Birini tanımak, onunla beraberken mümkün olmuyor maalesef.. İpini salınca ne olduğunu çok daha net görüyorsun.. Maske düşer, mumu söner yatsı olmadan.. Bu muydu, diye sorarsın kendi kendine..

Birini tanımak, onunla beraberken mümkün olmuyor maalesef.. İpini salınca ne olduğunu çok daha net görüyorsun.. Maske düşer, mumu söner yatsı olmadan.. Bu muydu, diye sorarsın kendi kendine..

Ağladım, üzüldüm, mutsuzluğu yaşadım, boşluk hissettim ve bu belki günler, belki aylarıma mâl oldu fakat hepside geçip gidiyor bir gün. Geçmesi için önce bu süreci yaşaman lazım, göz ardı ettikçe önüne gelip duruyor çünkü bir şekilde. Kendine geldiğinde zaten buz gibi soğumuş oluyorsun ve hissettiğin tek şey hissizlik oluyor, sonrasında kolay kolayda üzememeye başlıyor seni insanlar zaten.
Gittiğinden beri otuz küsür kitap aldım, okuyamıyorum. öyle duruyorlar işte.
gittiğinden beri 50 gb'tan fazla film indirdim, izleyemiyorum. öyle duruyorlar işte.
gittiğinden beri sigarayı neredeyse iki pakete çıkardım. elim boş kalmasın işte.
gittiğinden beri kahveyi iki litreye çıkardım. sigarayla iyi gidiyor işte.
gittiğinden beri üçüncü sınıf yazarlar, şairler gibi oldum. kendime hakim olamıyorum işte.
gittiğinden beri zayıfladım. insanlar eriyorsun diyorlar işte.
gittiğinden beri dışımdan çok küfretmedim. asıl dediklerim içimdendi işte.
gittiğinden beri o bankı mesken tuttum. benim ikinci evim işte.
gittiğinden beri otobüslerin, minibüslerin içine baktım hep. bakmadığım anlarda geçtin işte.
gittiğinden beri ne zaman büyük bir adam görsem içim titredi. sen kocamandın işte.
gittiğinden beri o gülümsediğin fotoğrafını açıp açıp baktım. gülümsemek için işte.
gittiğinden beri sözlükte çok sayfanı yeniledim. bir entryi beklemekti işte.
gittiğinden beri sarı dolmuşta bir kere yer değiştirdim. aşıklar birlikte oturabilsinler diye işte.
gittiğinden beri bir tane bile diazem içmedim, vurdurmadım. acının güzelliğinden işte.
gittiğinden beri çok şiir okudum. şairler benden daha güzel anlatıyorlar işte.
gittiğinden beri şarkılarımızı çok dinledim. hayatımın fon müzikleri işte.
gittiğinden beri geceleri uyanıp durdum. sarılmıyordun işte.
gittiğinden beri o çok rahat dediğin koltuk haricinde hiç bir yerde yatmadım. en son burada uyumuştuk işte.
gittiğinden beri çok yağmur yedim. hasta olmadım işte.
gittiğinden beri nerede sevgilisine atar yapan birini görsem sinirlerim fırladı. değer bilmemelerinden işte.
gittiğinden beri kafayı çok yedim. hep düşünmekten işte.
gittiğinden beri yaşadıklarıma hiç pişman olmadım. iyi ki'msin işte.
gittiğinden beri hiç kısır yapmadım. 'çok güzel olmuş kısırın' diyecek bir sen yok işte.
gittiğinden beri hiç katıksız mutlulukla gülemedim. gözlerin yoktu işte.
gittiğinden beri hiç tam olamadım. sen yoksun işte.
gittiğinden beri çok özledim seni.
gittiğinden beri daha çok sevdim seni.
gittiğinden beri hasret kaldım sana.
öyle işte.
Benden beterleri de varmış..
Rica ederim..
İpini salıncaaa " dan sonrasını okumaya gerek duymadım insanlara bu tarz yaklaşımınız hiç hoş değil. Kimse kimsenin malı değil ki..
Ayrıca birlikteyken tanıyamadığın insanı ayrıyken hiç tanıyamazsın çünkü bi insan sevdiğini dostunu koynunda kollarının arasında tanıyamıyorsa gün gelipte o kişii düşmanı olduğunda pusudayken ne yapacağını hiç kestiremez..
Ayrıldıktan sonra iyi veya kötü yaşanılan her şeye saygı duyarım en azından arkasından atıp tutmam yanii bu böyledir böyle olması da gerekir..
Nasıl ayrıldığıma bağlı
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Cevap
13Cevap
Hiç kimseye değerinden fazla değer vermedim. Yani ayrıldıktan sonra yas tutayım vs hiç olmadı. Yaşanmıştır, bitmiştir iyisiyle kötüsüyle bende kalır her şey.
Hiç ayrılmadık ki, ayrilirsam arkama bakmadan giderim.
Sessizce çıkarım hayatından ne yapılır başka.
Durdum öylece günler geçti aylar daha sonra yıl
Umursamadım ve unuttum
Şimdilerde 3 gün konuşup 4. gün sevgili oluyorlar.
