Benden hoşlanıyordu ama ben hislerimi belli ettim ve etkilendiğimi söyledim. Sonra uzaklaştı hayatımda biri var diye yalan söyledi. Şimdi onu nasıl tekrar kazanabilirim? Nasıl aşık edebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bazı insanların böyle bir huyu vardır elde edene kadar uğraşır karşısındakini elde ettiğini anladığı anda jet hızıyla uzaklaşır yani bunu ben anlam veremiyorum bunu neden yapıyorlar nasıl bir haz alıyorlar yani nasıl bir bencillik nasıl bir EGO tatminli bu anlamıyorum gerçekten de bana hiç doğru gelmiyor bu yapılan şey sanırım arkadaş da öyle biri yani farklı bir sebebi varsa bunu açıkça söyleyebilirdi senin de bu şekilde şeyde bırakmazdı bu düşüncede karşındaki kişiye aşık etmek için uğraşırken kendine aşık olursun ve gerçekten de üzülürsün
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen benle ego tatmini yaptı resmen sonra iatemedi beni 😞
- +1 yıl
İstemedi
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Arkadaşla sanırım birazcık denge problemi var. Yani nasıl bir ruh halinde olduğunu bizim bilmemiz çok mümkün değil maalesef. Şu aşamada yapabileceğin tek şey onu kendi haline bırakmak. Bilemeyiz belki de seni taşıyamayacağını düşündü. Ne yapacağını bilemedi ya da ailevi bir sorunu var. Fakat insan mantıklı düşündüğü zaman. Konu ne olursa olsun karşındaki insana bir açıklama yapması gerekiyor.
Benim böyle böyle bir problemim var sana şu an için bir cevap veremiyorum. Veya çok başka bir şey ama bir anda ortadan kaybolmak bana hiç mantıklı gelmiyor. Dediğim gibi kendisini beklemenden başka bir seçenek yok gibi şu anda. Üstüne düşersen ve peşinden koşarsan daha çok kaçacaktır.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bir sebebi var ama söylemiyor acaba arkadaşı mı benden hoşlanıyor o yüzden mi geri çekildi diye bile düşündüm
- +1 yıl
Soramadan engelledi işte artık göremiyorum da iş yeri değişti tek bağlantım arkadaşı
Bazı insanlar sadece elde etmek için hoşlanıyormuş gibi davranır. Amaç ego tatminidir. Ego tatminini sağladığı an ise soğur ve uzaklaşır. Bu tarz insanlardan uzak durulması gerekiyor. Çünkü gereğinden fazla yorar, üzer ve yıpratır.
Onu elinde tutmak istiyorsan yüz vermeyeceksin. Sürekli tersleyeceksin, sana sahip olmayacağından emin olmalı. Yani sürekli kötü davranmam gerekiyor. Fakat bu da seni yoracaktır. Onunla uğraşana kadar kendine yeni biri bul ve doğru düzgün bir ilişki yaşa.
10 Yorumla
Niye hayatımda biri var diye seni uzaklaştıran bı insanı tekrar kazanmak için cabalayasin ki bakın bazen doğru olan sadece sessiz kalmak hiçbir şey yapmamadan bı süre kendine hakim ol cokmu seviyorsun gelirse zaten gelir gelmessede dua et Allah'a senin içindeki karşılıksız aşk için yani kazanmaya çalışma kimseyi
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Hiç uğraşma derim.
Bu şekilde hislerini öğrendikten sonra geri çekilip, ne kadar dengesiz olduğunu göstermiş sana.
Bu demek oluyordur ki, bir yola girseydiniz eğer, o yolun yarısında muhtemelen seni bırakacaktı.
Gerçekten senden hoşlanmış olsaydı bu şekilde davranmazdı.
Sen kendi hayatına dön ve yoluna devam et derim.
Haketmeyen biri için ya da sadece senin çabanla olacak bir ilişkiye gerçekten zaman harcamaya değmez.
Umarım her şey gönlünce olur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılNeden senden uzaklaştığını tam olarak anlamadım yani eğer elde edince cepte görme ya da elde edince soğuma gibi bir durum varsa bırak onu kendine aşık etme aksine Sen de ondan uzaklaşmanın bir yolunu bul. Bana çok aptalca ve olgun olmayan davranış olarak geliyor böyle durumlar. Bir insan bir insandan hoşlanıyorsa onu elde edince ya da onunla beraber olunca o da kendisini sevince mutlu olmalı daha çok üzerine titremeli kıymetini bilmeli diye düşünüyorum aksine uzaklaşmamalı.
