Kocam beni yakın arkadaşımla aldattı, çok kötü hissediyorum nasıl tepki vermeliyim?

1 senelik evliyim 5 aylık çocuğum var ve tekrar hamileyim yeni öğrendim kocamın hareketlerinden şüphelenip whatsap web indirdim wp sine girdim gündüz bi bakıyım dedim yakın bekar bi arkadaşımla beraber olmuşlar onu konuşmuşlar kız diyorki işte çok kanamadı kızlığım bozulmuşmudur seni özledim yine buluşalım falan yazmışlar ben bunları görünce çılgına döndüm bi arkadaşımı yanıma alıp kızı çağırdık yanımıza kızı ağzı burnu kırılana kadar dövdük telefonunu kırdım aldım kızın sonra itiraf ses kaydı aldık arabada yaptık dedi akşamına da kocama dedimki istediğin oldu seni boşuyorum hayatına bekar devam et istediğini yap dedim pişman oldum özür dilerim beni oğlumdan ayırma diye yalvarıyor akşamdan beri ben bu kadar sakin yazdım buraya ama aslında hiç böyle olmadı hayatımda başıma gelebilecek en kötü şey geldi çok kötü hissediyorum oğlumun bana ihtiyacı var ama ben herkesten uzaklaşmak yalnız kalmak istiyorum bunu sindiremiyorum biraz akıl verirmisinz ne yapmam gerekiyor siz olsanız ne yapardınız?

Kocam beni yakın arkadaşımla aldattı, çok kötü hissediyorum nasıl tepki vermeliyim?