevap verirseniz mutlu olurum , teşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevmezsenn sevme-ibrahim tatlısesden ben den sana gelsin
🥲 teşekkürler
rica edeerim :D
Ümitsiz yaşamak zor severken ayrılmak zor kader böyle istiyor dayan yüreğim dayan
Ayrılmadım sadece sevilmiyorum 🙂
Bu ilk defa değil ki kimselere inanmadığın yalan söylemeye başladığın günden beri bu ilk defaa
Cesaretimi topladım gururumu ezdim geçtim bir zeybek gibi dimdik dikildim tam karşında son bir defa
Bugün fal bakmayı öğrendim elini tutabilmek için son bir defa
Şiir felan mi bu ne anlamadım
Sjdkskd şarkı yazıyorum rastgele yav sevilirsin takılma bu kadar
Hayat ciddiye alıncak bişey değil alma kimseyi ciddiye sevmeye başlarlar
Herkes aynısını diyor
O zaman bende sevmem nolucak
Sevme amaan
🥳🥳🥳🥳
😎😎😎
Kendini kapatarak sadece kendini cezalandirirsin. Hiçkimseyi hayatının merkezine koymayacaksın. Her iliskiye ben ciddi iliski istiyorum diye sartlayarak başlamayacaksın. Ilk önce tanıyıp sonra iliskinin adini koyacaksin
Ben tanıyorum küçük bi ilgiye düşüyorum sonra geberiyorum
Iste o ilgi sevgi zaafını belli etmemen gerek. Ve kendinu kapatırsan bu ilgi sevgi açlığı daha da büyür ve sonrasında cigeri 5para etmez biri gelip seni yine uzer
Bende aksine iliklerine kadar hissettiriyorum. Açınca noluyor ki yine aynı şeyleri yaşıyorum
Sanırım aileden de ilgi, sevgi ve şefkat eksikligi yaşıyorsun
Annem , biraz arkadaşım çevre.. hoşlandığım kişi
Iste kendini kapatma ama o zaafını törpülemelisin
Nasil yapcam
Sosyalleş, erkek arkadaş edin ama normal.. illa sevgili olmak zorunda değilsin.
Kimse arkadaş olarak da yanasmiyo
Is/okul falan var mi
Var
Hangisi ar
Okul
Iyi iste sosyalleş. Arkadas edin. Sadece okul olarak. bakma. gerekirse ihtiyacın olmasa da part time is bul kendine
O ne desem
Yani günün belirli bir saat aralığı
Derken? Günlük sevgili mi diyorsun
Is diyorum ya paraya ihtiyacın yoksa part time is bul kafanı dagit yenu arkadaşlıklar edinirsin diyorum 😂😂😂😂
Çalışmak diyorum iş diyorum 😂😂
Hee yapamam ki
Sanırım daha lise okuyorsun😂😂
Evet
O zaman bırak şimdilik bu gönül işlerini acelen ne. Zamana bırak. Ilk üniversiteye at kendini sonra hepsi olur zaten
Acelem yok ama sevgi açlığım var iste
Senin olgun erkeklere de ilgin vardir bence
Su an kendimden 6 yaş büyük biriyle konuşuyorum zaten ama beni sevmiyor artık hisleri yok
Peki daha büyük erkeklere ilgi hissettin mi hic
Hayır ya deli miyim onlar benim amcalarımdır 😌
Iyi aferin sana. En azindan farkindasin
Yani bi zahmet
Bir erkek hayatınızla oynadı diye hayata küsüyorsunuz
Hayır sadece sevilmiyorum yoruldum
Kimseyle tanışmazsan kimseye bu şekilde de bağlanmamış olursun
Ya okul ortamı felan nolucak?
Mesafeni koru
Doğru deneyeceğim
Sana verilecek tavsiyem yok çünkü sevilmeye o kadar çok ihtiyacın var ki
Evet.. ama gerçekten sevilmeye
Gerçek anlamda sevilir misin bilmiyorum Hayat sürprizlerle dolu umarım o yorgun kalbinden birisi öpecek kadar çok sevebilir seni
Hayır tabii ki de.. umarım 🙂
Tamam umudun kalmamış çok yorgunsun da olmasına o kadar çok ihtiyacın var ki inanmak istiyorsun adeta umarim diyebiliosun sadece
İnanmıyorum kj
Yorgunluktan Emek vermekten çabalamaktan ve karşılık bulamamaktan inancını sorguluyorsun
Ama eksikliğini yani boşlukta olduğunu ve düştüğünün farkındasın sadece tutacak ayağa kaldıracak el bekliyorsun
Aynen öyleyim 🙂
Başkasının seni üzmesine izin vermen başka bir sorun. Aşık olmak demek zaten ona biraz da güvenmek demek bir yerde. Alınganlık var mı sende ona göre bir şey diyebiliriz.