Sen yine de ben onu istiyorum diyorsan o zaman bir anda değil adım adım yaklaş ona. Önce arkadaşı dostu ol beraber bir şeyler yap vakit geçir aynı ortamlarda bulun ortak bir alanınız olsun daha sonra flörtleşme tensel yakınlaşmalar olur En sonra o da senden hoşlanıyorsa zaten sevgili olursunuz.01 Yorumla- +1 yıl
Aynen doğru diyorsun adım adım yaklaşıcam bundan sonra
+1 yılBöyle diyen birini neden tekrar istediğinizi anlamadım. Belli ki hissettiği şey bir hevesti sizi elde edince balon gibi söndü ve gitti. O kişiyi düşünmeye bile zahmet etmeyin derim belli ki maymun iştahlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam
Hiç bir şey yapma mesaj atma ararsa açma kendini sürekli ortaya koyma ben senin için hazırım mesajları vermeyi kes.
Sonrasında o noluyo lan falan moduna geçecek.
Şu mesajı at sadece ben macera peşinde değilim, senin gibi de değilim. Vaktimi ziyan etmeyi bırak.
Sonrasında geri cek kendini13 Yorumla- +1 yıl
Etkilendiğimi söyleyince hayatımda biri var kendine iyi bak dedi ve Engelledi artık hiçbir şey yazamam ki 😄
- +1 yıl
Kızım :D adam doğru olani yapmış sen ne ayaksın ahahahaa
- +1 yıl
Ne doğrusu yalan söylüyo birisi yok ki eminimm
+1 yılEn sevdiğim 😂😂😂 öyle durumlarda hiç bir şey yapmaman gerekiyor eğer konuşuyorsun oturup dusundumde hislerim beni yaniltmis aslinda basit bir hoslantiymis bu diyerek karşı bir saldırı yapabilirsin ama gonderleli storiler paylaşmadan biraz beklemek gerekiyor şimdilik bu kadarını yazıyorum bunu yapınca devamını getiririz 😂😂😂
121 Yorumla- +1 yıl
Aynen bunu arkadaşına diyim o iletir 😄
- +1 yıl
Bak işte onu yapma daha doğrusu onu yaparken taktik kullanman gerekiyor öyle inandırıcı olmaz yanlış hareketler bunlar. 😂😂😂
- +1 yıl
Ee ne yapıcam ona başka türlü ulaşamam ki arkadaşı sorarsa söylerim umrumda değil gibi yaparım 😄
- +1 yıl
Zekice davranman lazım konuyu öyle bir oraya getirmen lazım ki sanki sen değil karşındaki insan konuyu oraya getirmiş gibi hissetmeli zaten ondan sonrası basit durum 😂😂
- +1 yıl
Ben böyle şeyleri becerebilsem zaten şu an bana aşık olurdu 😄😄
- +1 yıl
Bana bırak o işi adım adım ben halledeceğim sen söyle şimdi bana sende herhangi bir mecrada ekli mi
- +1 yıl
İşte instagram vardı görüşmek istemiyorum yazmadan çok iyi olur deyip engelledi ki ben görüşelim dememiştim 😄
- +1 yıl
Arkadaşları sende ekli mi
- +1 yıl
Değil ama ekliyim mi
- +1 yıl
He yok dur başka bir yol bulmamız lazım sen yollarımı kitliyorsun şu an. 😂😂
- +1 yıl
Tamam sen bana bi yol bul lütfenn 🙏🏻🙏🏻
- +1 yıl
Konuşacağın arkadaşı hangisiydi nerden takiplediyoesunuz
- +1 yıl
Çocukluk arkadaşı aynı işyerinde çalışıyoruz arkadaşını sevdiğimi biliyo
- +1 yıl
İnstagramdan ekliyim mi arkadaşını
- +1 yıl
Bu daha güzel bir durum sosyal medyadan daha iyi 🤭🤭🤭 aklıma çok güzel planlar geldi 😂😂😂
- +1 yıl
Benimde yetmiyo 😄😄
- +1 yıl
Hay ben böyle şansın iki seviyesiz bir araya geldik iyi mi. 😂😂👍😂
- +1 yıl
Aynen valla ya ne planlar geldi aklına 😄😄
- +1 yıl
Dur toparlamam lazım akşam bana hatırlat şu an disaridayim 😂😂😂
- +1 yıl
Tamamdır 😄
- +1 yıl
😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Arkadaş kalmayı seçseydi daha iyi olurdu bence.
