Terk etmek; bazen gitmeye zorlamaktır.. Kendin gidemeyip, onun gitmesi için her şeyi yapmak ya da hiçbir şey yapmamaktır..

Terk etmek; bazen gitmeye zorlamaktır.. Kendin gidemeyip, onun gitmesi için her şeyi yapmak ya da hiçbir şey yapmamaktır..

Belli bir sınırı var taraflar oraya geldiyse artık ondan sonrası önemli değil kim ne yapmış ne yapmamış çünkü bir yer var ve haklı haksız herkesin her şey olduğunu kaybettiği bir yer
Bazen karşıdaki ayrılmaz ama öyle şeyler yapar ki seni ayrılmaya zorlar. Başka çare bırakmaz. Kalan gidenin gitmesine ses etmıyorsa çoktan terketmiştir zaten diye bi söz var. Mutlu ve huzurlu hissettirmeyen hiçbi yerde kalmamak lazım..
Elimden geleni yaptıysam ve iş ayaklarıma kaldıysa giderim. Ayrılık yaşandıktan sonra ne önemi var kimin gittiği.
Önemli değildir, ilişkiyi bazen tek taraf bitirir ama diğer tarafın da illaki buna neden olan davranışları ve hareketleri vardır. Kimse güzel giden ilişkisini sebepsiz yere bitirmez. Biten ilişkiyi de zorlamamak gerekir..
Cevap
16Cevap
Ayrıldıktan sonra kim kalmış kim gitmiş mühim değil. Önemli olan geride saygı kalmış mı? Bu önemli...
Ayrılıyorsam kimin terk ettiği önemli değil
İpler kopma noktasına gelmişse kimin çekip kopardığının bir önemi de yok aslında..
Ben ayrilamk istesem net bir şekilde bütun nedenlerini sayar ayrılırım zamana yayip karşi tarafı kıskırtıp onun ayrilmasini beklemek yıpratman saçma bence özellikle erkekler çok yapıyor bunu yani acık acık konusup sevmiyorum istemiyorum demiyorlar kıvırip duruyorlar kız ayrılsın buyuk kavga çıksın diye bekliyorlar kavgayada gerek yok istemiyorum de biter yani gerçi bunu yapan kızlarda varda kızlar genelde aldatıp ayrılıyor
Ortada bir ayrılık varsa kimin gidip, kimin kaldığının da bir önemi yoktur
Terk eden zaten zorlanmış
Hiç bir şansı yok.
Terk etmesi için karşı taraf elinden gelen pisliği yapmıştır.
Aslinda terk eden değil, terk ettiren gitmiş. Terk eden o.
Terkedilis ve ayrilik farklı şeyler birinde her ikisi gönüllüdür diğerinde tek taraflı bir bitiş vardır. Bence terkedilen taraf için önemlidir bu durum ben öyle dusunuyorum
Ayrıldıktan sonra kimin terk ettiği önemli değil, kimin geçmişte kaldığı ve saygının terk edip etmediği önemli.
Gitmeye zorlayandır asıl terk eden çünkü zaten bedeninden önce ruhu senden gitmiş senin gitmeni beklese ne olur beklemeye ne olur hiçbir önemi yok.
Onemsiz sonucta iliski bitmiş kikin bitirdigi önemsiz
Belli ki yakın zamanda bir ayrılık yaşamışsın ki bu cümleleri kurabiliyorsun. Evet başlarda zor geliyor ama inan bana insan unutuyor. Unutursak hiç doğmamış gibi aslında. Tabii unutmak mümkünse. En acıtanı da unutulursak hiç doğmamış gibiyiz aslında.
Giden bir yol bulmuş ki gitmeye karar vermiş. Kalan kendi acısına sarılsın.
Zaten hep senin yüzünden terk etmiş oluyorlar hiç bu toplara girmeye gerek yok
Kimin gittiği önemsizdir gidenlerin ardından.
Giden gitmiş biten bitmiş gerisinin önemi yok.
Hayır bir önemi yok lakin bizim ülkede terk edilene abuk subuk tepki veriliyor
ben terkedince ortalığı yıkan kız
sonra buluşup kendi terkedince mutlu oldu
Önem arz etmiyor bana göre. Neden bittiği daha önemli.
Bazı durumlarda çok çok önemli normal durumlarda pek önemi yok ego tatmin etmenin...
Biten bişeyde kimseyi suçlamayacaksın kimin bitirdiğinin önemi yoktur
Son zamanlarda öyle bir yarış var. Sen değil bem terk ettim kapışması yaşanıyor
Terk edilen daha çok üzülür. Bana göre terk eden daha acımasızdır.
Ayrıca çıkar mısın artık şu melankoliden
Önemli degil benim icin.. Olan olmus artik.. Çokta koymaz
Bu arada geçte olsa mutlu bayramlar..
Sevende ayrılır bazen önemli değil
Yüreği soğuyanın savaşı bitmiştir.. önemli olan en az yarayla kurtulmak.
Kafasında ve kalbinde bitiren kişi terkedip karşısındakini suçlayarak gidiyorsa içi rahat oluyor her seferinde.
Maalesef benim için önemli. Çünkü o ilişkiden geriye kalan tek kendimi avutma "itemim" o oluyor ve sadece ona tutunabiliyorum😔
Önemsiz, çünkü ikinizde bitmesini istemişsinizdir. Terk eden bunun daha erken farkına vardığı için bırakan taraf olur
Benim için evet.
Biri gitme diye bağırsa zaten gidilmez ki normal olan bu, önemli olan o git derken içinden kal diye fısıldadığını duyabilmek. Terk eden kolaya kaçmış oluyor kısacası.
Değil bence ama terkedilen taraf olmak can yakıcı
onemli tabi terk edilemem nasla
Önemli terkedilirsem barışır ben terkederim 😀😀
Defolsun gitsin tüm aşık olduklarim çünkü hepsi birer leş
Önemi yok. Önemli olan bitiren sebepler.
Önemsiz detay , ergenler kafaya takar bu durumu
Önemli bence.
Bitmiştir ne gerek var
Önemsiz
Önemli
Evet. Çünkü terk edilen her zaman daha çok üzülür
Cok da degil
Önemsiz
önemsiz
Manasız.
önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?