Zaten ona karsi ilgimden emin onunda var ama ne o geliyor ne ben gidiyorum karşılık veremedi ona karsı ilgimi biliyor ama oda istiyor yani ilgili bana karsi sizce nasil bello ederim ona
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Bunun birçok farklı yolu var bana göre. Burada önemli olan birbirinize yakın mısınız? Yakın yerlerde mi yaşıyorsunuz? Aynı ortamda bulunuyor musunuz? Her şey bir merhaba ile başlayabilirim. Bazı erkekler gerçekten çok çekingen olabiliyor. Ne kadar isterse istesin gelip açılamıyorum.
Bu yüzden senin bir adım atıp, kapı açman gerekiyor. Sen onu gördüğün zaman bir günaydın ya da iyi günler diyebilirsin. Bu onun için cesaret adımı olabilir. Bu sefer kendisi gelip sana aynı şeyleri söyleyecektir. Böyle böyle bir muhabbet olacaktır aranızda.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisine zaten 2 ay once açildim karsilik veremedi ayni yerdw calisiyoruz aslinda istemeden belli ediyorum zaten yanima gelip bisey soylediginde elim ayagima dolasiyor onu ne zaman gorsem istemsiz swkilde gulumsuyorum gunaydin vs diyiyor baş başa kaldigimiz oluyor ne o ne ben adım atiyoruz nasil adjm aticamki zaten
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence başbaşa kalabileceğiniz bir ortamın içinde olmalısınız yani gerekirse bunu planlayın. Mümkünse çok sesli olmayan, nispeten hafif sesli bir mekan olabilir. Orada ne düşünüyorsanız, ne hissediyorsanız bence açık açık söylemelisiniz yani ben olsam öyle yapardım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
052 Yorumla
Soran+1 yılKendisine zaten 2 ay once açildim karsilik veremedi ayni yerde calisiyoruz aslinda istemeden belli ediyorum zaten yanima gelip bisey soylediginde elim ayagima dolasiyor onu ne zaman gorsem istemsiz swkilde gulumsuyorum gunaydin vs diyiyor baş başa kaldigimiz oluyor ne o ne ben adım atiyoruz nasil adjm aticamki zaten
- +1 yıl
Yani hoşlandığınızı itiraf etmelisiniz bence.
Soran+1 yılSoyledim zaten
Soran+1 yılYari evli cikti
- +1 yıl
Yarı evli derken nasıl yani? Uzak durun bence.
Soran+1 yılImam nikahli evliymis kagit ustu bisey yokmus herkesten gixliyormus banada abi gibi yaklasmis vs
- +1 yıl
Abi gibi görüyorsa da sıkıntı bence.
Soran+1 yılİşte gormuyor o swkilde yaklaşmadi
Soran+1 yıl1 bucuk yildir ayni yerdeyiz ve ilk ise gittigim gunden dikkatibi cekmistim sonra bu yavas yavas bana ilgi gostermeye baslamisti patronumdan asiri kiskaniyordu ikiside birbirinden uzak tutmaya calisiyordu her neyse sana karsi ilgisini nerden anladin derseniz şu hareketlerinden aylari sonra tabi surekli beni izliyordu asla gozlerini ayirmiyordu sonra yanindan gectigimde saclarini duzluyordu bemi guldurmeye calsiiyordu ben mudurum ama bak sen yorulma diye ben yapiyorum tarzinda konusuyordu bunlari senin icin getirttim ne zannediyorsun vs diyiyordu
Soran+1 yılNeyse patronumla ne zaman konussam gozunu ikimizdende alamiyordy sonra patronumla iyi anlasiyorduk ama civik sekilde degil oda bana tavir aliyordu surekli pesimde dolaniyordu benim ilgim yoktu o zamanlar
Soran+1 yılSonra bir personel alindi bu personelde bana bakip duruyordu gelip benimle konusmaya calisiyordu ne zaman yanlarindan gecsem ayagi kalkiyordu heyecan felan yapiyordu ve beni surekli oda izliyordu bu durum mudurumun dikkatini cekti ben servis elemaniyim bu arada bana dediki burada herkes ayni yasta ona bisey goturme heskes kendi alsin ne alicaksa dedi daha oncede herkese goturuyordum cay kahve laf etmiyordu ve bunjnla ayni evde kaliyorlardi bekar evinde
Soran+1 yılOnlar 1 yil once olmustu ama hala ilgisi vardi eskisi kadar olmasada
Soran+1 yıl2 ay once aradim dedimki benim size karsi duygusal anlamda hislerim var oda bekledi dedi betul ya benim yari evli sayilirim ne diyecegimi bmiyorum simdi nasil davranicagimids felan dedi orada hrseyo bekliyordum ama evli olmasini asla
- +1 yıl
Bence boşverin size öylesinden hayır gelmez.
