Bizi izlemeyi seviyorum böyle bir şey istesem garip mi olur nişanlım kabul eder zaten ama odamızı illa başkalarıda görecek onlar garip mi bakar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dekorasyonu galiba t9 düzeltmiş.
Dolapların kapaklarını ayna yaptır
Garip gelmez her tarafa yaptirirsan garip gelir millete
Ama onlara ne ki aynadan yatak odandan
Yerinde olsam sokmam yatak odama ne işleri var
011 Yorumla- +1 yıl
Kadınların çoğu birbirlerine nispet yapmadan duramaz
- +1 yıl
Bende sokmamda işte biliyorsun kıskandırma işlerini
- +1 yıl
Tabiki hepsi öyle değilde çoğu öyle ama
- +1 yıl
Türk kızının çoğu nispet bağımlısıdır
Soran+1 yılYeni evleneceğiz ailemiz falan ilk ziyaret ettiklerinde eve odalara falan bakarlar diye başka zaman zaten kimse girmez evet t9 düzeltmiş
Soran+1 yıl@DreamGhosters nispet yapmak için istesem yatak odama yaptırmam herkesin göreceği odalara yaptırırım Yeni evleneceğiz ailemiz falan ilk ziyaret ettiklerinde eve odalara falan bakarlar diye başka zaman zaten kimse girmez
Soran+1 yılBaştan istiyim düşünmüştüm nişanlım belki sonradan gereksiz masraf der falan diye ama haklısınız ertelemek en iyisi
En İyi Cevaplar
Aynayı ben de çok seviyorum. Çık farklı şekilde kullandım.
Taşınabilir boy aynası alıp yatağın yanı başında koyabilirsiniz. Hem gardırop aynasından hem de boy aynasında izlersiniz kendinizi. Tavanda ayna sekste güzel olsa da bir çok yönden sakıncalı olabiliyor. Mesela uyanınca bir anda tavanda kendini görmek kötü olabilir. Depremde üstünüze düşebilir vs.
Banyodaki ayna da çok güzel oluyor. Eğer banyoda yapmayı seviyorsanız çok zevkli.
00 Yorumla
+1 yılEğer oda genişse asla abes durmaz. Hatta şık duruyor. Bir ara oturduğum eşyalı bir ev vardı. Yatak odası neredeyse ful ayna doluydu. Ben çok beğenmiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi kısımlarında vardı aynalar odanın
- +1 yıl
Duvarın birisi komple ayna yapılmış ama düz değildi bölmeli yapılmış. Elbise dolabı komple ayna. Tavanda yine parçalı ayna vardı. Ömrü hayatımda ilk defa gördüm böyle bir evi canlı canlı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBence güzel bir dekarasyon
00 Yorumla
+1 yılEvli bir çiftin odasına girip orada gördüğü bir şey ile ilgili konuşanın kendi ayıbıdır. Dilediğiniz gibi yaşayın seksi. Gerekirse odana kimseyi sokmazsın. Çünkü benim hayal ettiğim yatak odası da çok çok aykırı.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sizin hayalinizdeki nasıl Yok zaten normalde kimse girmez ama yeni evleneceğiz ilk geldiklerinde ailelerimiz falan bakarsa diye
Yahu millettan sanane. Kim ne derse desin. Aynası olmayıpta ne fanteziler kuranlar ve fantezi ürünleri kullananlar var. Rahat ol.