Tanımadan bilmeden anlamadan.
E haliyle erken ayrılıkta kaçınılmaz oluyor.
Ayrıldıktan sonrada etekteki taşlar dökülüyor. Gerçek karakterler ortaya çıkıyor.
Ayrıldıktan sonra herkes kendi yoluna bakmalı.
Medeni olunup çirkinleşilmemeli...
Sessizce giderim. Acımı, üzüntümü kendi içimde yaşarım. Yeri gelince haykırırım. Haykırışlarımı ben dışında kimse duymaz.
İçimi döktükten sonra kalkmaya çalışırım. Bu hayatta kat etmem gereken daha çok yol var derim. Kendime yönelirim ve kimse umurumda olmaz.
Üzüldüm, çok ağladım kilo verdim bir daha asla sevemem sandım karamsarlaştım fakat takıntıdan başka bir şey değilmiş. 10-15 senelik evlilikler bitiyor benimki sadece sevgililikti diye düşününce de daha kısa sürede atlattım. Tek bir canımız varken aşık olup üzülüp kıskançlıktan vesaireden delirmektense hayatı yaşamak daha iyi. Ayrılıkla onla bunla da uğraşmaya gerek kalmıyor, kafa rahat.
Susuyorum onun hakkında ne bi story ne de bir laf sokma ne de özlem, pişmanlık barındıran gönderiler, arkadaşlarım arasında bile konuşmuyorum. ki hemen duyulur şöyle böyle soyledi falan🙄 bence ayrıkdıktan sonra susmak en iyisi her iki taraf içinde doğrusu bu. diğer türlü hem kalp kırıcı hemde tanıdığın kişinin çirkinleşmesi arkandan atıp tutması veya pişmanlık duyup aşk acısı çekip kendisini ezik göstermesi hiç hoş olmuyor
Kırıcı olduğunu, hiç hatalarını kabullenmediğini, yaptığı yanlışlar söylediği çirkin sözler için özür bile dilemediğini görünce kendi kendime "yazık zamanımı kimin için harcamışım, Allah kurtarmış" dedim.
Dün "İyi bayramlar kral" yazmış 🤦🏻♀️
Bende hayırlı bayramlar kraliçe dedim 🥶😄
Görünce eski sevgilim olduğunu bile hatırlamayacak duruma gelecem..
Öyleleri bunu hak ediyor..
Her insan iyi-kötü bir şeyler yaşıyor. İlk başlarda çok zor lâkin zaman geçtikçe kederin hafifleyecek.
Şimdilik sadece üzüntünü yaşa, sonrasında toparlanırsın zaten. Rabbim iyi insanları iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin..
Ayrıldıktan sonra insanlar cirkinleşmese saygı duysa sessiz sakin kalınsa ne kadar güzel olurdu. Ne olursa olsun ben sessiz kalırdım hemde hiç olmadığım kadar sessiz
Öyle olmuyor şişko..
İçimi boşaltmam lazım. Bu birikmişlik bende kalırsa iyi şeyler olmaz çünkü..
Sana da bir borcum var benim, biliyorum.. 😒
Ne borcu?
Söylerim..
Amann boş ver ölümlü dünya kimse sevgiyi haketmiyor ayrılıncada insanların medeni olmasını bekliyorlar öyle bir dünya yok insanda biraz sadakat olmalı dicemde etraf gevşeklerle dolmuş
En iyisi sabaha kadar içmek.. 😀
Sadece başının döndüğünü hissetmek..
İçincede geçmiyor 😀
Bir an bile geçse razıyım.. 😀
Üzerime gelmeyin.. Anladık, yedik bir b*k. Uzatmayın.. !
Bişey yapmıyorum, engelleyip geçiyorum.. Bişey yaparsam bu hala o kişinin benim için değerli olduğu izlenimi verir, ben ayrıldıktan sonra kimsenin peşinden koşarak kendimi küçültmem..
Ayy çok ağladım unutmam yıllarımı aldı zihninden atamadım çok uzun süre ama sonra rabbim unutturma gücü verdi şu an çok mutluyum. Eskiye dönüp bakınca kendimi boşuna üzmüşüm değmeyecek birisiymiş diyorum.
Hiçbir şey , sanırım o an öfkeyi , hayal kırıklığını kısaca birçok duyguyu aynı anda hissedince bir şey yapasım gelmedi , en azından iletişime geçmedim önüme baktım. Bir hafta sonra kendim için bir şeyler yaptım o kadar.
Aynı eve girmeden serbest ortamlarda izlemeden kişinin gerçek yapısı ortaya çıkmıyor. İşyeri, okul, uzun yol seyahatinde zor durumda kalmalar bisi bunlar zoraki ortam oluşturuyor insanlar çıkarları gereği olduklarından farklı takılıyorlar
Hayatıma devam ettim. Üzülmeyecek kadar ruhsuz değilim ama yasını tutacak kadar mantıksız bir insan da değilim. Sevdim, üzüldüm, belki ağladım ve bitti gitti o günler. Her biri ders oldu.