Soran+1 yılBenim icim bitmisti hersey evli oldugunu duydum isten ayrilmaya karar verdim. Mesaj attim cikisimo yapin diye
Soran+1 yılSinirli sekilde cikiyormussun dedi evet dedim neden dedi siz evliymişsiniz benim artik burada kalma dogru olmaz dedim oda muneccin degilsinki bilmiyordun olabilir dedim bekarim demistiniz bana dediki bekar evinde yasiyorum imam nikahlı evliyim kagit ustu bisey yok zaten ayri sehirde dedi
Soran+1 yılSonra ben sana abi gibi yaklasmistim dedi soylerken tereddut etti halbuki oyle yaklasmamisti hatta bir gun abi dedigim icin bozulmus tavir almisti ve dediki hem kuçüksün dedi ben burada herkesin iyi olmasini iyileşmesini isterim dedi ofiste iliskiye karsi degilim olabilir insaniz bende hoslanabilirim birinden benimde basima gelebilirdi benim basima çok boyle olay geldi evli oldugumu bilmiyor kimse ozelim soylemek zorunda degilim felan dedi
Soran+1 yılSonrasinda ben mesafe koydum bu koymadi sonra oda koydu ve aramizdaki bu sogukluk cok dikkat cekiyordu normale dondum oda dondu oyle
Soran+1 yılAma benim icin zor oluyor ayni yerdeyiz ve tavirlariyla aklimi karistiriyor en son soyledikleriyle zatwn iyice bulandirdi formalitemi acaba diye dusunuyorum ya da acaba zorlami oldu vs dusunup duruyorum ben kendi halimdeydim işimde gucumdeydim o beni bu durumun icine cekti
- +1 yıl
Anladım evet o işten ayrılmanız gerekir ve belli ki bu kişi flörtöz biri yani ciddi bir ilişki kurmak düşünelemez böyle birisiyle.
Soran+1 yılAyrilamiyorum iş ariyorum yoktur onunla ayni ortamda olmakta istemiyorum kisacasi kapana sıkışmış gibu hissediyorum depresyona giriyorum
- +1 yıl
Başka iş mutlaka bulunur ya sıkmayın canınızı.
Soran+1 yılBeni cok etkiliyor patronuma bir sey goturdugumde dik dik bakiyor psikolojik baskı uyguluyor
- +1 yıl
Evet, doğrudur ama elinizden geldiğince takmamaya çalışın.
Soran+1 yılOda çok zor :(
- +1 yıl
Ama imkansız değil :)
Soran+1 yılTabiki imkansiz degil deniyorum :) peki sizce neden bana oyle yapiyor benim cok hassas vr duygusal oldugumu biliyordu beni cok yipratti bu tavirlari
- +1 yıl
İşte bence kendi hem ne istediğini bilmiyor ama hem de bir yandan da sizinle flört etmek istiyor gibi geldi bana.
Soran+1 yılBenim gelip gordugum yetistigim yerlerde boyle seyler olmaz hatta bu yasima kadar kimseyi hayatima almak istemedim hazir hissetmiyordum ve kendimi evlendigimde eşime saklamak istedim bu kiside az çok yetisme tarzimi hayat tarzimi biliyor bu tarz seylerin içine beni sokup hayatimi mahvedecek kadar bencil birimi. Halbuki ben bana karsi merhametini sevmistim.
Soran+1 yılOnunla eğer bir yola girersem onun sonu yoktur olmazda bunu oda biliyordur hayatimi mahvetmek istermi
Soran+1 yılEvli sonucta içerigini tam olarak bilmiyorum benide zaten bu bwlidsizlige sokuyordu acaba formlitemi diye ama istese formalite olsa bosanirdi
- +1 yıl
Yani onun ilişki anlayışına bağlı bu. Eğer cinsel duyguları ağır basan biriyse her türlü şeyi yapar ama sizi gerçekten sevebilecek biriyse de sizinle niyeti ciddi olur. Önce sevgili olmaya çalışır sonra uygun zaman gelince de evlenmek ister.
Soran+1 yılAma zaten evli
- +1 yıl
Evet, o da bir sorun yani evliyken başka birine bu tarz yaklaşması da etik değil. Yani sağlam pabuç değil kendisi hiçbir şekilde.
Soran+1 yılSizce beni kullanmakmi istiyor
- +1 yıl
Evet, bana öyle geldi.
Soran+1 yılBana kiyamiyor gibi genel anlamda da cok koruyor. Ilk ise gittigim andan beri hep beni korudu bastaki korumasi duygusal degildi kimse ezmesin diye ama sonra duygusala donustu
Soran+1 yılBrni temiz goruyor masum goruyor bana oyle kotuluk etmez
Soran+1 yılHem ofistw ilgimi bilmesine ragmen o kadar cok basbasa kaldikki hic yaklasmadi
Soran+1 yılCuma gunu anneme selam gonderdi
- +1 yıl
Valla bildiğim tek bir şey var. Size uygun birisi değil.
