Canı yananlar da olmuştur illaki :)
Pişman olup geldiler mi?
Canı yananlar da olmuştur illaki :)
Pişman olup geldiler mi?
Bir tane sevdiğim çocuk vardı daha reşit değildim o da askerdeydi yaklaşık 1 sene konuştuk. Gecemiz gündüzümüz birlikte geçerdi resmen. Sonra askerden döndükten sonra ailesinin ona bir kiz bulduğunu söyledi 1 hafta içinde yüzük falan takıldı ve evlendi bana da demişti ki evlenmezsem o kıza ayıp olur dedi. Sanki bana hiç olmuyormuş gibi neyse bıraktı gitti beni böyle. 1 bucuk sene ağladım arkasından şimdi çok güzel bir kızı var kocaman olmuş. Şimdi tabiki de unuttum ama o zaman yaşadığım acının tarifi yoktu.
Evli değil, söz ya da nişan durumu var mı bilmiyorum ve hatta sanırım bunu asla bilemeyeceğim. Eğer evlenecek olursa en güzel dileklerim onunla olur, mutlu bir ömür geçirmesini dilerim.
Cevap
17Cevap
Evlenmedi ama çok sürmez evlenir gibi geliyor Üzülürdüm galiba çok üzülürdüm ama alışığım ben yani sevdiğim insanların başkasını sevmesini izledim hep
Seviyorsam iyi insanlarla tanışıp mutlu olmasını isterim oda beni sevse zaten basasiyla evlenmez sevmiyorsa zorlamaya gerek yok mutlu olsun iyi olsun yeter
Once gozlerinin onunde karisini, sonra da kendisini oldurdum. Cocugunu alip babasina karsi nefretle doldurarak buyuttum olmus olsalar bile. Pisman degilim.
Bu nasil senaryo ruh hastaligi falan mi var sende
Ben sevdıgım varken başkasıyla evlendim ve okadar canım acıyor ki. Bu acı beni bitiyor ve hiç dinmiyor. Onu okadar özlüyorum ki. O evlendımı bilmiyorum oda evlense belki bu kadar canım yanmaz di. Hayat acımasız..
Neden ozaman evlendin?
Öyle gerekiyordu. Uzun hikaye
Sevdiğim evlenmedi hiç. Eski sevgililerim evlendi. Onlarda eski işte…Hiçbir şey hissetmedim. Mutluluk diledim içimden…
Aşk ve evlilik farklı şeyler.
Sevdiklerim evlendi. Allah mesut etsin.
Evlenip de arayıp ağlamayan olmadı.
İçlerinde bir yerde aşkımızın izi var.
Bu bana yeter.
Sevdim dediklerim evlendi ama onlar evlenmeden önce sevgimi öldürdükleri için teknik olarak benim sevdiğim insan değildi evlenen...
Sevdiğim insan sadece benimle evlenir onda da canım yanmaz mutlu olurum
İlkokul aşkımın nikah şahidi+düğününde halay başıydım
Biz geçmişe sünger çekeriz…Geleni de yollarız geri.. Zamanında kıymet bilecekti
Bı kaç defa başıma geldi evet döndüler pişman oldular ama ben hayatıma almadım
Kahroldum ama 4 yıl geçti aradan şimdi daha iyiyim...
Platonik olarak sevdiğim bir insan vardı benimle aynı ismi taşıyan birisiyle evlendi aklımda haliyle soru işareti oluştu bu arada ismim nadir bulunan bir isim
Geri dönseler de değiştiremedigimiz şeyler var
Sacma bir soru
öyle birşeye denk gelmedim
Hic birsey, çünkü o evlenirken bende nişanlı idim
"İyi bakalım." dedim yoluma baktım.
Sevdiğimle evliyim çok şükür
Yaşamadım ama üzülürdüm ya
Herkes evlensin mutlu olsun. 😊
Evlendi ve boşandı. Hiçbir şey hissetmedim
Hemde nasıl yandı tarif edilemez
Bilmiyorum uzun bir sure kendime gelemem.
Allah kimseye o acıyı yaşatmasın
Evlenene mutluluklar dılerız kanks
Kimseyi sevmedim hiç
Sevmedim kimseyi
üzülürüm 3 gün
Düğününde çok eğlendim 😂
O evlenmeden ben evlenirim buga sokarım 😂
hepsi mutlu
Benimle evlenecek
skmde olmaz
Hiç yaşamadım
Evet geri donmez ama