Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçmalamış bence, 10 yaş bile normal Aşık olduktan ve anlaştıktan sonra. Arkadaşları seni kıskanmış bile olabilir, belki sen güzel olduğun için yaşı sana eksik olarak hissettirmek isteyebilirler. Bu tipler her yerde var, kusur aramak ve bulmak. Bir diğer nokta, o kadar iddialı iseler, kendi kız arkadaşlarını çağırsınlar yaşlarını sorun ve tiplerine bir bakın, acaba neye benziyorlar. Emin ol seni kıskanıyorlar, erkek arkadaşın karakteri tam oturmamış olabilir, çünkü biyolojik yaş ile sosyolojik ve zihinsel yaş arasında 2-3 yaş fark olabiliyor. Bence onları çağır, lafı ağızlarına sok.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin tabii ki de haklı değil sana kızmak yerine aksine arkadaşlarına kızmalı onları susturmalı ağırlığını koymalı ve senin yanında olmalıydı ama sevgilin sana kızmış senin hiçbir suçun yok ve bunu bile bile seninle üç yıldır sevgiliymiş zaten yani yaşını bile bile
Ama ben sana bir konuda kızdım kendin bunu duyduğun zaman sevgiline bırakmadan ağırlığını koymalıydın yani tepkini vermeliydin göstermeliydin bir duruşun olmalıydı gülüp geçmemeliydi maalesef senden de yüz bulmuşlar
Son Olarak Benim de erkek arkadaşımla aramda 15 yaş hatta 17 yaş var biz bile bu yaş farkını sorun etmezken sizin 3 yaş etmeniz bence çok gereksiz00 Yorumla
Ohaa yani ohaa pis mide bulandırıcı mal engellesene abi o pici şerefi olsaydı onlar kahkaha attığında onlara bagirirdi yapamiormu seni alıp giderdi yolda seni sevdiğini ve onları kafaya takmamani gereksiz insanlar olduğunu hatta onların yanında onların ağzını kapatacak bussuru laf etmeliydi bak sen Allah aşkına uzak dur bu pislikten boş ver 3 yılı bune ya sen anlattın ben delirdim
11 Yorumla
Soran+1 yılSorma kuzu arkadaşları Bi kahkaha attı ya bu nasıl iş sonra oda bozuldu gittikten sonra diyor rezil ettin beni niye söylüyorsun dedim ayıp bişi mi yaşım öyle bana kızıyor rezil ettin diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin adam değil galiba bir kadına bağırılmaz öncelikle babam annem ile ile evlendiğinde her ortamda annemin babamdan 10 yaş büyük olduğunu söylüyor annem de söyler tabi çünkü bu aşkın sevginin yaşı olmadığını gösterir hatta annem 11 çocuk doğurdu babam ile annemin aşkı ilk günkü gibi mükemmel
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aranızdaki yaş farkında bir şey yok ki yani dalga geçilecek bir durum yok bence. Sevgilinizin arkadaş çevresi bence saygılı, kibar ve elit insanlar değil yani aranızda çok yaş farkı da olsa bile dalga geçmemesi gerekirlerdi. Bence arkadaş çevresini tekrar bir gözden geçirmesi lazım ve sevgilinizin de bu yaş konusuna bakış açısını şekillendirmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyide üç yaş fark bile değil ki kaldı ki bundan arkadaşlarına ne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sana kızan sevgilin haklı değil tabii ki de yani senin zaten ondan büyük olduğunu kendisi bilmiyor mu herhangi birinin bilip bilmemesine ne gerek var ki yani bu durumdan utanıyorsa neden seninle sevgili o zaman saçma sapan bir şey değil mi sence de yani eğer çok bu durumdan rahatsız oluyorsan sevgili olmayacak kendinden büyük birini bulmayacak yani bu yaş mı önemli kiminle anlaştığını daha önemli değil mi nasıl anlaştığını ya arkadaşlarının gülmesi Apayrı mesela nasıl bir ortamdaysa artık
00 Yorumla Selamlar,
Benle sevgilim arasında 15 yaş var. Kendisi 20 yaşında bende 35 yaşındayım. Bunu biz hiç sorun etmezken. Bizden başka herkese dert oluyor bu durum nedense. Sizin yine bu kadar fazla yaş aralığınız yok. Bence kafaya takılacak bir durum değil. Sevgilin büyük ihtimalle arkadaşlarına kızıp hıncını biraz senden çıkartmış. Onunda artık bazı şeyleri anlayıp ilişkisinin arkasında durması gerekiyor. Doğru insanı bulduğunu düşünüyorsa bu basit konulara takılmamalı.
