E tabi yane o da olsun bir zahmet. Ama bazı kızlar odun erkekleri çok tatlı buluyor. Odun erkekler mesela şey diyo "ya ben öyle değilim romantik değilim" falan. Kızlar da onların bu haline gülüyor ama tatlı anlamda :)
Aynen kişiden kişiye göre değişiyor kimi kızlar taş fırın sever kimi kızlar romantizm güzel süprizler sever ama açıkçası her şey yerli yerinde olmalı tadında olmalı kibarlık da odunlukta ☺️
Birincisi sağlıklı bir ilişki çok zordur, hatta bazen patlakları olabilir yane hiç görmedim öyle sağlıklı bir ilişki. Ama bana sorarsan sağlıklı bir ilişki bazen karşındakini alttan almak bazen susmak, hep yanında oluğunu hissettirmek, onun için diğerlerinde daha farklı daha özel olduğunu hissettirmektir. Sağlıklı bir ilişkinin birden fazla tanımı olabilir ama bana göre olan tarafı budur. Ayrıca dengesizlik ve belirsizlik ennn nefrst ettiğim şeydir. :D yardımcı olabildiysem ne mutlu biraz uzun oldu ama :D
Evet haklısınız fakat sağlıklı ilişki bana göre de sevgi saygı sadakat dolu bir ilişkidir özellikle bir ilişki de karşılıklı sevgi saygı olursa o ilişki sağlıklı bir ilişki olur zaten ve bu ilişki hiçbir zaman patlak vermez sevgi aşk bu iki kavram bağlayıcıdır iki kişiyi birbirine sonsuza dek bağlar kişide zaten sevgi yoksa bigün gerçekten patlak verir bu devirde en önemli faktör de karakterdir kişinin gözüne kaşlarına değil karakterine kalbine aşık oluruz mutlu bir hayat için ☺️
Kızlar Ne Diyor
Ağır olması gözünün dışarda olmaması sahiplenici olması her zaman düşünceli ilgili ve centilmen olması
Kesinlikle bir ağırlığı olsun, hayran bıraksın bi. Efendi olsun biraz, şaşırtsın ama öyle odunda olmasın mizahı iyi olsun..
Haklısınız ağırlık olgunluk çok önemli bende kadınlarda bu tarz bir karakter yapısına çok önem veriyorum
Tabi erkek dediğin biraz da romantik olacak kadınını mutlu etmesini bilecek odun olmayacak 😊😊
E tabi yane o da olsun bir zahmet. Ama bazı kızlar odun erkekleri çok tatlı buluyor. Odun erkekler mesela şey diyo "ya ben öyle değilim romantik değilim" falan. Kızlar da onların bu haline gülüyor ama tatlı anlamda :)
Aynen kişiden kişiye göre değişiyor kimi kızlar taş fırın sever kimi kızlar romantizm güzel süprizler sever ama açıkçası her şey yerli yerinde olmalı tadında olmalı kibarlık da odunlukta ☺️
Sen çözmüşsün bu işi afferim 😂
Teşekkür ederim aslında çok basit mesela sizin nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu az çok tahmin edebilirim 😄
:D Hiç sanmıyorum ama et bakalım :)
Süprizleri çok seven, güleç, biraz eğlenceli olgun ağırbaşlı bir kızsın 😊😊
Yaanneee gibi gibi 😂
Evet evet öylesiniz benim hislerim güçlüdür 😄
Öyleyim 😂
Sizde benim gibi gülmeyi çok seviyorsunuz 😄😄
Ben güldürmeyi daha çok severim :D
Benim de gülmeye çok ihtiyacım var biliyor musun kadere bak işte sen karşıma çıktın ☺️
Nasıl yani anlamadım? 😌
Bişey sorabilir miyim sana ☺️
Sor bakıyım
Gerçekten bir ilişki sağlıklı bir ilişki senin için nasıl olmalı
Pepenin şuşusu hadi cevapla artık ama 😄
Çok zor bir soru sormadım ki 😄
Birincisi sağlıklı bir ilişki çok zordur, hatta bazen patlakları olabilir yane hiç görmedim öyle sağlıklı bir ilişki. Ama bana sorarsan sağlıklı bir ilişki bazen karşındakini alttan almak bazen susmak, hep yanında oluğunu hissettirmek, onun için diğerlerinde daha farklı daha özel olduğunu hissettirmektir. Sağlıklı bir ilişkinin birden fazla tanımı olabilir ama bana göre olan tarafı budur. Ayrıca dengesizlik ve belirsizlik ennn nefrst ettiğim şeydir. :D yardımcı olabildiysem ne mutlu biraz uzun oldu ama :D
Evet haklısınız fakat sağlıklı ilişki bana göre de sevgi saygı sadakat dolu bir ilişkidir özellikle bir ilişki de karşılıklı sevgi saygı olursa o ilişki sağlıklı bir ilişki olur zaten ve bu ilişki hiçbir zaman patlak vermez sevgi aşk bu iki kavram bağlayıcıdır iki kişiyi birbirine sonsuza dek bağlar kişide zaten sevgi yoksa bigün gerçekten patlak verir bu devirde en önemli faktör de karakterdir kişinin gözüne kaşlarına değil karakterine kalbine aşık oluruz mutlu bir hayat için ☺️
Sen uzun yazdın ben de uzun yazdım ödeştik 😄
İyi madem :D
şu an ben seni tanıyorum tanımaya çalışıyorum tanımadan da bırakmam haberin olsun 😄
Tabi erkek arkadaşın falan varsa konuşmayız ☺️
Flört olarak konuşamayız
Ama arkadaş olarak neden olmasın :D
Zaten arkadaş olarak konuşalım tanışalım ama eğer şehirlerimiz yakınsa birbirimizi daha yakından daha samimi bir şekilde tanıyabiliriz
Benim beraberlik hususunda ki ciddiyetimi samimiyetimi zaten tanıyınca öğreneceksiniz
Hangi şehir
Ben askeri personelim ama memleketim Yozgat
Konuştuğum kızın da yakın olması benim için çok önemli
Peki sen
İspanya da falan mı yaşıyosun anlamadım ki 😄
Bi Yozgat dedik öldürdük 😄
Yok be ne ispanyası :D
Ben çorum
Tamam Çorum bana 3 saat hatta çoruma da gittim ☺️
Hahahshs memleket im benim
Çorum çok güzel bir şehir gerçekten çok beğendim memleketini ☺️
Pek fazla müsait değilsin galiba doğru dürüst konuşamadık
İstek attım eğer sende istersen özelden tanışabiliriz
Anlayış
Matematik öğretmeni misiniz ☺️
Evet
Tebrik ederim başarılar
Teşekkürler
Özel bir okulda mı yoksa devlet okulunda mı öğretmensiniz
şu an çalışmıyorum bir yerde
şu an zaten çalışmamanız çok normal çünkü sezon bitti yaz tatilindeyiz
Atanmadım özelide bıraktım
Anladım Allah yardımcınız olsun
Umarım dilediğiniz olur
Amin teşekkürler 😊
Eğer müsaitseniz tanışabiliriz hem matematik konusunda da eksiklerim var yardımcı olursunuz 😊
Peki canınız sağ olsun ☺️
Belirli bir organ
Ama kasteddiğim bu değildi ki karakter olarak
İş tip fiziksel özellik vs
Nezaket