Ailem esime cok kotuluk yapiyor…?

Merhabalar, 9 senedir evliyim, 13 yildirda esimi taniyorum. Esim bu dunyanin en temiz kalpli, en iyi insani, cok iyi bi es ve cok iyi bir baba, ailemi kendi ailesi gibi sevdi, kendi ailesiyle kurdugu yakinligi benim ailemlede kurdu, evimiz annemlere 2 dakika hep giderdik yemekler yer otururduk. Nezamanki benden kucuk kiz kardesim evlendi, kocasi odun oldugu icin annem babam benim esimi sevdigi gibi onu sevmedi, gine sevdiler ama esim kadar degil, kardesim bunu kaldiramadi galiba, obur kiz kardesiminde kafasina girdi esinin tarafiyla esimin adini cikardi “sahte “ diye. Herseyi sahteymis esimin yaptigi iyilikler, soyledigi sozler, yardimlari hersey sahteymis, napti ettiler annemide kafaya aldilar Şu an annemde esimle konusmuyor. Esim bunlari hic hak etmedi o gercek anlamda bu dunyanin en iyi insani keske onun kadar iyi olabilsem, kesinlikle sahte degil, ailemi sevmesinde ciddiydi, ne fedakarliklar yapti ne iyilikler yapti hepsindeki samimiyetine ben sahidim. Cok uzuluyorum onu bu duruma sokMalarina, kardesimin fesatligini kimsenin gormemesine, esime herseyi sahte diye iftira atmalarina cok uzuluyorum, hepsine karsi icimde bi sinir var, beni esimden sogutuyolar, bana donup insallah sende esinin sahteligini gorursun birgun diyolar, ne yapicam bilmiyorum yardim edin, esimin haksizliga ugramasini kaldiramiyorum, kardeslerimle konusmak istemiyorum ama durmadan benimle konustuklari icin konusmak durumunda kaliyorum, benim sulalemde, yasadigimiz muhitte, tanidigimiz herkes esimi okadar seviyoki ama 2 kiz kardesim, dusmanima vermesin
Güncellemeler
+1 yıl
Okadar sevdi, okadar benimsedi, kendi kirildi ama kirmadi, hep saygili oldu kotulugu hic olmadi, onlarin kalbi gibi olmadigi icin kalbi sahte diyorlar, ailem kendileriyle benim arama artik bi bariyer koydurttu sanki, onlari kardeslerim olarak gormuyorum, kiz kardesim benim cocuklarimla dahi konusmuyodu dune kadar, esimin cocuklari oldugu icin bize kizmis diye onlarlada konusmihcakmis, benim cocuklarimda teyze teyze diye pesini hic birakmadi onun ginede konusmadi hep 1 kelime cevap verirdi
Ailem esime cok kotuluk yapiyor…?