Artık sürekli geç bakıyor akşamları iyi geceler derdi ama 2 gecedir hiç yazmıyor. Ve bugun bize bişeyler oldu felan dedi ne olmuş dedim bilmediğini söyledi ama ben onu çok seviyorum kaybetmekten çok korkuyorum ama o yazmadıkçada hiç yazmamaya çalışıyorum. Ne olur yardım edin bana
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demek ki vajinayi çok koklatmissin arada bir 'kür' yapar gibi yapacaktın hergün verr veeerrr... Bıkar insan rahat ol keyfine bak
Iğrenc misin nesin ya. Bunla ne allakasi olur
Haklısın veren olmayıp seven olduğumuz için belkide kazık yiyoruz sizin gibi erkeklerden..
Neyle alakası var snede ölmüş gibi konuşma 2 ay çıkmış sanki bana THOR ya. Lan bir git işine bak
Verince daha çok bağlanır erkek. O işin şakası. 2 ay çıkmış ağlıyor burada dslirevem lan ben 5 yıl. ciktim bitti biz ne yapak denizemi atlayak
Tamam Amca
Düzgün konuş
Kaç yaşina gelmişin. Bunuda sana öğretmicez ya
Sen düzgün konuş edepsiz. Kufurlemi aklın başına geliyor? Amcaysam amcayim. Bunun fikirlerle ne alakası var?
Geri kafalisin. Modern ol
Modernmi!!! senmi modernsin? Güldürme beni ergensim hepsi bu dert etme yatağının altında ağlarsın 2 gece sabah baskasina iş atarsın. Hadi güle güle
Senden modernim amca. Inanabilirsin. Senin okulun bile yokdur ahahahha
Ağlarmiyim. Sence seni ağlatmiyimde. Düzgün laf kuramiyon mu
Işsiz. Kendine Don bile alamiyorsundur. Benimle uğraşacağna bi geliştir kendini
Ahahahahahah bok mu sandim kendimi. Olm beni tanisan böyle konuşamazdin ama.
Okul okusan ne yazar bi kizla nasil konusulacagini bilmedikten sonra senin gibi hodukler yuzunden ulke gelismiyor git bi kitap oku kendini gelistir
Ahahahaha. Tanidiklarini örnek alamadin ama
Olm sen sorudgun soruya bak sonra benim cevabi tartışalım
Ne sormuşum amca
Sen bu hayatta herkesin bacisi olursun. Senin başka görevin yok bu hayatta. Dikkat et kendine iyi geceler seninle igrasacl vaktim yok manita yazıyor
Sorduğum soruya verdiğin cevaba bakıp seviyeni anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun kardeşim..
Bacisi olmakda sorun yok benim için. Sizin gibi ölmüyom birisine Hahhahahaaa
Yaw sen 2 ay çıkmış bir adama bu şekilde bağlanmış bir kadın olarak bana hata bulma dön bir kendine bak. Sanki anası olmuş gibi bir soru sormuşsun. Sevgilisi değişiyormuş lann 2 ay olmuş ne değişmesi adam zaten değişik bir adammıs mal. Sen yenimi farkona variyorsin? Allah için şöyle delirecem ya
Hä Ben bağlanmadim ki. Çikanda değilim. Ya kafani daha fazla zorlama. Okayyy
Yanlış bildirime tiklamisim. ozaman herkesin başına gelir
Işte bilmeden konuşuyorsunuz
Yok bilmeden değil yanlış bildirime tıkladım hepsi bu. Yukarda 3.4 bildirim vardı
tamam sus einfach
Tamam canım iyi bayramlar. Böyle de nezaket sahibi bir insanimdir işte.
Niye birden değistin? Böyle pis iste
Manitoba yazsana bizle ilgilenceğne. Banada canim deme
Yazdığında bir bok anlamadim inanki?
Dassak geciyorum seninle degismedimmon
Telefonum değistiriyo ya
Kardeşim çocuğu 2 aydır tanıdığım ne malum. Ben istediğim soruyu sorarım işine gelmiyosada geçersin . Seni ne yaptığımda zerre alakadar etmez. Sorgulamakta sana düşmedi. Düzgünce fikir istedim. Sanada düzgünce yazmak düşerdi ama seviyen el vermiyor hadi git manitana yaz sen.
Bende istediğime cvp veririm sen sorarsan. Böylede bir özgürlüğüm var sen mutlu olacaksın diye yalan atacak halim yok dimi?
Pislik. Kizla düzgün konuş
Sapikk
@aklimabisheygelmio Birak canim pisliginde bogulsun ulkenin hali bunlar gibiler yuzunden mahvoluyor ona uzuluyorum
Hahaha güzel kardeşim seniiii manitana aciyorumm
P"vnk olucakti pardonn
😂😂😂😂
Başka birine gözü kaymıştır
Başka biriyle konuşmaya başlamıştır yol ver
Ama öyle başka birisiyle konuşacak biri değil çünkü kızlarla pek işi yok yani neden böyle yapıyor
Soğmusdur
Soğuyacağı hiç bişey yapmadım gerçekten elimden geldiğince çabaladım.
Iste sorun burada. Adil Yildirim izle sen. Erkekler böyle bikiyor. Kizlar gibi ilgi istemiyorlar
Adil yıldırım seni skkkkee emmio 😂😂😂😂
@Fosmodern anlamadim
Izliyim bari baska secenek kalmadi :((
Sen adil yıldırım izlyeip kendinimi rahatlatıyorsun onu sordum? Cidden izliyormusun bu adamı
@Fosmodern izlemis oldum ahahahahah. Cok sey öğrendim ama ya
Bazı söyledikleri doğru olabilir fakat pratikde bunlarin ve özel hayatın da yaşadığın hicbirseyin alakası yoktur. Emin ol bana bende izledim ama sadece güldüm o adama
@Fosmodern Bilmem. Olabilir. Bana samimi geldi
Doğru yerleri var evet fakat bu genel olarak anlatılan bir şey. Bireysel yaşanmış olaylarla alakası yok. Hepsi doğru hepsi gercek diye bir şey olamaz.
@Fosmodern ok
Nr zamandır berabersiniz?
2 ay oldu ne yapacağım bilmiyorum.
Tamam
Bana yazar mısın ben yazankykrun
Yazdım sze bildirim gelmez bakarsınız