Sizin gibilerle evlenen hödüklere acımıyorum. Dudağını ödül gibi sunan bir kezo.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
odul olarak sunmuyom sadece. kendimide bi sorun mu var onu anlamk istiyom cunku. ilk optugumde h8c birsey hisetmedim o kadar sey yaptik acaba iliski sevmiyor muyum. yani katsimdaki insani mutlu edemem mi diye bi dusunce var gecmiste cinsel. istismara ugrdim ve 8 aydir ilk dwfa bu kadr yaklastim dugune son 40 gun kaldi. ve bn daha hala utaniyom cinselikten korkuyim sadece tenmek 8stiyorum cunku o uzuluyor bni feri cekildikce
yo ilk optugunde dokunmadi ki kucagina bile oturdum opwrkwn kendini tutabiliyor bn korkunca hemen geri cekiliyir. cunku kucuklukte magduredilgimi biliyir bazi dokunuslardan korktugumu biliyor
im nisanliligimizin 5 ayinda konustuk . 4 ayinda ilk defa el ele tutustuk 5. ayinda ilk dafa sarildik. 8 ayinda ilk defa opystuk ve 8 ayinda da iliski konustuk ama ustu kapali ilişkiler. Şu an da dugune az bi sure var ikinci defa opecek cunku ilkinde opusmede bn birsey hisetmedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Millet evlenmeden ayni evde kaliyor, bunlarin derdine bak, sende haklisin öpdürme sonra nisani atar
Sizin gibilerle evlenen hödüklere acımıyorum. Dudağını ödül gibi sunan bir kezo.
odul olarak sunmuyom sadece. kendimide bi sorun mu var onu anlamk istiyom cunku. ilk optugumde h8c birsey hisetmedim o kadar sey yaptik acaba iliski sevmiyor muyum. yani katsimdaki insani mutlu edemem mi diye bi dusunce var gecmiste cinsel. istismara ugrdim ve 8 aydir ilk dwfa bu kadr yaklastim dugune son 40 gun kaldi. ve bn daha hala utaniyom cinselikten korkuyim sadece tenmek 8stiyorum cunku o uzuluyor bni feri cekildikce
Yapıştır ayşen öpüştükce güzel şeyler hissedersin💋
Vajinan ıslanırzevk suyun akar hatta boşalabilirsin birde nişanlınınkini kontrol et bakalım büyük mü
Öptürme belli ki tecrubesizsin
Seni kullanır. Nikahı kıymadan dokundurma
1,5 ay çokta uzun bir süre değil dişinizi sikabilirsiniz
Bence cok yanasma herseyi yasayinca evlendiginizde bir heyecani kalmiyor
Hamile kalırsın.
Kizligin bozulur aman opturme sakin😂😂
yo ilk optugunde dokunmadi ki kucagina bile oturdum opwrkwn kendini tutabiliyor bn korkunca hemen geri cekiliyir. cunku kucuklukte magduredilgimi biliyir bazi dokunuslardan korktugumu biliyor
Dudak sansürlenmeye ihtiyacı olmayan bi kelime
Bekleyin biraz daha
Altı üstü dudak, öpse ne olacak
Dudağı niye sansürlüyosun
Olur eller her yerini
olmaz sabırla bekle sende çocukta ateş yakmışsın
Öptürme hamile kalırsın
Olmaz, hamile kalırsın...
Suzme bal dudaklara öp öp do ya ma dım
Bişey olmaz
olmaz öpüşmeye devammm
Her şey tadında zamanın da olmalı dikkat et
Sana çakar bence yüz verme
Öp ellet ama gösterme
hıhı hamile kalırsın😃😃😃
😂sakıncalı
Bence sorun olmaz ki daha iyi
Olmaz kanka
* seni seni seni
Çok öptürme
Dene
Ne gibi bir şey olmasını bekliyorsun
Bir şey olmaz
Çok malca sorular bunlar ya
Bişey olmaz
Kapalı mısın açık mı?
acik doyle deyim kafam acik ama vucudum cok acik degil yani merkezde toplum. icinde. kisa koluyla bile gezmedim deyim 😊
Fiziğin nasıl boyun kilon? Telefonda cinsellik konuştunuz mu?
im nisanliligimizin 5 ayinda konustuk . 4 ayinda ilk defa el ele tutustuk 5. ayinda ilk dafa sarildik. 8 ayinda ilk defa opystuk ve 8 ayinda da iliski konustuk ama ustu kapali ilişkiler. Şu an da dugune az bi sure var ikinci defa opecek cunku ilkinde opusmede bn birsey hisetmedim
Fiziğin nasıl boyun göğüslerin?
siii git
Bişey merak ettim evliyim ben ayrıca banane sadece bişey merak ettim ayrıca seni tanımıyorum bile 1 yıllık evliyim
Yani senin tercihin
Öptürüp napcan