20 YorumlaBöyle giderse öyle sevgili yüzünden tıpıda kaybedersin
Lan nedemek yaşını söyledi diye senin rezil etmiş
Olan sevgilinin yaşı seni rezil etmemiş ama beynin seni yeterince rezil etmiş
Bence boşuna 3 yıl bununla Heba etmişsin bırak gitsin sana yaramaz15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın amaa ağladım aradı diyor ablam yaşındasın insanlar tuhaf bakıyor bize ne yaptım bilmiyorum ben
Soran+1 yılCiddi misin
+1 yılİşte her tıp okuyan zeki olsa diye bundan diyoruz. Çoğu kişi, yüksek puan aldığı için zeki sanıyor. Yalnız daha düşünmeyi bilmiyor. Düşünse zaten ilk başta yaşının farkında olup seninle ona göre sevgili olurdu. Yani buna sorarlar. Madem yaşını sorun ediyordu ne diye sevgili oldu diye. Yani yaşı küçük. Muhtemelen arkadaş çevresi de onunla yaşıt olmalı. Çocukluğuna vermek lazım. Zira olgun düşünen biri "Ben, bu kızın yaşını en başından biliyordum diye düşünür. Seni suçlamak yerine ilişkisine sahip çıkar." Oysa basit olanı yapıp sinirini arkadaşlarından çıkaracağı yere senden çıkarmış. Söylediğim gibi çocukluğuna ver ve bence ayrıl. Daha sana arkadaşları karşısında sahip çıkmayan biri ömrü boyu ezdirir. Şu an arkadaşlarına, ileride ailesine... Bunu şimdiden görmüş olduğuna şükret. Ona göre ilişkini gözden geçir.
Ayrıca arkadaşları da ayrı bir saygısız ama çok güzel bir atasözü vardır : Gülme komşuna, gelir başına.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana böyle dese ben ayrılırım. Ulna g*rizekalı herif, ben güzellik algılarına uymadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek; herif ne güzel şanslı yani sevgilisi var, el üstünde tutacağına kızıyor (!) Onun kızmasını yerim, kim lna o kızıyor? P*şt!
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka güzellik algısı
Cevap sahibi+1 yılNasıl ne alaka? Boylu poslu, büyük şeyli ve yakışıklı erkekler varken kim beni sevsin ki? KizlarSoruyor'daki veya diğer sosyal medya platformlarındaki kızların yorum ve düşüncelerini hiç görmediniz mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir sevgiliymiş o öyle? Arkadaşlarım sevgilime gülecek bende o arkadaşları oymayacağım!!! Senin bu bebe arkadaşlarına senden çok daha fazla değer veriyor. Bir erkek için olgunlaşma yaşı 28 ila 30 eğer ciddi ciddi bir ilişki ve evlilik düşünüyorsan bu olgunluk yaşını kesinlikle dikkate almalısınız. Bir kadın için kendinden küçük bir erkekle birlikte olması kadar toksik bir şey olamaz.
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yıl3 yılın çöp olmuş senin adına üzüldüm :((
Soran+1 yılHaklısın bende kendi adıma çok üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılZararın neresinden dönersen kardır deyip yoluna devam et.
Cevap sahibi+1 yıl@lilslut Herkes macron olamaz.
+1 yılSevgilin kendiyle ve ilişkisiyle barışık biri olsa, ne sana gülmelerine izin verirdi, ne de sana kızardı. Tıp okuması ne alaka, bence o da bir meslek ve o kadar gözünde büyütme, isterse uzaya roket yapsın, sana nasıl davrandigi onemli
22 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, eminim daha çok seveceğin ve mutlu olacağın biri şu an dışarıda bir yerlerdedir
+1 yılYasindan utanacak sana bu konuda destek verip arkadaslarini agzina lafi tikayamayacaksa ne gerek var yaninda olmasina arkadaslari konusurken seni alay ederken sesi cikmayandan bir bok olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılAcaba haklı mı dedim empati yaptım çevresinde o kadar genç güzel kız varken oda haklı
- +1 yıl
Neden baskasinin yerine empati yapiyor kendi hayatinizdan çalacak kadar hirsiz olabimiyorsunuz ki... iliski iki kisinin birbirne saygisi sevgisiyle yasanir. Bunda yaş, gorunuş, ya da ten rengi gibi ozelliklere girerseniz herkesin istedigi ayridir. Demekki siz onun isteklerinde olmuyorsunuz ki neden devam edesiniz. Unutmayin kimseye kimsenin ihtiyaci yoktur.. yasla biri sorun goruyorsa haaytinda demekki siz uzun vade degil o ani gecirecek sadece bir duraksiniz
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Zamn hizlidir ve degerlidir. Siz zamninida yanliş duraklarda vakit kaybedip zamniniz8n hirsizi olmayin. Unutmayin size iyi gelmeyen iyi hissettirmeyenin sizin hayatinizda yeri yoktur...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben birsey yapmadim hayata pozitif bakmayi bazen korlesen gozlerimizin oldugunu göstermek jstedim iyiy günler
+1 yılsenin yaşının onu rezil ettiğini düşünüyorsa bence bu adam artık senin sevgilin olmamalı buna bir nokta koymalısın kendine saygın varsa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHala bu kafayla sevgilim diyosan haketmişsin insanda gurur olur yaşa farki sanki 30 da utanmış da mış mış seviyesizler sizi
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılAranızda çok bir yaş farkı yokmuş. İnsanlar her şeyi çok kolay yargılıyor sizin başkalarının kötü yorumlarını duymamaniz lazim, sevgilin de arkadaşlarının alay etmesine izin vermeyip senin arkanda durmalıydı rezil etmek ne alaka? Senin büyük olduğunu sevgilin bilmiyor muydu sana çıkma teklifi ederken aklı neredeymiş?