Soran+1 yılPeki sizce ne yapiyim uzak duruyorum tavir aliyor mudurum muhattap olmak durumundayim mesafe koyuyorum olmuyor normal davraniuorum olmuyor
- +1 yıl
Başka bir iş bulana kadar idare edin. Ne çok mesafeli, ne çok samimi olsun. İkisinin ortası bir şey olsun yani.
Soran+1 yılPatronumdan kiskanip dik dik bakıyor bayanlar lavabosu patronumun olduğu katta sirf o dik dik bakiyor diye lavaboya bile gitmiyorum patronum aşağı iniyor oyle yukarı cikiyorum diken ustunde hareket ettiriyor. Ne soguk ne sicak herkese nasilsam onada oyle davraniyorum zaten
- +1 yıl
O zaman olabildiğince çok göz göze gelmemelisiniz yani onun bulunduğu ortamlarda bulunmamaya çalışmalısınız. Başka da bir seçeneğiniz yok gibi gözüküyor.
Soran+1 yılHaklisiniz
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yılAsıl ben tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
Bu arada bu soruya görüş atarken bu kadar yorum atacağım aklıma gelmemişti. Sohbet etmiş oldum sayenizde birisiyle. Teşekkürler tekrardan :)
Soran+1 yılBende içimi dökmüş oldum. :)
- +1 yıl
Aynen orası öyle tabii :)
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten belli etmişsin o da anlamış artık yapman gereken belli etmenin çok ötesinde bir adım atmak yani konuşmak iletişim kurmak bir şekilde onunla sohbet ortamı oluşturmak çünkü dediğim gibi zaten Sen belli etmeyi Çok önce yapmışsın o da anlamış tekrar tekrar belli etmeye gerek yok tekrara düşmekte iyi bir şey değil özellikle ilişkin tanışmanın başlarında
02 Yorumla
Soran+1 yılBelli ediyordum acik acik konustumda
Soran+1 yılArayip açik acik duygusal anlamda hislerimin oldugunu soylemistim 2 ay once karşilik veremedi ama hala bana ilgili bende ona sadece belirsiklikten cok yoruldum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Zaten daha önce açılmışsın duygularını söylemişsin adım atmak isteyen zaten atardı bence sen hiçbir şey yapma bırak ilgilenme umursama emin ol ilgilendiğin zamandakinden daha yakın olacaktır sana
04 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba zatem ilgilenmiyorum sogukta degilim ekstra bir caba sarfetmiyorum gayet normalim ilgilenmeye basladi
- +1 yıl
Kaçan kovalanıyor güzelim
Soran+1 yılAma bu hep boyle kisir dongumu olucak bir o bir ben
- +1 yıl
Biraz uğraşırsa olmaz gibi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılKarsi karsiya otururken bi anda masanin altindan avucla. Bu, ne istedigini bilen, kararli bir kadin oldugunu ona hissettirecek ve onun dikkatini cekecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok kötüsün ben eyleme dayali birsey yapmaktan bahsetmedim. Ayrica tam sapiksin
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar,
Flörtlesme her iki tarafa da oldukça keyif verir. Ufak ufak cilveler ile flörtleş, zaten karşındaki erkek sinyali alacaktır.01 Yorumla
Soran+1 yılOnu cok yapiyoruz ama sonu gelmiyor
+1 yılPandomim sanatı ile I want you I need you şarkısını sergilesne kız çok romantik
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılÜstune almazki
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa biz burada ne haldeyiz, bi' yerlerde de bazı kızlar erkeklere sevgisini belli etmeye çabalıyor. Aynı dünyada mıyız ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sevgimide soyledim ama durumlar karisik
Cevap sahibi+1 yılKendini bağayıp perişan olma diye nasihat edeyim bari
Çokmu belli etmek istiyorsun 🤔
04 Yorumla
Soran+1 yılAcik acik zaten ona karsi duygusal anlamda hislerimin oldugunu soyledim karsilik veremedi
Soran+1 yılTelefonda soyledim :))
+1 yılEvli mi ya da sen evli misin
016 Yorumla
Soran+1 yılDegilim. Hayatimda ilk defa birine bu kadar yogun duygular besledim kimse girmedi zaten hayatima 25 yasindayim 34 yasinda
Soran+1 yılOnunda ilgisi vardi suanda var gibi kiskaniyor
- +1 yıl
