3 temmuzda konusmayı kestik bununla ben dün son görülmemi kapatıp açtım sonra onun normalde son görülmesi hep açıktı asla kapatmaz ama bugün baktım ki son görülmesi kapalı ve asla WhatsAppa girmiyor saatlerce baktım girmedi amacı ne acaba?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kudurtmakdır amacı ne olcak
Ne oldu biliyor musun dün sürekli WhatsAppa girdiğini gördüm son görülmesinden takip ettim onu sonra sinirlerim bozuldu son görülmemi kapattım ben sonra gece son görülmemi açtım ben ama onun profiline bakmadım uyudum sabah uyandım profiline bakayım son görülmesine bakayım diye girdim profiline son görülmesi yok kapanmış ve tanıdığımdan beri asla son görülmesini kapatmayan erkeğin son görülmesini kapalı görünce şok oldum üstelik WhatsAppa da asla girmiyor saatlerce baktım bir kere girmedi
Farkında işte baktığının, yoksa durduk yere kimse böyle bir şey yapmaz
Benim ona baktığımın farkında demek ki o da beni takip ediyor ama amacını anlayamadım neden yapar bunu yani o kendisi dedi istemiyorum konuşmak dedi 3 temmuzda
Sebebi neymiş neden konuşmak istemiyormuş
Sebebi yokmuş içinden gelmiyormuş geçen gün erkek arkadaşıyla karşılaştım bana arkadaşı dedi ki çok gelgitli bir erkek seni çok yorar dedi bana
Sence bu son görülme olayı tesadüf mü? Yani ben dün son görülmemi kapattım sonra açtım baktım bu sefer o kapatmış normalde asla kapatmaz son görülmesini hemde asla onu tanıyorum sence son görülmenin benle ilgisi var mı?
E arkadaşıda söylemiş işte, yani daha geçerli bi sebep verememiş sana ne bekliyorsunki daha boş ver yoluna bak
Sence bu son görülme olayı tesadüf mü? Yani ben dün son görülmemi kapattım sonra açtım baktım bu sefer o kapatmış normalde asla kapatmaz son görülmesini hemde asla onu tanıyorum sence son görülmenin benle ilgisi var mıi?
Vardır tesadüf olamaz bence
Arkadaşı bile ona kızmış dedi şu an görüşmüyoruz onunla suratıma tuhaf baktı dedi en yakın arkadası dedi bunu bana
En yakın arkadaşı dedi ki bana tuhaf baktı suratıma değişik davrandı görüşmüyorum onunla dedi
İlginç bi arkadaş belli
Evet arkadaşı bana resmen dedi ki sen iyi bir kızsın ama seni çok yorar gelgitleri var dedi çok gelgitleri var dedi
E öyleyse doğru demiş tam unuturum derken çıkar gelir tekrar gelir aklını karıştırır yine sıkılır bi bakmıssın yok
İşte arkadaşı da öyle dedi gelgitleri çok dedi seni çok yorar dedi bitirir seni dedi aynı şeyleri banada yapıyor dedi arkadaşı
Sence bu son görülme mevzusundan sonra bana yazmak gibi bir planı olabilir mi?
Zamanla olur
Zamanla ne olur
Aklına düşersin birgün yazar sonra tekrar konuşursun bi bakarsım 3-4 gün sonra yine yok
Sence aklına düşer gibi bir durum var mı şu hareketleri ile şu an sanırım beni meraklandırma niyetinde son görülmeyi kapatarak
Varsada bile bence önemi olmamalı senin için
Haklısın fakat sence benden vazgeçti mi o bu son görülme olayı bence Bana inat yapıldı buna inanıyorum
Geçsin geçmesin sonuç olarak sana gerçekden değer verse bu durumda olurmuydun birilerinin canı sıkılınca ayrılacağı keyfi geldimi barışacağı insanlardan olma
Öyle aşırı ağır ruhsal sorunlu biri
Uğraşmaaaa vakit kaybı bak yoluna.
Eski sevgilin mi?
Aynen okudun mu detayda yazdıklarımı
Okudum. Kim terk etti?
O istemiyorum dedi
Yani süründürüyordur belki de seni
Ne oldu biliyor musun dün sürekli WhatsAppa girdiğini gördüm son görülmesinden takip ettim onu sonra sinirlerim bozuldu son görülmemi kapattım ben sonra gece son görülmemi açtım ben ama onun profiline bakmadım uyudum sabah uyandım profiline bakayım son görülmesine bakayım diye girdim profiline son görülmesi yok kapanmış ve tanıdığımdan beri asla son görülmesini kapatmayan erkeğin son görülmesini kapalı görünce şok oldum üstelik WhatsAppa da asla girmiyor saatlerce baktım bir kere girmedi
Sanki yapmak istediğini elde ediyormuş gibi, ha?
Neyi? Tam olarak? Sence bir erkeksin böyle şeylerle uğraşır mı gerçekten
Ben bugün delirdim o son görülme kapalı olunca aklımda yüz tane soru işareti belirdi
Ben uğraşmam. Sevdiğim kadının peşinden cok gittim terk edilince, pişman oldum. Yine yapar mısın? Yapmam. Benimki savaş idi, onunki çocukluk
Bu zaten olgun bir erkek değil durup dururken istemiyorum dedi şimdide son görülmesinin kapanması tesadüf mü sence ben dün son görülmeyi kapayınca gördü heralde aklıma bu geldi normalde asla son görülmesini kapatmaz
Bence normal. Süründürüyor işte seni
Beni niye süründürüyor anlamadım kendisi gitmek istedi
Sence bu son görülme olayı tesadüf mü? Yani ben dün son görülmemi kapattım sonra açtım baktım bu sefer o kapatmış normalde asla kapatmaz son görülmesini hemde asla onu tanıyorum sence son görülmenin benle ilgisi var mı?
Yaptığın bir şeye karşı kin gütmüş olabilir diye düşünüyorum
Bence tesadüf değil
Ama ona hiçbir şey yapmadım narsist bir karakteri var gibi bilmiyorum arkadasıyla karsılastım 4 gün önce arkadaşı onun gelgitleri var seni çok yorar dedi
En yakın arkadaşı dedi ki bana tuhaf baktı suratıma değişik davrandı görüşmüyorum onunla dedi
Sence bu son görülme mevzusundan sonra bana yazmak gibi bir planı olabilir mi?
Bir şey değişir mi?
Bilmiyorum nedense onca saçma şeye rağmen yaşadığımız şeyleri onunla tekrar yaşamak istiyorum
Mesaj kutum açık, yazar mısın?
Seni yaz istek atıyorum ben yazamıyorum