10 Yorumla
+1 yılErgen mi bunlar yaa ne kahkahası valla çocuk bunlar. Seninkinin rezil ettin demesi de anlamsız ama o anın siniriyle olur. Biraz yaşını söylemenden ama daha ziyade o bebelerin gulmelerine sinir olduğu için
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım
- +1 yıl
Olur böyle şeyler normal rutinin neyse devam et. Bi soğukluğa gerek yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka yaa altı üstü üç yaş büyüksün. Abartmayın yaaa seviliyorsun seviyorsan niye bunu onemsiyorsunuz
10 Yorumla senden utanıyorsa bırak gitsin 3 yaş hiç bir şey. kimi vardır 3 yaş büyük minyon tipli 3 yaş kücük olan dede gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Kusura bakma da buna kızan kişi erkek arkadaşın ise ve doğruyu söylediğin için rezil olmuş sayılıyor sa hata erkek arkadaşında o zaman böyle bir yola çıkmayacaktı arkadaşım ayıp yapmış ergence davranmış
00 YorumlaTIP okumayla insan olunmuyor, mesleki egitim karakter ve isnalik ögretmiyor, o sadece bir meselek.
Sevgilin gülen arkadaslarina etpki göstermek yerine sana bagirdiysa yanlis karaktersiz biriyle 3 yil zaman kaybetmissin.
00 YorumlaBu yüzden sana bağırıyorsa onun kalıbına tüküreyim. Demek sadece heves uğruna senle. Seni gerçekten sevseydi yaşını dert etmeden sevdiği için senle olurdu.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim tıp okuyor ben iki yıllık üniversite mezunuyum atama bekliyorum denk görmüyor işte
- +1 yıl
Kendini dev aynasında gören bi tip işte. Sadece heves uğruna senle. Sevdiğinden değil. Sevseydi gerçekten sevdiği kıza asla bağırmaz ve hatta arkadaşları güldü düye arkadaşları ile arasına mesafe koyar. Onlar kim ki benim sevdiğime gülüyorlar derdi. Seni gerçekten sevmediğine eminim. Hakkında hayırlısı olsun yine de
Soran+1 yılAmin sağol
Soran+1 yılÇok sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKafa yapısı oturmamış, ergenlikten daha çıkamamış belli. Seni değil arkadaşlarının kendisiyle alay edişini düşünmüş. Düşünülmesi gereken bir ilişki. !
00 Yorumla aşkım hiç moralini bozma aranızdaki yaş farkı dert edilicek bi yaş farkı değil sen değil de o senden büyük olsaydı böyle davranmazdı kusuruma bakma aşkom ama sevgilin o kafayla nasıl tıbbı kazandı senide tebrik ederim 3 yıl nasıl bu ego da cahil bi insanı çektin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu manitasına tokmaklatır da birilerini. Ne yumoşlar var nerden buluyorsunuz:)
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
+1 yılAnlaştıktan sonra erkek kadından küçük olabilir. Bunu sorun yapmamalisin.
