5 senelik ilişkisi biten erkek gerçekten göründügü gibi mutlu mudur? Son aylar haric güzel bi ilişkiydi ama o kendine yeni bi hayat kurduktan sonra uzaklastık. Cok mutlu gibi görünüyor. Gülerek videolar paylasıyor. Spora baslamıs. Baska kızlarla takiplesmis. Beni rehberinden silmis. Gercekten mutlu mudur? Ben degilim cünkü
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlişki sürecinde adamı hayattan bezdirdiysen eğer senden kurtulduğu için gayet mutludur
Ayrılmayalım dedi ayrılacagımız zaman. O beni cok yormustu
Olabilir niye olmasın ki
Bilmem.. 5 sene hayatında deger verdigin biri artık yok. Kolay mı ki bu kadar
Valla bi anda bitebiliyor sen mutlu değilsin diye o da öyle durucak hali yok ya
Keske bittiyse kendi söyleseydi beni beklemeden
Mutlu demek ki
Cok kırıcı..
Yas mı ilan etsin. Bitirmişsiniz sonuçta. Özlüyordur bazen ama mutludur. En azından tartışmalar olmuyordur. Ayrıca özgür olmayı özlemiştir.
O zaman neden kendi bitirmedi... Ben bitirmek istedigimde ayrılmayalım dedi seviyorum dedi. Ama sevmiyor gibi davrandı. Neden cesur olmuyorsunuz. Neden
Sen bitirmek istemişsin o karşı çıkmış. Yinede onu nasıl suçlayabiliyorsun anlamıyorum.
İnsan sonuçta belki yorulmuştur, belki psikolojik sorunu vardır şu an. Sana her an istediğin ilgi ve sevgiyi veremeyebilir. Ayrılmak istememiş sonuçta. Sana anlatamadığı zor bir dönemindeydi belki.
Ben hastayken yatak dösek 2 gün boyunca bana yazmadı aramadı. Üstüne ben onu kaç kere aradım en son gece actı. Ve keyfi bi sekilde cevap vermedigini söyledi
Seninki de tam dağ ayısıymış.
Biz aynı evi paylastık senelerce. Yoksa öyle kolay mı bitti demek...
Sevmiyor demek ki. Yalan söylemiştir. 5 yıl sevgili olduğu , aynı evde kaldığı ve ayrılırken sevdiğini söylediği kadını bu kadar kolay unutmuş olamaz.
Ben de onu diyorum. Cok seviyordu beni. Biliyorum. Ama son 1 aydır tavırları degisikti. Dogru düzgün sohbet edemiyorduk. Hep vardık yine mutluyduk ama bi kopukluk sokuyordu araya. Varlıgı bile yetiyordu bana. En yakın arkadasımdı. Ama son yaptıgı hareket bardagı tasıran son damla oldu. Kendime yediremedim. Sevmese söylerdi diye düsündüm. Sevmiyor olabilecegi ihtimalini düsünmek istemedim. Simdi mutluymus gibi. Nasıl bu kadar kolay olabiliyor ki
Sevginin bir anda biten bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bence o bir süredir zaten seni sevmiyordu. Sen fark etmedin muhtemelen.
Olabilir. Bir süredir zaten tavırları tuhaftı. Ama evlenicez bizim icin ugrasıyorum diyordu hep. Para biriktiriyorum araba alıcam sen de ehliyetini al diyordu. Yani hayalleri hala bizimleydi. Sanırım o gittigi yerde hayat kurmak istedi. Bizim evlenmemiz zor olacaktı biraz. O zordan kaçtı. Kafasını toplamak istedi. Ben de eski hayatını hatırlattıgım icin beni hayatında istemedi. Bana haksızlık etti..