Cok fazla seviyorum sevince. Ben güveniyorum hep.. Hemde baya fazla var
seni biri inçitmiş belli deymez yapma karamsar olma hayat devam ediyor unutmaaaa
Beni herkes incitiyor biri değil
saf doğal oldunmu ewet herkes inçitiyor o zaman sende sert ol
Ve kendim oluyorum hep ve duruşum zaten öyle sert bi mizacım var
sen bana cok benziyorsun burcun yengec mi yoksa
Hayır balık
hımmmm balıklar daha duygusal ewet
Evet
sevgilin var mı
Yok
ewet cevap verseydin bekliyorum kararını
Hayır olmaz.
anladım beğenmedin beni sende benim kalbimi kırdın sağol
Kb ama babam yaşındasın 🙄
ben yaşını bilmiyorumki hmm öyle diyorsan anlarım tabi özür o zaman bilmiyorum yaşını
18..
tamam sen istemiyorsan sorun değil ben sana insanca yazdım sadece yazma dersen anlarım
Anladım sorun yok
iyi günler
Sizede
Kaç sevgilin veya flörtün oldu şimdiye kadar
2 sevgili buradan onlar da 2 de flört
Herhangi biri ile birlikte oldun mu
Hayır
Yaşın kaç
Bunu söylediğimde daha gençsin olur diceksiniz biliyorum. 18
Yoo gerektiğinden çok erken başlamışsın ilişki olaylarına ve muhtemelen yanlış kişiler çıkmış karşına ve bu durum senin kalbini yormuş sende şöyle bir düşünce oluşacak bu süreçten sonra sana adım atanları reddedeceksin sonra ya bu doğru kişiyse diye bir ikilem yaşayacaksın. Ayrıca erkeklerin ilgisine alışan kız sevgili veya flört olmadan fazla uzun süre duramaz bunu da göz önünde bulundur sevindirici tarafı sadece şu evet kalbini kırmışlar ama en azından herhangi bir yakınlaşma yaşamamış olman güzel
Sana asla kimseyle çıkma sevgili olma diyemem böyle bir şey söylesem bile yapamazsın muhtemelen sadece ilk görüşte 10 puan verme kimseye gereğinden fazla değer bile değil gereğinden az değer ver
Sevginin erkeni geci olur mu , evet yanlış kişiler.. Bana adım atan yok ki reddedeyim. Evet baya alıştım erkek kankami bile sevdim.. kötü şeyler oldu biraz ama sanaldan.. Ben fazla abartıyorum işte iliklerine kadar hossettiriyorum duygularımı
Hatayı orada yapıyorsun zaten sen böyle yapınca erkekler seni cepte görür ve tüm ilgiyi keser sende ilgi görmek için bu defa daha fazla değer vermeye ilgi göstermeye başlarsın ve mutsuz son ayrılık
Tam da öyle oluyor. Ama ne istiyorlar anlamıyorum fazla değer veriyorum yok vermiyorum yine yok ben napayim tam olarak
Değer vermeyince belli bir süresi var işte sen o süre boyunca biraz sabırlı davranmalısın sen ilgiyi kesince hemen geri gelsin diye bekliyorsun muhtemelen
Evet ama olmuyor bi türlü
Dediğim gibi sabır
Sen en iyisi biraz bu işlere ara ver biraz ruhun dinlensin
Yalnız hissediyorum kötü hissediyorum aç hissediyorum
Farkındayım zaten ama dayanabildiğin kadar dayan ondan sonra daha seçici ve kaliteli olur ilişkilerin daha doğru kişiler ile adım atarsın
Yaa çok seciciyim ama hep yanlış insanları seviyorum 😂
Hem seçici olup hem yanlış kişiyi seçmek te bir marifet yani
Evet 🥲
Üstelik balık burcusun bak merak ettim seni
Niye ki
Nasıl bir kişilik yapın var karekterini güzelliğini vs
Kırılgan biraz soğuk biraz enerjik biraz deli biraz ergen hepsinden var. Güzellik desen millet beğeniyor iste
İşte tüm bunları görmek tanımak isterdim
Iı mümkün değil
Peki sağlık olsun
Amin inşallah