10 YorumlaAbowww. Seni azarları he. Vay vay. Erkeği kes. Hayatta durmam onun gibilerle ayrılırdım
00 Yorumla
+1 yılSevgilinizin akıl yaşı dahaca ergen; siz de öyle ergen ortamlarına fazla girmeyin bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılRezil mi etmiş mişsin djdmsm onunla vakit geçirmek utanç verici. Muhabbete bak 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin kahkaha atmaya hakkı yok. Sevgilin milletin ağzının payını vermediyse sana layık değildir
06 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan
- +1 yıl
Ben millletin ağzına yapardim
Soran+1 yılŞans yok
- +1 yıl
Ergen nesiller çok kötü geliyor. Aralarından tek tuk karakterli yasının üzerinde kişilik gösteriyor. Gülmek de ne demek. Büyük terbiyesizlikk
Soran+1 yılYa yanlış bişi mi insan yaşına göre mi seviyor gönül çünkü
- +1 yıl
Hayır benimde zamanında sevgilim benden büyüktü. Ama ben onu taşıyabiliyordum. Yani yaş farkı sorun olmuyrodu. Ama şimdi o bu durumda hakkını korumadıysa demek ki haketmiyor iliskinin ağırlığını kaldıramıyor. Sana bir şey dediğim yok:)
Boyle bir insanla sevgili olma bence utanılacak bir şey değil bu ortaokulda veya lisede misiniz Allah aşkına
10 Yorumla
+1 yılbir kadın erkekten büyk olunca Zenginlikmiş derdi nenem. Böyle diyip dalga gecsinler ama kendileri kimbilir kimlerin koynunda mili oldular ;)
10 Yorumla
+1 yılSáláğın tekiymiş.. sizler hak ediyorsunuz zaten. Böyle denyoları seversiniz bizim gibi akıllı mantıklı insanlar yalnız kalır. Bize de hak bu aslında.
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Sen bilirsin 🙌
gerçekten çok canım insanlar var ya seven insan engel bilmez yaşı başı takmaz eğer sorun yaşıyorsanız bir dakika düşünme ayril
00 YorumlaLan çocuk o daha sen evlenme yaşında kızsın sana ben gibisi lazim
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka çocuk 23 eşşek kadar
Soran+1 yılValla haklısın yemin ederim
+1 yılOha olaya bak sevgilin seni sevdiğine emin misin
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum dedi
- +1 yıl
O zaman bunla sevmeli yasını sorun etmemeli
Soran+1 yılÖnceden etmiyordu şimdi ne oldu anlamadım
- +1 yıl
Nasıl tanışmıştınız
Soran+1 yılKampüste
- +1 yıl
Bilmiyorum yalnız yaptığı hiç hoş değilmiş
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir moronla ne diye aevgili oluyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılŞans yok
- +1 yıl
Ayrıl daha düzgğn birini bul
+1 yılHala sevgilim mi diyorwun o asalaga
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi suçlu hissettim
- +1 yıl
Bu kadar gurursuz olmayin ua pasif olmayin ya yaşın neyse o madem utanacak senle olmasin
Tabi yatacak hatun hazir isini goruyor yaşından utanıyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ergen gerisi sefil sürüsü
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen cidden bu gerizek4li ile sevgili misin?
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyim
Soran+1 yılNe şanslıymış yemin ederim
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılÇoluk çocuğa zamanını harcamışsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim yegenim 22 yasinda manitasi 38 yasinda
05 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olsa bişi demez misiniz
- +1 yıl
Bize fikrimizi soran mi var Aileyle bile tanistirmiş Amcam hic bisey dememis ciddi ooarak konusuyorlar zaten aile ile tanismis kadin
Soran+1 yılNe güzel ya
- +1 yıl
10 yasinda da kizi var
- +1 yıl
Diger amcamin oglu da dul kadinla imam nikahi yapmis Kadin resmi nikah istememis Nafaka kesilecek diye
Hic akil yok bu iki kadinda 😂
+1 yılAyrılsın o zaman memnun değilse
00 Yorumlaayrıl bence arkadaşlarına seni değişiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. 3 yaş lan sanki 30
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılman gereken biri böyle biri ile olmaz
00 Yorumla
+1 yılPınar Altuğ gelsin aklına boşversene.
00 Yorumla
+1 yılBeyni olgunlaşmamış erkekten sevgilinyapmayın
00 Yorumla
+1 yılNe mal insanlar var ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok bi yaş farkı yok ki
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte kendini bir halt sanıyor kendisi doktor ben sekreterim diye
Biraz saygısızca olmuş yaptıkları
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. vay mala bak ya
08 Yorumla
Soran+1 yılKim
Soran+1 yılİşte diyor söylemene gerek var mı senin yüzünden dalga geçtiler dedi
Soran+1 yılSen olsaydın
Soran+1 yılNe güzel
Ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcm
+1 yılSimit. ir et o zaman
10 YorumlaNe varmışki yaşta
00 YorumlaHaklı falan değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılSepetle gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirde sana bağırdı
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ben ne yaptım anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBu öküzle olmaz tıp okumak adam etmiyor bilmelisin
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılDerhal kaç canını kurtar
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen ne okudun
00 Yorumla