Hayırlısı olsun
Değildir benim bitti
Ama üzgün olsa böyle paylasımlar yapmaz ki? Benimleyken zamanım yok diyip dururdu. Tek yaptıgı ise gidip uyumaktı. Simdi spora baslayacak zaman bulmus. Nasıl oluyor anlamıyorum. Cok kırılıyorum
Şimdi öyle hissediyordur. Erkekler zaman geçtikçe pişman olmaya baslar. O bende bitti sanıyor ama bitmez
Sanki hic sevmemis gibi
5 yıl boyunca sevmemiş olsa bile biryerdir mutlaka. onu vurur. Sevmemiş diye bir şey yok kimse kimseye 5 yıl katlanmaz
Ben pişman olmadım ve mutluyum aksine zaman geçtikçe kafanda her şey netleşiyor iyi ki diyorsun
Cok sevdi beni. Biliyorum. Cok asıktık. Ama uzak düstük ve böyle oldu. O yeni hayat kurdu ve artık sanırım sevmiyor. Ayrılırken seviyorum dedi ama ben cevao vermedim cünkü biliyodum artık olmazdk
Senin yapman gereken önüne bakman sende hayat kur kimse vazgeçilmez değildir belki ilerde iyi ki ayrılmış diyceksin hayat böyle
Biz cok iyi anlasıyorduk ama evlenmemiz zordu bazı sebeplerden. Evlenecektik bu sene ama o dayanamadı.. Sabredemedi.. Zordan kaçtı
@ahmetsuna07 uzun ilişki miydi? Ne seni mutlu etti onsuz? Onunlayken ne zorluyordu? Zorlayan seyler varsa da bir baskası gelse herhangi zorlayacak durum olmayacak mıydı?
Onu öylesine seviyordum ki, 1 yılımız dolmadan evlilik teklifinde bulundum. Oda kabul etti ilişkimizin ilk ayında annemle tanıştırdım annemde onu çok sevdi. Sonra kıskançlık krizlerine girdi kıskandığı kişide benim 6 yaşındaki kız kardeşim neymiş; kardeşine dokunma, sevme ilgilenme diyerek her gün beni darlamaya başladı. Telefonda bile bomboş sebeplerden sinir krizine girip bana bağırırdı. Hayatımı öylesine kısıtladı ki İş yerinde kadın var mı gibi gibi saçma sorulardan tut attığım her adımın hesabını sorar oldu. Ortada güvenini kırıcağım herhangi vukuatım olmadığı halde, ailem olsun iş yerinde çalışanlar neyin var bişey mi oldu? iyi misin? Her gün suratım beş karış olan bitenler o kadar saçma ki kimseye anlatamadım o süreçte, sanmıyorum bir başkası gelse beni böylesine yıpratıcağını
@ahmetsuna07 kardes olayı baya sacmaymıs. Evet böyle biriyle olmak da cok zor. Eger senin kıskanclıgı tetikleyecek bir davranısın yoksa. Biz de evlenecektik bu sene. Ben sadece uzakta oldugu icin baska kızlarla takiplesmesini istemiyordum. Öyle bir olay yasamıstık. O da sadece beni takip etmisti. Ama bu istegimin normal oldugunu düsünüyorum. Tanımadıgı yeni tanıstıgı kızlarla eklesmesi bana dogru gelmedi
O kadar da olsun. Canım, başka kızları takip etmekte neyin nesi.
@ahmetsuna07 işte... Beni simdi daha iyi anlıyorsundur. Ben sıkacak bir set yapmadım. 2 işte calısıyordu. İşe giderken ve dönerken arıyordu. Bana yetiyordu. Ama son zamanlarda onu da dogru düzgün yapmamaya baslamıstı
O mutluysa, sende mutlu olmaya bak. Onu düşünüp durma, uğraş edin kendine! Niye böyle oldu? Acaba benim mi? Suçum vs vs bunları düşünmek mental açıdan seni yıpratır.
Konuyu cozemediniz mi daha 🙂
Konu derin sanada bildirim geliyo sürekli rahatsız ettik kusura bakma 😂
Sorun değil herkes. mutlu olsun önemli değil.
🥺 Kalbi kırıklar dernegi oldu burası... Bana dokunan geçen yılların cok güzel gecmis olması. Kırmadan incitmeden. 1 ayda biten güzellikler... Umarım bi an önce gecer gider
Soran kardesim dert etme her şey geçecek zor olacak ama geçecek otur ağla, sizla, isyan et geçecek ama böyle devam etmiyecegine sana garanti veririm 8 ay say
Mutlaka gecer ama aklımda hep üniversite yıllarımın güzelliği olarak kalsaydı keske. Onu hep güzel hatırlayabilseydim keske
Ohhoo sen herşeyin yerli yerinde kalacagini zannediyorsun çok O duygudan. Hicbursey eskisi gibi kalmaz
Nasıl yani
Hepsi geçer dert etme demek istedim daha güzellerini seversin emin ol.
Umarım öyld olur. Eski sevgilim yazmıs whatsaptan sonra silmiş. Noldu yazmalı mıyım
Yaz tanikode yazmak istiyorsan eğer. Yazmak istemiyorsan yazma ama