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni evleneceğiz ya evi görmeye falan gelirler ilk geldiklerinde gezerler saçma sapan laf ederler diye çekiniyorum yoksa kimse girmez sonrasında yatak odamıza
+1 yılYatak odasında ayna yani üstü açık bir sürü ayna bambaşkalarının gelip izlemesini sağlar. Önlerinede mum yak tam olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama lütfen
- +1 yıl
Ben uyarmış olayımda sonra evliliğim sebep yokken niye kötü gidiyor diye başlık açma, Şimdiki nesil aşırı materyalist, dikkat edilmesi gereken şeyler var
Soran+1 yılHerkesin gardrobunda ayna var zaten o zaman herkes farklı alemler tarafından izleniyor
- +1 yıl
Ayna olur olmaz değil ama kulkanılmadıkça örtülür, herkes demişsin kaçtane huzurlu evlilik gösterebileceksin, benim bu işten bir çıkarım yok senin iyiliğin için dedim gerisi sana kalmış
Soran+1 yılBen aynayı kullanmadıkça örten bir insan hiç görmedim ama huzurlu evliliği olan insanlar gördüm Kendi başarısızlıklarımıza farklı dünyalara bağlamaya gerek yok
- +1 yıl
İnsanların yaşadığı ve dışarıya sundukları profiller farklıdır sosyologlar bile artık bu konuya dikakt çekiyorlarda neyse bildiğini yap
Soran+1 yılHuzurumu bir aynaya bağlayacak kadar kafayı yemedim
+1 yılDeklarasyon değil öncelikle dekorasyon.
Öte yandan zevkli olabilecek bir durum aynaların olması gariosenecek bir şey değil05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düzeltmiş peki teşekkürler
- +1 yıl
Aynalardan ziyade kamerayı denemek daha zevkli olabilir
Soran+1 yılYok ona asla güvenmem
- +1 yıl
Neden sonra oturup beraber izlemek.. güzel olmaz mı
Soran+1 yılHayır öyle kötü hissederim nişanlım hele hiç istemez ona açık fotoğraf attığımda bile kızıyor
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Iyi fikir bence , birileri neden girsin ki yatak odana?
12 Yorumla
Soran+1 yılYeni evleneceğiz ailemiz falan ilk ziyaret ettiklerinde eve odalara falan bakarlar diye başka zaman zaten kimse girmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevkli olur 😍
Ama insanların yatak odanızı görmesine gerek yok bence. Orası sizin özel alanınız kimseyi almayın. Alınan alınsın takmayın kesinlikle13 Yorumla
Soran+1 yılYeni evleniyoruz ailem kayınvalidem falan eve bakmaya gelir görürler garip karşılarlar gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılEğer ayna farklı bir yerde ve büyük olacaksa ev görmesi bittikten sonradan yaptırın derim
Soran+1 yılHemen olsun istemiştim ama doğrusu öyle sanırım
biyerde okumuştum bi kitapta.. yatak odasında yatağınızın tam tepesine ayna koyuyorsunuz ordan izliyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAgvagsgsha güzelmiş ablağ güzel fikir de misafir gelirse sıkıntı olur ya da gizleyici Bi şekilde yaptırın arkasını çevirince ayna olsun gibi
00 Yorumla
+1 yılDeprem olsa, ayna kırılıp saplansa napacak sın, tavana koymayın
05 Yorumla
Soran+1 yılAy bunu hiç düşünmedim
- +1 yıl
Tehlikeli işler
- +1 yıl
Yukarı kamera koy sende TV den izle kendini
Soran+1 yılÇok saçma tv bence
- +1 yıl
Aynadan yukarıya akıp durmaktan iyidir😋😆
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptiklarimi aynada izlemek ve izletmek hoşuma gider ama yatak odası özeldir. O odayı özel yapacak kadından başkası o odaya girmemeli :) aahh olsa da güzelce yalarken izlesem :(
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni evleniyoruz ailelerimiz falan ilk geldiklerinde evi gezer garip karşılarsa diye çkeiniyorum
Cevap sahibi+1 yılYani baskalari gidecekse biraz sıkıntılı bir durum olur. Şimdilik sadece dolap aynası olsun. Daha sonra eklemeler yaparsın ama sabır olmasin yer degistirebilecegin bı şeyler olsun ki biri geleceğinde başka yere asabilmelisin :)
Cevap sahibi+1 yılHer kadın sevmez ama izlenmeyi sen farklısın ;)
Soran+1 yılKendimide nişanlımıda beğeniyorum hoşuma gidiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılama ayna olayını seven var da her yer ayna olsun der
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsun istiyorum cidden ama ben temizleyeceğim için o kadarda abartmam İnsanların garip karşılamasından çekiniyorum
- +1 yıl
yok neden çekinceksın ya odanı kitlersin gösterme
- +1 yıl
aynaların dili olsa konuşça tavan ayansı yaptır sen tv gb
Soran+1 yılEvet tavan aynasıda istiyorum fakat erkek arkadaşımın böyle bir şeyi yok sadece ben izliyorum
- +1 yıl
hım kabullenir o da zamanla evlenince felan
+1 yılkendinizi izlemek farklı bir haz verdiği kesin
00 Yorumla
+1 yılsizin zevkleriniz fantezileriniz kimseyi ilgilendirmez bir tane hayatınız var istediğinizi yapın
00 Yorumla
+1 yılKimler nasıl görecek yani?
