Burada gördüğüm itiraflar bana bu soruyu sordurdu. Ulan hangi birinize güvenicez.
Evlilik düşünüyordum ama buradaki yorumlar beni tiksindirdi ve evlilikten soğudum.
Evlilik düşünüyordum ama buradaki yorumlar beni tiksindirdi ve evlilikten soğudum.
Buradaki erkek profili genelde kız düşürüp cinsellik konuşayım nude alayımdır kız profili ise can sıkıntısını farklı yollarla gidermeye çalışanlardır onun için bence sen Twittera bak
Cevap
1Cevap
Senin gibi düşünen erkek kaldımı bu konudan bende çok nefret ediyorum
Bu hayatta hep iyi olduğumuz için kaybediyoruz zaten.
Size hak veriyorum. Evlilik düşünüyorsanız böyle yerlere bakmayın bence.
Ben evlilik için burada değilim zaten sadece hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorum, ve o gerçekler yüzüme tokat gibi çarpıyor.
Valla benim de son zamanlarda oyle gerçekler yüzüme carptiki kendi hayatımda en yakın arkadaşım diyeceğim insanların söyledikleri yalanlar ikinyuzlulukleri . İnsanlar bu kadar kötü olmuş demekki. öyle bir zamanda yaşıyoruz. Ve imtihan oluyoruz. Allah iyileri korusun İyilerle denk getirsin
Amin
herkes için aldatma çok normal ve rutin yapılan bir şey gibi harbiden de. evlilik düşünmüyorum çok iyi imkanlar sağlamadıkça
Maddiyata gore hareket eden kizda cok iyidir he
@Bilirkisi93 apt*l madem aldatılcaz bari değsin diğer türlü seviyorum diye evlilik yap sen gömleğini ütüle o da onu giyip başka kadınla buluşsun
Bulusmayan erkek olursa peki sen herkesi kattigin icin bole bi yorumda bulundum
@Bilirkisi93 çok güzel bi kadın değilim illa ki gözü dışarı kayar
Ne alaka disari kaymasina sebeb olmak guzellikden gecmio inan bana huy karakterden kaybedersen anca gider
@Bilirkisi93 ya alakası yok ben daha önce de aldatıldım seven, vakit geçirmek isteyen iyi davranan biriyken. daha napcaktım bilmiyorum. ama eklediğim kızların hepsi benden güzeldi
eklediği*
Dostum ben evliyim bak esimi cok sevdim saydim herseyi verdim gun geldi ben acken ina hamburger aldim gun geldi ben otobus parasi bulamicami bile bile ona milyar harcadim ama o napti hayatimi zehir etti bu nadir birseydir simdi esim boleydi diye ben simdi siz butun kadinlari hain gorebilirmiyim hakkim var mı bence yok?
@Bilirkisi93 e niye boşanmıyorsun?
Davam acik zaten bayram sebebiyle ertelendi yuzunede soledim bosucam diye hatta bosanmazsan aldatirimda dedim beni buna zorlama dedim durustce yani sahsen kendi adima dierlerine gore fazla dobrayim
Sen de yedin
Millet bir yerinden uydurup uydurup yazıyo özellikle erkekler yüksek libidonun vermiş olduğu yetkiye dayanarak temiz kurgu yapıyo
Erkekler demeyelim bazilari diyelim ben kurgusuzum 😊
Boş yorum yapma beni tanıyor musun sen genelleme yapmışsın
Galiba okuma yazman var ama anlama yetin yok sen yapıyosun demiş miyim hayır ama yaran var ki gocundun
Bilir kişi kanka girdirtme profiline bak ıdjfpsfk
Gir niyeki yanlis bisimi dedim?
Yok bee takıldım sadece gül geç
Guler gecerim sorun yok en azindan ben neysem onu soluorum 😊 hickimseye benzemem
Erkekler kelimesini kullanmışsın burada bir genelleme var Allah'a şükür okuma yazmamız var aklımızda kıt değil çok şükür.
Benzeme kimseye kankim aynı öyle devam et yoluna zira diğerlerinin yolu yol değil
kıt kanka yoksa genellemenin herkesi içine dahil etmediğini anlardın sadece azınlığı tenzih ederek yazıldığını da anlardın
Ama bende temiz deilim bunu yapicam demem yanlis ama kotunun iyisiyim sanirim en azindan neysem oyum iliski uzmaniyim ama maalesef bende kotuyum herkesin vardir kotu karanlik tarafi
Aga bee
Biz erkeklere bir günde küsmedik kdkcldkc
Vala bi kerede biz kuselim
Bunlar ne ki, sen bunlari reel de gör..
Tek eşlilik zor
Sadakat sevgi kelimeleri sizin lügatta yok galiba.
Yokbe temiz olanimizda var allaha sukur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?