Gerçekten kendime çok kızıyorum. Lütfen okuyun
Uzun süredir beraberiz. Benim hayatımdaki ilk erkek ama o evlenip boşanmış, bir çocuğu var yaşça da benden çok büyük. Çok sevdiğini gözü gibi baktığını felan biliyorum bana her ne kadar kötü olaylar da olmuş olsa aramızda.
Ben aslında şuanda öğrenci olduğum şehirden ailemin yanına gidecektim derslerim biteli çok oldu ama bir bahaneyle onlara geç geleceğimi söyledim. Sevgilimle beraber vakit geçiririz belki bir yerlere gideriz bir şeyler yaparız diye. Ama onun bayramda çocuğu geldi ve bir süre kalacak o arada görüşemeyecegiz belki eve bırakıp çıkarsa ki onu da ben istemiyorum arada görüşürüz yani burada kaldığıma değmeyecek.
Bana gelince sürekli para meselesi açıp bir şeyleri bana kitlemeye çalışan adam (ben ısmarlatmayı sevmem en azından kendi yediğimi öderim felan diye diye bu hale geldi ilişki:( ) hani üstümde para yok benzin alır mısın bile diyen bir adam, her ne kadar görmezden gelsem de bunları ilişki içinde. Ha parası varken de en pahalı yerlerde yedirir gereksiz harcar o ayrı. Hediye almaz çok nadiren aşırı ucuz birkaç şey belki almıştır öyle söyleyeyim.
Çocuğuyla şu pahalılıkta bir hafta tatile gidip uçakla, orada araba kiralama planı yapıyor otel araştırıyor şu an, bir de bana soruyor kaydırağı söyle mi olsun otelin felan diye. Çok üzgünüm galiba bu güne kadar gözüm bagliymis hiçbir şeyi görmemişim çok kızgınım kendime, ailemden uzakta bayram geçirdim onun yüzünden, ona da direk bir şey diyemiyorum çünkü çocuğu olduğunu öğrendiğimde bırakmadım ama ben zaten bu şehirden gideceğim 10 gün sonra, bana göre planlayabilirdi.
Radikal kadar nasıl alıp uygulayacagim ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kalbim hala bırakmakta emin değil ama yalnız geçirdiğim her saniye canım yanıyor yok uğruna ailemden ayrıyım diye. Nolur tavsiye verin yargilamayin günlerdir 1+0 odamda tıkandım kaldım ağlıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer