İş yerine hemen hergün böyle bir çift geliyor. Kızın şortu yok, şortun kızı var. Löpler meydanda ve yanında da sevgilisi oluyor. Anlık bile olsa o döte herkes bakıyor, ikisi de bu durumdan rahatsız olmuyor. Anlamıyorum.

İş yerine hemen hergün böyle bir çift geliyor. Kızın şortu yok, şortun kızı var. Löpler meydanda ve yanında da sevgilisi oluyor. Anlık bile olsa o döte herkes bakıyor, ikisi de bu durumdan rahatsız olmuyor. Anlamıyorum.
Ailesi tarafından öyle yetişmiş , büyümüş, görmüştür.
Kıskanmanın gereksiz ve absürt olduğunu düşünüyorlardir. Benim gördüğümü millette görebilir hiç önemli değil diyorlardır.
Ben öyle kıskanmayan erkeklere G@ vat ve Dey**yuz diyorum, çünkü kıskanmayan insandan asla Hayır gelmez
sevmiyorlardır sadece takılmak için sevgili olmuşlardır
ya da kıskanırsa kız ''off ne kadar kıskançsın'' diye araları bozuluyordur o da ses çıkaramıyordur :D
Birbirlerine güveniyorlarsa neden kıskansınlar? sırf erkekler bakıyor diye kısıtlanmak saçma bakan her türlü bakar
Barış benim sorularıma sen gelme güzel kardeşim.
İstemiyorsan engelleyebilirsin kardesim.
Tarzım değil, sen soruma gelme yeter. İyi akşamlar
Cevap
8Cevap
Madam adam işte
Siz gözlerinize sahip çıkarsanız sorun olmaz mesela teşekkürler
Niye karışsın mesela?
Sanki aldı başkasının yatağına attı tövbe tövbe ya ahahhaha
Ben kıskanç değilim ki ya. Kıyafet ve karşı cins takıntım yok zaten.
Kocam isterse çalışabilir bile
Dışarı çıkarmam zaten sorun yok. Erkek kısmı dediğin evde oturur…
kizlarda utanma erkeklerde kiskanma duygusu kalmadi
herkese açıklar bunlar ortalık malları gibi neden kıskansınlarki
Valla bende anlamiyorum heralde millete yanindaki kiz ile hava atmak icin yapiyolar
yani ne diyeyim ki?
başkası görse etkilense ne olur? kız adamın adam kızın
Erkekler birlikte oldukları/ olmak istedikleri karinin kızın o bölgesini ortamlarda anlatıyorlar zaten bazısı da direkt gösteriyor sorun yok bemve
Sorun yok bence ha anlatmissin ha göstermişsin
Nasıl yani anlatıyorlar mı arkadaşlarına
@Rookie_99 hangisi yanlış
@adımsevimli şahsın dediği
Sevgilisini veya eskisini başkalarının masasında meze edip özel durumları anlatan kişilere gavvvvat deniyor. Tüm erkekleri bir tutmazsaniz seviniriz, ayrıca size şerefsz gelmişse burada bizim suçumuz ne? Tüm erkekleri genellemeyin artık.
@uzak21durun bana gelmedi tanık olduğum durumlar
Hepsi anlatıyor demisim sanki ama anlatan da azimsanamayacak kesim
EyvAllah.. dediğim gibi anlatan kesim olduğu kadar anlatmayan kesimde var. İyi günler.
Sevmiyordur, cuckold felandır
Bunların medeniyat algısı bi garip boş ver aşar bizi
Mide meselesi midem kaldırmıyor böyle olmayı
Tercih meselesi
Kıskansınlar ben onu kıskanırım bilir
Gvvvatlst cunku ar damarları yok
G*vatlıktan
G*avatlar
Sevmiyor demek ki
Geniş
@Jhffgdruu sen nasıl istersen efendim
fazla rahatlar