Perde diye bir şey var sonuçta.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdayı geniş gösteriyo ayna seviyorum falan de herşeye maydonoz olmasınlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama arkamızdan sapık gibi konuşmalarındanda rahatsız olurum
Cevap sahibi+1 yılMilletin konuşması bitmez ki kimbilir arkandan zaten neler diyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim odada komple bir duvar ayna. Sen ne isteyeceksin nişanlından?
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe kendimizi izlemeyi seviyoruz. Odamız daha canlı kayda alıp izlediğimiz bile oluyor. Biz seks oyuncaklarına da önem veriyoruz.
Soran+1 yılTek bir yerde değil tavanda iki duvarda dolapta falan
Cevap sahibi+1 yılBizim dolap komple aynalı birde karşı duvar.
Cevap sahibi+1 yılMesela bizim seksshop dolabımız var 😊🤗
Soran+1 yılÖyle bir isteğim yok şimdilik ama kendimi izlemek hoşuma gidiyor nişanlımı izlrörkte
Cevap sahibi+1 yılValla ben 6 senedir
Evilğim eğer monoton olmak istemiyor SAN
Cevap sahibi+1 yılDüğün ne zaman
Soran+1 yılEylül monoton olacağını sanmıyorum zaten düzenli bir ilişkimiz var şimdiden sıkılsak dört yılda sıkılırdık
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz kardeşim çizim ilişkimiz çöl hareketli emin ol neler yapmadık neler. Duysan. Ama işte ister istemez oluyor.
Yatak odası özeldir başkaları görmemeli ama görse bile sizi yargılanamaz, a acaba dışarı rezil mi olurum demeyin o sizin özeliniz ve insanlar saygı duymak zorunda
00 Yorumla
+1 yılBende seviyorum valla seks yaparken aynaya bakiyorum surekli eşimde niye bakiyosun aynaya diyor😅
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde hoşuma gidiyor bence kendini ve eşini beğenen herkesin hoşuna gider
- +1 yıl
Bencede haklisin
+1 yılİlk aynali dolap falan alın sonra tavana ayna yaparsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılAynalı dolap vardi bekarkende sadece aynalı dolap dışında bir duvara daha ayna yaptırsak garip karşılar mı insanlar ilerleyen süreçte tavana zaten yaptırırız
- +1 yıl
Duvar pek olmaz ya
+1 yılBizim yatak odasında dolaplar vs full ayna kadınlar ne anlıyor kendini izlemekten bir anlasam
08 Yorumla
Soran+1 yılNişanlımda aynı sen gibi Çok güzel gözüküyorüz kendimide nişanlımıda beğeniyorum hoşuma gidiyor erkeklerin niye gitmiyor ki
- +1 yıl
Kendini sevisirken izlemek bir şey hissettirmiyor sanırım
Soran+1 yılBenim çok hoşuma gidiyor hem kendimi hemde sevgilimi aynadan izlemek
- +1 yıl
Düğün ne zaman
Soran+1 yılEylülde
- +1 yıl
Bizi de davet edersin herhalde
Soran+1 yılBuyrun gelin dfh
- +1 yıl
Sen önce soruma gel de
+1 yılAbimin odasında da var 😄😄
12 Yorumla
Soran+1 yılGarip karşılayan oldu mu bu durumu hdj
- +1 yıl
Biz abimle birlikte yalnız yaşıyoruz, aile evi değil yani.