Bir kadın tarafından cesaret gösterilip ilk adım atılıyor…
Vay be, zamana bırak hislerin otursun biraz daha17 Yorumla- +1 yıl
Keşke bende dedim arkadaşça konuşalım diye ama üstüne fazla gittim galiba 😞
- +1 yıl
İlk başta bana yaklaşmaya konuşmaya çalışıyordu emindim hisleri olduğuna sonra bu işten çıkıyo diye hislerimi beğendiğimi söyledim o da kusura bakma hayatımda biri var kendine iyi bak dedi ama yalan söylediğini biliyorum şimdi tek bağlantım onun arkadaşı var burada ama ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Çok gururlu biriyse parası olmadıgı için reddetmiş olabilir. Arayıp detaylı konuşman gerekiyor. Yazışarak konuşulacak konular değil bunlar. Ben senin ne hayatında biri olduğunu nede bana karşı boş olduğunu düşünüyorum. Hadi diyelim gerçekten öyle hiç mi arkaşlığımızın değeri olmadı? Bu kadar basit olmamalı kestirip atmak. Benim duygularıma saygı gösterip daha yapıcı bir şekilde daha olgun bir şekilde geri çevirmen daha doğru olurdu diyebilirsin.
Erkeklere açılan kadınlar benim için çok değerli keşke sayınız artsa 😄 tebrik ederim seni gerçekten. Bunun yüzünden kendini yığratma psikolojik olarak. - +1 yıl
Ben yüz yüze konuşmak istemiştim ama o istemedi acaba iş çıkışı arabasının önünde beklesem konuşmak istesem kızar mı ki
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılBazıları sırf sevildiğini duyup, kendini tatmin etmekle uğraşır ve bundan keyif alırlar..
Hastalık bir nevi..10 Yorumlaeğer kaçmay abaslamıssa kovalama yoska daha cok kaçar ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Peki ne yapabilirim beni unutmasın aklına geliyim belki ilerde sever 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılHislerinizi belli etmek çok doğru olmamış, erkekler bundan çok hoşlanmaz, sizden uzaklaşan birini yeniden kazanmak için çabalamayın siz çabaladıkça o daha çok uzaklaşır, belki pişman olur geri döner, hemen kabul etmeyin
01 Yorumla- +1 yıl
Çabalamadıkça da uzaklaşıyo ama bişeyler yapmam lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
İlk önce yapılması gereken şeylerden bir tanesi böyle bir durumda uzaklaşan erkeğin üstüne düşüp sıkmak yerine ya da o erkeği şımartmak yerine aynı oranda geri çekilmek en etkili silah olacaktır. :)10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek uzaklasmiyo daha da yakinlasiyo sal gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Unutamıyorum işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşık etmeye çalışma, bırak o seni kazanmaya çalışsın. Kaçan kovalanır unutmayın bunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBahsettigin kişi iyi biri olsa gerek senin askindan faydalanıp kullanabilirdi seni ama uzaklaşmış çoğu erkek öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılGiden geri gelmiyor maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
Bende peşinden giderim o zaman
+1 yılBence senin ondan hoslsnmani istiyordu istediğini elde edince ve sen açılınca ne yapacağını şaşırdı
04 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyledir yarın gidip konuşucam bakalım ne tepki verecek
- +1 yıl
@JackSant knk kime göre neye göre sen çok mu yakışıklısın çok mu düzgünsün sanki?
