Müzik & Etkinlik Askerdeki gazinoda neler yapılabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Askerde gazino varmış, askerdeki gazinoda neler yapılabilir? Güncellemeler+1 yıl İnsan gibi bişey sordum adam gibi cevap vermek yerine boş beleş cevap verecekseniz hiç vermeyin. Askerdeki gazinoda neler yapılabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Burannnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben askeri gazinoda TV izlenir yemek yenir halay çekilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim 🙏 Yorumla
B0RN0VALI Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Dansözler var dışarda olmayan askerlere eğlence yapıp moral oluşturuyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Askerdeyken gazinoya hic gitmedim ama giden devrelerim oldu. o kadar cok eglenmislerki dansozler ickiler muzik of diyom sana anlatilmaz yasanir 🤣🤣🤣 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diskoda var askeriyede 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Askerin içinde dansöz ne arasın. Dışarıda ki gazionalardan bahsetmiyorum, askerdekinden bahsediyorum Yorumla Soran +1 yıl Komik olduğunu mu sanıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askeriyedeki gazinoda bi tane kici kirik televizyon olur bide kantin olur baska hic bir sey yok. Yorumla Soran +1 yıl Direk bu şekilde söyleyebilirsin dalgaya vurmanıza gerek yok. Yorumla
Tamtakır___Kurubakır Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Karı kız takılıyorlar işte 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Komik değilsiniz. Yorumla Tamtakır___Kurubakır +1 yıl Tamam kızma Yorumla Soran +1 yıl Saçma sapan cevaplar vermeyin lütfen. Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Bildiğin okul kantini fazlası tv var işte. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yemek yer içer televizyon varsa çeken kanallar neyse onu izler oturup 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç bişi öyle yeme içme yeri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
rendofff Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 930 cevap paylaştı. Dansöz falan var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şaka mısın Yorumla rendofff +1 yıl Şaka bir yana gazino askeriyenin marketidir hiç kimse ne içki içer nede başka bir şey yapar (rütbeliler de dahil) altaki elemanada gülme sebebimin oydu troll sandım da ciddiymiş herhalde bedelli yaptı fhhdbd Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı. Alkol kumar sanatçılar 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Komik olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl He Yorumla Soran +1 yıl Gül o zaman Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Dansöze para takilamayacagi kesin🤪 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Restorant orası ahahhaha 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Komik bişey olduğunu ben görmüyorum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farklı gazino anlaman saçmalığı... Yorumla Soran +1 yıl Farklı bir gazino anladığımı dile getirmedim ben, neler yapıldığını sordum. Gereksiz cevap vermenin saçmalığı... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan sordun soruyu dimi? Yorumla Soran +1 yıl sana burada hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum, işine bak. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevabın yok çünkü Yorumla Soran +1 yıl Sana cevap vermeyi gerekli bulmuyorum çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek duysan ne yazacaksın ki Yorumla Soran +1 yıl Boş konuşuyorsunuz şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cahil sevmiyorum diyelim Yorumla Soran +1 yıl şu an kendinizi sevmemenize üzüldüm. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni bilgilendiriyorum belki gelişirsin :) Yorumla Soran +1 yıl Beni geliştirmeye çalışmadan önce insanlığınızı geliştirmenizi tavsiye ederim. Yorumla
AlperDemir92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl gazinoda dansöz olur içki içilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Askerdeki gazionadan bahsediyorum ben Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Hıc bısey yemek ye komutanlar ıckı vs ıcsr kanks 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Alkol yasak değil mi Yorumla Kanks3453 +1 yıl Mesai sonrası ıcen ıcer kanks nıe yassk olsun cami değil askerıye orası Yorumla rendofff +1 yıl İckiye gümledim Yorumla Soran +1 yıl Erler içinde geçerli mi aynı şey Yorumla Kanks3453 +1 yıl Hayır kanks Yorumla rendofff +1 yıl Sen ciddimisin? Bana troll gibi gelmedi fjdbwbvwvqvqv Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben askeri gazinoda TV izlenir yemek yenir halay çekilir
Anladım teşekkür ederim 🙏
Dansözler var dışarda olmayan askerlere eğlence yapıp moral oluşturuyorlar
Komik olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Askerdeyken gazinoya hic gitmedim ama giden devrelerim oldu. o kadar cok eglenmislerki dansozler ickiler muzik of diyom sana anlatilmaz yasanir 🤣🤣🤣
Diskoda var askeriyede 🤣
Askerin içinde dansöz ne arasın. Dışarıda ki gazionalardan bahsetmiyorum, askerdekinden bahsediyorum
Komik olduğunu mu sanıyorsun
Askeriyedeki gazinoda bi tane kici kirik televizyon olur bide kantin olur baska hic bir sey yok.
Direk bu şekilde söyleyebilirsin dalgaya vurmanıza gerek yok.
Karı kız takılıyorlar işte
Komik değilsiniz.
Tamam kızma
Saçma sapan cevaplar vermeyin lütfen.
Bildiğin okul kantini fazlası tv var işte.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim.
Yemek yer içer televizyon varsa çeken kanallar neyse onu izler oturup
Teşekkür ederim
Hiç bişi öyle yeme içme yeri
Teşekkür ederim
Dansöz falan var
Şaka mısın
Şaka bir yana gazino askeriyenin marketidir hiç kimse ne içki içer nede başka bir şey yapar (rütbeliler de dahil) altaki elemanada gülme sebebimin oydu troll sandım da ciddiymiş herhalde bedelli yaptı fhhdbd
Anladım teşekkür ederim
Alkol kumar sanatçılar 😂
Komik olduğunu mu düşünüyorsunuz?
He
Gül o zaman
Dansöze para takilamayacagi kesin🤪
Orası öyle 😅
Restorant orası ahahhaha
Komik bişey olduğunu ben görmüyorum?
Farklı gazino anlaman saçmalığı...
Farklı bir gazino anladığımı dile getirmedim ben, neler yapıldığını sordum. Gereksiz cevap vermenin saçmalığı...
Ondan sordun soruyu dimi?
sana burada hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum, işine bak.
Cevabın yok çünkü
Sana cevap vermeyi gerekli bulmuyorum çünkü
Gerek duysan ne yazacaksın ki
Boş konuşuyorsunuz şu an
Cahil sevmiyorum diyelim
şu an kendinizi sevmemenize üzüldüm.
Seni bilgilendiriyorum belki gelişirsin :)
Beni geliştirmeye çalışmadan önce insanlığınızı geliştirmenizi tavsiye ederim.
gazinoda dansöz olur içki içilir
Askerdeki gazionadan bahsediyorum ben
Hıc bısey yemek ye komutanlar ıckı vs ıcsr kanks
Alkol yasak değil mi
Mesai sonrası ıcen ıcer kanks nıe yassk olsun cami değil askerıye orası
İckiye gümledim
Erler içinde geçerli mi aynı şey
Hayır kanks
Sen ciddimisin? Bana troll gibi gelmedi fjdbwbvwvqvqv
Anladım teşekkür ederim
Tv falan varmış işte
Teşekkür ederim 🙏