Zaten eve f*ck getirdiği için onlar gördüğünde waaaoww diye tepki gösteriyorlar 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakarlar ama o sizin kendi zevkiniz boş ver Kimin ne düşündüğüne
00 Yorumla
+1 yılyok kendimi gormek istemem yaparaken
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok güzel bence birbirni izlemek o anda
- +1 yıl
sen yaptin mi
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılOda da nereye düşünüyprsun
02 Yorumla
Soran+1 yılDuvarlara ve tavana
- +1 yıl
Çok iyi ya sizin oda da savahkar olmaz
+1 yılşu an ayna var mı ki
02 Yorumla
Soran+1 yılGardropta vardı bekarkenki evimizde
- +1 yıl
şu an evlendin mi
+1 yılEvdeki ayna ile sizi kim izleyebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılBirinin izlemesi değil evimize biri geldiğinde yatak odasındaki aynaları farketmesi garip mi olur
- +1 yıl
Yani garip tabiki🤭
Soran+1 yılAnladım erteleyelim o zaman
- +1 yıl
Yeni evli olacaginizdan millet garipser ilerki zamanda olur diye düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende severim ama ayna yok :))
08 Yorumla
Soran+1 yılAlınn
- +1 yıl
:)) yok ya anca gittiğim yerde olursa yanii
Soran+1 yılNişanlımın hiç izlediğini farketmedim umarım garipsenez o da
- +1 yıl
Yok ya neden güzel şeyler giyersen ve fiziğin iyiyse şikayetçi olmaz
Soran+1 yılYok zaten izlediğimi farkediyor hatta bazen kendisi aynanın önüne götürüp yapıyor ama kendisi izlemiyor ben baya odamızın çoğu yeri ayna olsun istiyorum
- +1 yıl
İlginç her erkeğim başına gelmez kocan değeriini bilsinnn
Soran+1 yılTeşekkürler bence kendini beğenen herkesin hoşuna gitmeli
- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılTipik kova burcu 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcuyum
- +1 yıl
Akrepler istekli olurlar 😂😂
Soran+1 yılİstekten çok kendini ve eşini beğenmekle ilgili sanırım ayna olayı
- +1 yıl
İzlemek izlenmek hoşuna gidiyor olmalı 😂
Soran+1 yılYok nişanlım hiç izlemiyor ben izliyorum kendimide onuda beğeniyorum
- +1 yıl
Sabahlar olmasın 😂😂
+1 yılYoo bence güzel olur tavana yan tarafa ayna
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama insanlar garip mi karşılar
- +1 yıl
Orası senin yatak odan özelin ne karışırlar
- +1 yıl
Evi alırken vardı dersin olur biter
- +1 yıl
Aynayı bende merak etmiyor değilim gözlerin Kapalı olmuyor mu zevkten filan tonla sorum var ama burdan soramıyorum
Soran+1 yılMantıklıı
Soran+1 yılYok neden her an gözüm kapalı dursunki
- +1 yıl
Zirveye ulaşınca olabilir belki
Uzun sürüyorsa evet Kapalı kalmaz - +1 yıl
Canım?
Soran+1 yılUzun sürüyor ama ayna olmasa bile birbirimizin yüzüne bakmayı tercih ediyoruz
- +1 yıl
Özel çok sorum var ulaşır mısın
- +1 yıl
Bunu bende seviyorum bi yandan izlemeyi sohbet etmeyi konuşurken lafını kesip öpmeyi
Soran+1 yılAynanı çok alakası yok öyle şeylerle direk kendini ve karşındakini beğenmekle alakalı bence
- +1 yıl
O halde sen soyunup giyinirken bile kendini izliyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakmaz bence yaaa
00 Yorumla
+1 yılÇok canım. birsey
16 Yorumla
Soran+1 yılNişanlımda kabul eder ama insanlar ailelerimiz falan görünce garip mi karşılar Birlikteyken izlemeyi çok seviyorum
- +1 yıl
Ulan senin odanda başkasının ne işi var aek
Soran+1 yılYeni evleniyoruz ailelerimiz falan ilk geldiklerinde evi gezerse diye sonra kimse giremez zaten
- +1 yıl
Gezsin nne olacak - +1 yıl
Akıllarına bile gelmez
Soran+1 yılİnşallahh
+1 yılNasıl bi fantezin varmış 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel gözüküyoruz kendimide nişanlımıda beğeniyorum
- +1 yıl
Öylemi nasıl yapcan peki öyle
Soran+1 yılBişey yapmaya gerek yok ekstra gözlerini kapatıp karanlığa bakmak yerine birbirimize bakıyorum
- +1 yıl
Mmm iyi başka ne fantezin var ya da yapmak istediğin
+1 yılEvime yaptırıyorum.
011 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz birde bunu isteyen nişanlım değil benim garip bir durum mu genelde erkekler böyle şeyler ister
- +1 yıl
Evli değilim. Sevgilim bile yok. Sıfır ev aldım içini tadilata soktum yerleri granit kapladım kapıları ve merdivenleri değiştirdim ışıklar taktırdım bir sürü işlemden geçti.
Soran+1 yılAnladım sanırım kendini ve eşini beğenen bayanlar seviyor aynayı öyle birisini bulabilirsiniz
- +1 yıl
Bulamazsam kendime bakarım bu gidişle 😄😄😄
- +1 yıl
İçine girerken bunu görmek seni tahrik mi ediyor işin gerçeği?
Soran+1 yılYok sadece o an değil kendini beğeniyorum nişanlımıda çok güzel gözüküyorüz daha çok zevk alıyorum izlerken genelde kendimi izliyorum sanırım ama
- +1 yıl
😊😊 hoşmuş.
Soran+1 yılO hiç izlemiyor ama sadece ben izliyorum
- +1 yıl
Aaa neden. Ben olsam sana bakmak beni aşırı kudurturdu
Soran+1 yılBilmiyorum ben bile izliyorum kendimi valla o daha çok direk temas etmekten daha harketli olmaktan hoşlanıyor
- +1 yıl
Bence baksın. Bir kadının yataktaki dsnsı çok seksi
+1 yılzevkli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılGüzel bise
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bir deklarasyon
08 Yorumla
Soran+1 yılBiraz aynayla kaplı gibi
Cevap sahibi+1 yılbenim bekar evimde tavan ve 2 duvar kaplı
Soran+1 yılGüzelmiş bizimde sadece dolapta vardı bekarken
Cevap sahibi+1 yıltavanda izlemesi harika oluyor
Soran+1 yılEvet tavandada istiyorum sapık gibi gözükmem inşallah nişanlım değil ben istiyorum böyle şeyleri garip bir durum mu
Cevap sahibi+1 yılaslında değil ama evlilikte zor olabilir
Soran+1 yılAsıl evlilik te olmalı bence ama
Cevap sahibi+1 yılsorunu beğensem yazarmısın
Canlı, canlı güzel olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğlenceli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılİzlemeyi seviyorum birlikteyken bencede eğlenceli olur insanlar garip karşılar mı acaba
- +1 yıl
Kişiye göre değişir
Çok güzel oluyor
41 Yorumla
Soran+1 yılBencedeee sanırım kendini beğenen kadınların sevdiği bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir ihtiyaç
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes içşn öyle değil sanırım
Cevap sahibi+1 yılSenin için öyle ama
Soran+1 yılKendimi ve nişanlımı beğeniyorum izlemeyi seviyorum
Cevap sahibi+1 yılTatmin olamıyorum de sene sen suna
Soran+1 yılNe alaka gözlerimi kapatıp hareket etmeden yatmam mı gerekiyor çok güzel gözüküyoruz hoşuma gidiyor izlemek
Cevap sahibi+1 yılBol izlemeler ozaman
+1 yılİstenilen yaşanmalı
00 Yorumla
+1 yılGüzel olur
00 Yorumla
+1 yılBenimki ole
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇook iyii
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz