ne yapılır orda ? hosunuza gittimi ? .. zorlukları nelerdir...
birdaha gitmek istermisiniz ?
birdaha gitmek istermisiniz ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah 5:30 da kalk buz gibi suyla traş ol... İçtimaya geç kalma, bot daima boyalı olacak. Ardından
Eller de silah ağızlar da " kiremitten baca olmaz piyadeden koca olmaz alacaksan jandarma al küt küt vurur hiç yorulmaz pat pat vurur hiç yorulmaz..." marşlarla eğitim yaptırılır. Ardından tüfekli tüfeksiz hareketler her pazartesi Alay içtima ve tören geçişleri...
Günlük 8 saat nöbet tut. Bok gibi yemekleri yemek zorunda kal. Var yani sıkıntıları Doğu da olanlar rahattır falan denir ama alakası yok çarşı izni desen unut onu. Terör korkusu da yoktu çünkü adamlar gelse de çatışsak diye can atardık. En azından bu saçmalıklara katlanmak yerine o daha cazip gelmekteydi.
Yemek değildi de o yüzden. Sağolsunlar tavuktan da iğrenir oldum salatadan da çorbadan da...
Beni tekrar askere çağırsalar 2 elim kanda olsa giderim
istedikleri yere zaten ulaştırmayım çağırdıklarında ilk şehitlik bana nasip olur ALLAH izin verirse
Bizler ATATÜRK,ün ve ALPASLAN TÜRKEŞ,in askerleriyiz
Borçlu olduğunu düşünme lütfen ben onun için seçmedim.
Teşekkür ederim :) sizle en son yurt dışı mevzu için bir özelden konuşmuştuk doğrumu hatırlıyorum?
Anneme bıraktım şimdilik :)
aynen öyle yaptım bakalım ne olcek :)
Rüzgar gizlenip soru soruyor!1!1!1!1!1 güya pembeli!1
Cevap
22Cevap
Gunde 3saat uyku 9saat çapraz çelik yelekli günlük silahlı silahsız hareketler bulaşık yaklaşık kazma kürek bunları vakit bulduğunda yazicilik şoförlük kalorifercilik çaycılık tören mangası robocop lağım patlar bok temizlersin kısaca adamın feristahini operler gikin çıkmaz ışte askerlik
Güzel yanları karşı apartmanda oturan kızı rontgenlersin ağaç tepelerinde kızlara laf atarsin rahatca hiç kimse bişey demez askersindir abazalik suratına yapismistir vede en önemlisi devrelerle geçirilen güzel anılar askerlik biter nizamiyeden çıkarken aglarsin bütün devrelerinle kardeş olmussundur çünkü
99/1B DEVRESİNDENİM HATAY SÜRİYE SINIRDA YAPTIM ASKERLİK ACEMİ BİRLİĞİN İLK GECESİ Bİ TUHAF HİSEDİYON YATIĞINDA USTA BİRLİKTE 1HAFTA SONRA ATIŞ SONRA YALAH SINIRDA 13 13.5 SAAT NÖBETE SABAH 4KALK TIRAŞ OL SİLAH TESİSAT KUŞAN AĞIR MAKİNELİ HK33 500MERMİ 6ŞARJÖR TABİ SİLAHLIKTA SIRAYA GİRİYON ONCA İNSANIN SONRA HIZLICA KAHVALTI 5.50DE HAZIR SIRA KOMUTANI BEKLE HELEKİ 2DK GEÇ GEL YANDIN SONRA YALAH NÖBETE 6 6.10 GİBİ ORDASIN SONRA 6.3O DA NÖBET BİTTİ KARAKOLA GİT YEMEK YE SONRA İŞTİMA MINTIKA ÇÖPLERİ AT TEMİZLİK YAP KANTİNE GİT 30KİSİYİ BEKLE SABAH NÖBET İÇİN İHTİYAÇLARINI AL SONRA DUŞ SIRASI BAKIM DERKEN SAAT 00.00 4SAAT YAT YARIN BİDAHA ASKERLİK BİTENE KADAR ÖYLE İŞTE ARKADAŞLARA BAKİYOMDA 6SAAT 8SAAT NÖBETTE İSYAN EDİYOLAR ZORMUŞ GEL BİDE BENİM YAPTIĞIMI YAP AGA NEYSE BU İŞTE ASKERLİK BENİM İÇİN AMA ORDA HAYATI DEĞERİ BİDE O SİVİL HAYATTA DOST DEDİGİN İNSANLARI ÖĞRENİYORSUN NE KADAR DOSTMUŞ ASKERDEKİ ARKADAŞLARI ORTAMIDA ÇOK ARIYOSUN Bİ DAHA OLSA SIRF AYNI ORTAM İÇİN BİDAHA GİDERİM
Acemiyken koyun gibi sayılırlar. Yataktan kalkarken yatarken yemek yemeye giderken banyo yapmaya giderken hep sayılırlar. İzmarit ve çöp toplarlar. Usta birliğine geçince nerede görevliyse onunla ilgili işler yaparlar. Atış talimi yapılır arada sırada . Spor yapılır. İntikale çıkılır . Evet yine olsun yine giderim.
askerlik zordur sivilde kim senin dostun kim deyil orda daha iyi anlıyorsun
seni gerçek hayata hazırlıyorlar bir çok şeyi orda öğreniyorsun
gurur verici bir duygudur askerliğimi yaptım demek
oraya pergamber ocağı derler herşey bereketli orada
yani say say bitmez
ama en önemliside eğer vatan toprağı kutsalsa o kutsalı korumakta her türk gencinin borcudur
iyi veya kötü yapmak gerekir
ne mutlu 18 ay o gurur verici duyguyu yaşadım gene her zaman yaşarım
Abim yanımda cevabı o veriyo yattım kalktım indim çıktım sustum konustum yedim içtim abazalıktan kırıldım yoruldum özledim hasret çektim gitmedim en sonunda askerliği bitirdim :D
Ben 18 ay seve seve askerlik yaptım. tekrar giderim..Emirlere uyacacaksın. Sivrilik yapmayacaksın..çok çabuk geçiyor..
ulaaaaa ab ye gırmeye calısıyoz olmadı o bıze gırmeye calısıyor bı su kızları askere almadılar gıttı her herde alıyorlar bızde yok 15 ay degıl 15 sene yapmaya razıyım
Yan gel yat ,tv izle , gelsin çaylar , gitsin kızlar yani ..
Asker ocağı ora ana kucağı değil hee çok hoşumuza gidiyo bidaha olsa yine yapar herkes tövbe tövbe
Ben laptopum, demliğim ve tv kumandam ile sıcacık bir odada askerlik yaptım yeminnen
Gazinoda falan takılıyorlar
ne kadar zor günler olsada geldikten en geç 1 sene sonra özlüyosun o günleri öyle acayip bişey...
elimize bir silah veriyolar sıka sıka geziyoruz 15 ay bilemedin Poşet tarzı 5 ay O.o
yeri vardır miami gibidir yeri vardır kanlı bir çöl gibidir merakının amacı nedir
bütün gün sevişilir, tv izlenir. öyle. Allah Allah? Hiç mi bilmiyosun duymuyosun
Askerlik zordur derler oyle bence de.
mantıgın geldıgı son nokta :D
Çok mu merak ettin :D
Eğitim yapılır benim bildiğim :D
Hıyar Tuğgeneral almadı beni Hava Harp'e :@
Sabunu delerdik..
zor ama tekrar gitmek isterim
eğitim temizlik nöbet
savaş olursa giderim ancak
askerlik bu yan gelip yatma yeri değil
zor kardeşiden bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?