+1 yılKio verip fantezi dünyasını genişleterek. Temizlik şart
00 Yorumlaİlgini keserek tabi sende sıcak soğuk oynicaksın
111 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı ☺️
- +1 yıl
Yakın arkadaşı var işte onla samimi olsam ama her türlü soğucakmı bişey yapmalıyım
- +1 yıl
Emin değilim işte belki o yüzden uzaklaşmış da olabilir
- +1 yıl
Sordum ve “kusura bakma hayatımda biri var kendiye iyi bak dedi bende yalan söylüyosun dedim çünkü yok eminim biri var gayet mutluyum yazmasan çok iyi olur ” dedi sonra engelledi
- +1 yıl
Evet arkadaşına soruyorum konuşmadık diyo bana söylemiyo ne dediğini saklıyo
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılTek yöntem : kıskandırarak
16 Yorumla- +1 yıl
Kimle mesela ve nasıl? çocukluk arkadaşıyla aynı yerde çalışıyorum
- +1 yıl
Çocukluk ark yürü bence
- +1 yıl
Tamamdır 😄
- +1 yıl
İyi işler asker xugfsjd7c
- +1 yıl
Teşekkürler 😄
- +1 yıl
Bir şey değil
Geçmiş olsın bebişim. Artık olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Mutlaka bir yolu vardır ya o da boş değildi
- +1 yıl
😞
+1 yılİmkansız. Aşk ilk görüşte
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle 😞
+1 yılAhahahahh bazıları platonik sever
022 Yorumla- +1 yıl
ondan bana karşı hoşlantı olduğu için bende bişeyler oluştu tabi inkar etti
- +1 yıl
bak ya çok utanmıştır sıyrılmak için uydurmuştur ya da platonik yaşamayı muhattap olmamayı seviyor
- +1 yıl
Hiç böyle düşünmemiştim bak 🤔
- +1 yıl
O zaman dediklerimin hangisi vaka ile örtüşüyor düşün
- +1 yıl
Platonik değil bence zaten ciddi ilişkilerde yaşamıyormuş duyduğuma göre bana çekinerek yaklaşıyordu ilk başta
- +1 yıl
utangaçtır o zaman
- +1 yıl
Öyleyse ben açılmışım ona niye istemiyo ki beni ne bekliyo anlamadım
- +1 yıl
hazırlıksız yakaladın
- +1 yıl
eleman daha cesaret loading %67 modundaydı 🤣
- +1 yıl
Yapma be
- +1 yıl
Ee nolcak şimdi
- +1 yıl
Aynen buda gururla karışık moral bozukluğu ile böyle geri vites yaptı, şöyle yap seni red etmesinden ötürü çok kötü hallerdeymişsin gibi yap başkalarınca duyur vs sana gelir
- +1 yıl
yalandan sevgilim var dediği o sevgili konusnuda hiç açma
- +1 yıl
Tamam zaten arkadaşı üzgün olduğumu görüyo her gün sorarsa da söylerim
- +1 yıl
tamam biranda toplamış gibi yapma kendini ama çokta uzatma
- +1 yıl
Kızların istediği zaman ağlayabilme özelliği var gerekirse bir kaç gözyaşı damlat senin için ağlıyor haneri gitsin, 😏
- +1 yıl
Ben zaten hep ağlıyorum 😄
- +1 yıl
Hahahahaha 🤣yeminle gülmekten yere attım kendimi
- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
Kolay Gelsin yazarsın gelişmeleri
- +1 yıl
Tamam teşekkürler
- +1 yıl
Rica Ederim
Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. İflah olmaz artık boş koy?
01 Yorumla- +1 yıl
Boşveremiyorum işte
+1 yılKendi haline bırakmak gerekiyor biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçabalama bence kendisi gelir
00 Yorumla
+1 yılUnutmaya çalış kendini alçaltma yazarak
04 Yorumla- +1 yıl
Unutmak istemiyorum
- +1 yıl
Kendine acı çektiriyosun
- +1 yıl
Evet ama sonunda değecekse beni sevicekse katlanırım
- +1 yıl
Öyle olmuyor sen ne kadar umursamazsan onu döner. üstüne düşersen değil kaçan kovalanır
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bi daha zor
08 Yorumla- +1 yıl
Vardır bir yolu
- +1 yıl
Mesela o kız seni gerçekten seviyo olsa vazgeçmese hep konuşmaya çalışsa sürekli karşına çıksa?
- +1 yıl
Peki ilerde şu kız beni seviyodu ya diyip ulaşmaya çalışır mıydın
- +1 yıl
Tamam teşekkürler zamana bırakırım artık
+1 yılUmursama, kudurur.
00 Yorumlaİlgi, alaka, yemek ve yatak. Bu dörtlü ii çözer
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoldan çıkar
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl 😄
- +1 yıl
burada nasıl anlatıyım olm
Hıc ugrasma kanks
01 Yorumla- +1 yıl
Vazgeçmeyeceğim bir yol bulmam lazım
Kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılPp harika
00 Yorumla