Valla engellerim silerim umrumda da olmaz beni üzen biri için ben niye üzülüm
Uzulsem bile zamanla unuturum gider
Benim varlığımda benim değerimi bilmeyen
Benim yokluğumda götüme düşmesin
Bu kadar da net her şey...
Hiç hatırlamak istemediğim günler, İstanbul’u terk edip hiç bilmediğim bir şehirde kalmıştım. Aşkın da, ayrılığın ve acının da dibine kadar yaşadım.
Bir daha kimseyi sevemeyeceğimi iliklerime kadar hissettim.
Sosyeticshekille neden ayrıldınız?
Bana uygun değilmiş.. Geç oldu ama anladım..
Ayrılık sebebi beni aldatmasıydı ilişkiden ayrıldım diye ağlamadım çok koymuştu ondan ağladım şimdi ise unuttum umrumda değil
Sevgili aramaya devam dicem de ama yalam olur ben cok duygusal sadik bir insanim ibirini sevdimi arrik kolay kolay onu unutup baskasjna bakamam😑😑😁
Sessiz kaldım.. sevgimin çabasını görmeyen adama öfkemi hangi dilde anlatabilirdim ki?
Birikenleri boşaltamazsam bitmiyor.. Önce temizlemeliyim içimi, gerek konuşarak gerekse paylaşıp yazarak..
Sonrası kolay olacak, güzel olacak her şey..
Umarım.. gönlünce olsun 🙂
Sağ ol..
Öncelikle kendi kabuğuma çekilirim birkaç gün kafa dinlerim sonra ise yoluma bakarım arkasından yas tutacak halim yok.
Ayrılınca bazı şeylerin görüldüğüne gerçekten katılıyorum.
Kendi yoluma bakarım yapcak bir şey yok.
Gürültü yapmam ben. Sessizce çeker giderim
Bir boşluk oluyor önce.
1 günde toplarım kendimi.
Saniyesinde geri döndüm: Onun yanında "ev"de gibiyim; dışarısı hiç tekin gelmiyor.
Hiçbir şey ölümlü dünya hayat devam ediyor. Kimsenin benim için öldüğü yok keza bende öyle 😊
Ayrılmamı bekleyen bir kaç kız varmış, sağolsunlar teselli verdiler.
Kolay kolay bitirmem bitirmissem de tamamen bitiririm unutur giderim
her zaman söylerim ki bir kişiyi ayrıldığında ve kavga anında tanırsın..
İnsanı ayrılırken tanırsın diye bir laf var çok doğru.
Depresyona giriş
Depresyondan çıkmaya çabalayış
Depresyondan çıkış
Hiç, Hayatıma devam ettim..
Loading🗝
Dümdüz ayrılır yoluma bakarım. Arkasından konuşmam , kötülemem , konuşulmasına da müsaade etmem.
Genelde yok sayıyorum hiç hayatıma girmemiş, hiç tanımamışım gibi
Tüm iletişim kanallarını kapattım ve yoluma devam ettim.
Hiç flörtüm ve ilişkim olmadı. O yüzden ayrılık yaşadığım yok.
Herşeyi böyle ulu orta yaşamak bana göre değil bazı şeyler özel kalmalı
Katıldım sana
Bazı şeylerin ulu orta yaşanması değil sıkıntı.. Bunu yönetmeyi bilmeyenler asıl problem..
Ulu orta yaşayıp, cırtlak seslere kulak kapattıktan sonra, bunu becerebildikten sonra ne sorun olacak?
Ayrıca kimin kime nasıl yaklaşması gerektiğini bilmesi açısından da bilinmesi önemli..
Kendi aranızda çözümleyemediğinizi böyle insanlarla paylaşarak mı çözümleyeceksiniz
Çözmek için mi paylaşıyoruz?
Sadece içindekileri döküp rahatlamak istiyor insan..
Ayrıldıktan kendi hayatıma bakarım, onu rahatsız etmem, sonuçta ayrılık süreci her iki taraf içinde zor
Bizi de üzdüler kalkıp işe gittim
Tatil.. 😀
İpini salınca ne kadar yanlış bir tabir
Cuk oturdu..
Hoş değil ama saygısızca
Önce o saygıyı hak etmeli..
Ne olursa olsun herkes saygıyı hak eder. e madem neden birlikte oldun saygıyı hak etmeyen biriyle
Ah şu maskeler, roller..
Sanmam ben mesela biriyle ilk konuştuğumda anlarım maske mi yüzündeki yoksa gerçek karakteri mi
Önüme baktım ne yapacağım başka
Ağladım
Hayatıma devam ettim işte
Başka bi şehire attım kendimi iyi geldi
istersen dünyanın bir ucuna git aklından atamayınca kötü yaşadım çünkü bu durumu
Go sis ❤️🌸
Toparlaması zor oldu.
Hiç sevgilim olmadı ki
Bişe yapmam hayatıma devam ederim
Daha öyle bir şey olmadı
Eski halime döndüm başka br şey yapmadım
Hep onun peşinden koştum yazdım
Durmak yooooook yola devam, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır 😏
Hiçbişey allaha şükrettim jsjsjjs
Nefes aldım
Sadece engelledim
Unuttum. Zor oldu ama oldu