Eğer olursa bu aşk çok güçlü olur biliyor musun
Soran+1 yılNeden? Beni zaten cok saf masum temiz buluyor guzelde buluyor. Cevremdeki kisilerde guzel buluyor sadece ozguven eksikligim var ve cok cekingenim ona ragmen gittim acildim ona karsi ve benim ilk basta ilgim yoktu onun bana karsi ilgisi vardi karsilik veremedi
- +1 yıl
Peki yaş aralığı varya o evlenme felan geçirmiş mi daha önce
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hımm iyi dök düşün herşeyi konuş ilk başta öyle evlen ya da sevgili ol derim
Soran+1 yılCok karisik mevzular zaten
- +1 yıl
Müsaid misin konuşalım müsaden olursa
Soran+1 yılAcildim karsilik veremedi simdi ne konusacagimida bilmiyorum
- +1 yıl
her şey Bi anda olmaz beklemek lazım biraz
Soran+1 yılAma oda istiyor gibi adim atmami hemde ve kiskaniyor
- +1 yıl
Taktik versem mi bilmiyorum ki sana ☺️
Soran+1 yılVerirseniz cok mutlu olurum
Soran+1 yılCuma gunu tanimiyor etmiyor anneme selam gonderdi neden sizcw durduk yerw
- +1 yıl
İstek atarmısın bana
Istiyormusun cok onu
021 Yorumla
Soran+1 yılHayatimda ilk defa birine bu kadar yogun duygular besledim kimse girmedi zaten hayatima 25 yasindayim 34 yasinda
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılZaten basta onun bana karsi ilgisi vardi benim sonradan olustu sonrasinda acik acik soyledim 1 yil sonra cekingen olmama ragmen soyledim karsilik veremedi ama mesafede koymadi
Soran+1 yılKonusmayi kafama koydum ne diyecegimi bilmiyorum
Soran+1 yılAsla edemem
Soran+1 yılTepkisinden korkuyorum ve cok heyecanliym
Soran+1 yılCuma gunu tanimiyor etmiyor anneme selam gonderdi neden sizcw durduk yerw
Soran+1 yılHoslaniyor zaten
Soran+1 yılOda istiyor
Soran+1 yılIstiyor hoslaniyor kiskaniyor
Soran+1 yılilgisi var mesafe koymadi işi birakicaktim korktu tutmaya calisti
Soran+1 yılNiye oyle soylediniz nerden anladiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMesaj at
08 Yorumla
Soran+1 yılArayip açik acik duygusal anlamda hislerimin oldugunu soylemistim 2 ay once karşilik veremedi ama hala bana ilgili bende ona sadece belirsiklikten cok yoruldum
- +1 yıl
Ben bu durumlarda ilişkiyi kederim böyle adam seni ilişkidedir yorar böyle olacağına hiç olmasın
Soran+1 yılZaten işin tuhaf yani 2 ay sonra ilk defa gelmesini istemiyorum gelince korkuyorum hatta neden boyle duygulari yasadim bilmiyorum
- +1 yıl
Sen onu engelle ciddiyim bak bir şey olsaydı ilk başta olurdu eğer olmuyorsa olmayacaktır kanma zamanla olur laflarına
Soran+1 yılYok zaten şu an ayni yerde calisiyoruz iş ariyorum bulup cikicam benim icin kotu seyler olucakmis gibi hissediyorum ben burada kaldikca
- +1 yıl
Bencede mesafeni koru boş ver
Soran+1 yılBir tuhaf davrsniyor bayram mesaji atmadim cikarken zatrn kutlamistik simdi bayramin kutlu olsun diye seslenfi ve igneleyici konustu
- +1 yıl
Senden hoşlanan biri böyle yapmaz bence en iyisi hiç sorma arama
Hoşlanıyorum de konuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonustum karsilik veremedi ama ilgisi var beni kiskaniyor mesafe koymadi işi birakicaktim korktu tutmaya calisti
+1 yılbu kiz milletiyle basolmaz nerde bulurlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvine git
011 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmam
- +1 yıl
Sokata karşına çık
Soran+1 yılEyleme dayali bisey yapmaktan bahsetmiyirum
- +1 yıl
Nasıl konuşacaksın başka
Soran+1 yılTelefonla
- +1 yıl
Samimi gelmez karşına çık konuş
Soran+1 yılKonusamam heyecandan
Soran+1 yılOnunla normal konusmayi birak beni izlediginde bile heyecan yapiyorum elim ayagima dolasiyor
- +1 yıl
Evine ya da iş yerine hediye yolla
Soran+1 yılAyni yerde calisiyoruz zaten
- +1 yıl
😂😂knk sen mesaj yaz en iyisi
Yardım ederim
02 Yorumla
Soran+1 yılYaklas cilve yap vs diyiceksenix eylemden bahsetmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi